|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
21.3.2006 21:20:00   
Sisy
Točn tko tut jst mislm Elizabety....Če sm preživela HSG,pa laparo,pa punkcijo ciste pa punkcijo kolena k je bolela k pr norcih bom pa tole tut ane user posted image  Jst se bom kr mal odklopla pa kar bo pa bo...go with the flow user posted image user posted image

Ija....verjetn je res da se loh v parih dneh velikost jajčk ful spremeni...vsaj upam no....boli me pa tko kot da bi mela medicinke notr user posted image

Špelka...ja ja I know how you feel...sem bla prejšnji mesec na istem...pa me je 3 dni zamude čist iz tira vrgl...sem se potihem že kr mal veselila...ampak nč ni rečen jst še vseen držim user posted image zate

nč punce...šibam pod tuš pa v postlo...je treba jutr že ob pol šestih ustat.....uf kriza....

nočko

S.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.3.2006 7:36:45   
mišaa
Pozdravljene marčice

Jaz vas kar nekaj časa spremljam, pa sem se odločila da se vam pridružim. Sem v dolgem postopku ICSI hodim pa v Ljublkano na GK. 15 marca sem se začela pikat z Suprafact-om zaenkrat je počutje še kar vredu. 29 marca pa imam prvi uz.

LP Mišaa

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.3.2006 7:57:51   
Sisy
moje poročilo z UZ:

-12  foliklov že kar velikih-Reš zelo zadovoljen user posted image
-Primanjkuje injekcij-jih moram še par kupit od Reša user posted image  velik konzumator sem hehe user posted image
-Pukcija šele v nedeljo... na moje veliko presenečenje user posted image
-Ije na žalost nisem spoznala ker sem šele ob pol sedmih prbremzala v ordinacijo

to je zaenkrat to user posted image

pozdravček

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.3.2006 8:11:28   
Špelka
No, Sisy, vidiš, da je vse kot je treba in še boljše! Bravo! user posted image user posted image user posted image  Zdej pa še teh 4 dni do punkcije, pol si pa rešena - upajmo za zmeraj! user posted image  LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
22.3.2006 9:55:46   
Elysabeth
Čao punce!!!

Najprej k Sisy. Bravo user posted image user posted image user posted image . Lepo številko si "pridelala". Zdaj vsaj veš, zakaj tisto špikanje v jajčnikih, ne? ....Nedelja bo pa tudi hitro tu, kar lepo brez skrbi. Bomo vse mislile nate.
Mišaa dobrodošla user posted image  med nami! Torej si v dolgem postopku?
In ostale? Kako ste kaj danes?
Pri meni je stanje nespremenjeno. Še vedno se počutim čisto v redu...na vsake toliko me pa mal zašpika v jajčnikih, ampak nič pretresljivega. Upam pa, da se bo stanje kaj spremenilo. Veliko raje bi videla, da bi me vse bolelo, pa da bi bila napeta...bi vsaj vedela, da se nekaj dogaja v meni. Tako pa...

No, se še kaj javim!
Elysabeth

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
22.3.2006 10:02:06   
Sisy
Elysabeth...bodi srečna da se tako fino počutiš...veš kako je grozno ko si iz dneva v dan bolj povožen...Jst sem že tok utrujena da je katastrofa....Fajn predpriprave na morebitno nosečnost user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 181
22.3.2006 10:05:26   
Teja K.
Pozdravljene,
user posted image Bravo Sisy za pridelana jajčka,čestitam. To pa je super številka. Prav  lepo se počutiš,ko ti Reš to reče, kajne?
Jaz sem pa malček žalostna, trebušček mi kar splahneva,pa danes ponoči sem imela par močnih krčev v jajčnikih,da me je kar strah kaj to pomeni. Bojim se vsake spremembe, pa še paniko delam, taka pač sem.
Kako gre ostalim? Kako je počutje?

Lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 182
22.3.2006 12:41:53   
Sulfinija
Ojla!

Da se vam še jaz javim v tem epem vremenu.Joj meni se je zgodil pa problem prvič,ko mi je sestra dajala gonal mi je ven izpustila dozo in komaj danes smo ugotovili,da je za jutri več ni in kaj drugega  mi ni presostalao da sem letela 120km na kliniko po eno dozo za jutri,v petek pa spet na UZ,da vidim kako je.

Včerja sem imela grozne bolečine in danes zjutraj malo špikanja sedaj pa nič kot da mi nič ni le utrujena sem in potim se,da te kap zadene.Joj komaj čakam novice za petek,resnično komaj čakam ker imam občutek da nisem nič napeta da nekaj ni ok kot bi morala biti,pol pa me spet doleti špikanje in spet mislim,da je vse ok.

Lepo se imejte,vse vas lepo pozdravljam in vam želim da uživajte.

Za vse vas držim ogromne pesti.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 183
23.3.2006 8:53:55   
vampirka
Dobro jutro borke moje! user posted image

Najprej lepo pozdravim user posted image (mišo), pa ti zaželim veliko sreče v postopku. Potem čestitam kokoški Sisy (BRAVO!!!) user posted image ...medve z Mojco bova jutri izvedeli kako pridni sva bili user posted image ...Mene zdaj skoz po malem špika oz. čutim kako mi rastejo folikli user posted image  ampak trebuh imam pa raven kot dila (mi je špikanje iz dneva v dan večja muka - se tolažim, da samo še en teden!!!!!!!!!!!!!!!)...Pa user posted image user posted image user posted image  z mojim user posted image  sploh ni več zabavno - se mi zdi, da mi bo vse premaknil, pa še boli (podobno kot med O pri klomifenu) user posted image ...si nisem mislila, da bom kdaj rekla, da ne morem user posted image user posted image user posted image !

Teja, ti pa ne paničari - vem, da je dolgo čakanje ampak mi ti vse držimo pesti in upamo skupaj s tabo na user posted image user posted image ! Ija, držim pesti, da te jutri ne bo preveč bolelo...Elysabeth, pa še ena user posted image  za tebe...Špelka - jaz močno navijam, da boš spet lulala na test in ti bo pokazal en velik PLUS! user posted image  In nazadnje (pa ne zadnja) še naša Karmen - user posted image user posted image user posted image  za kak tvoj prispevek!

Lp vsem skupaj!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 184
23.3.2006 11:23:18   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam.Joj,vidim da nas tu gori že kar dežuje zato ne bom šla po imenit omenjat,ker kaj ne zabluzim ali koga ne izpustim seveda.

Ja,ja komaj čakam jutri,da izvem kaka kokoška sem bila jaz,čeprav menim,da sploh ne.JOj vampirka ne me strašit ti čćutiš kako folikli rastejo jaz pa ne.Tu in tam me kaj špikne v jajčniku kot bi nekaj trdega imela,trebuh imam čisto raven grozne glavobole,utrujena sem in nimam pojma alii mi kaj notri raste ali se kaj dogaja ali pa nič.Joj tole čakanje mi je tolk mučno da temu ni kaj zato raje ne mislim niti nato bom raje počakala na jutri in videla ali sem sploh kaj pridelala ali pa nič.

Vsem skupaj želim še en ep dan naprej in malo me potolažite.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
23.3.2006 11:29:37   
Elysabeth
Ojla punce!

Kako ste kaj danes? Jaz še vedno ne čutim nobenega "hujšega" špikanja, imam pa mogoče mal napet trebuh in pa grozno utrujena sem se zbudila. Tko da po vsem tem močno upam, da mi folikli lepo rastejo user posted image . Blagor Vampirki in Mojci, vedve imata že jutri UZ, jaz bom pa še cel vikend razmišljala a je kaj, ali ne. Tako da jutri držim pesti za vaju, vedve pa lepo poročajte o vsem.
In Sisy? Še malo, pa bo nedelja tu...in najhujše bo za teboj. In draga Teja...nikar ne bodi žalostna in naj te ne bo strah špikanja...saj tu ni pravil. Ene čutijo hudo špikanje, druge spet ne....Samo misli naravnaj pozitivno, in videla boš, da bo! To je največ kar lahko narediš!

Skratka...moje drage "marčevke" lepo preživite dan in javite se kaj!
Elysabeth

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
23.3.2006 11:40:04   
vampirka
Mojčka,

jaz sem se samo šalila glede foliklov user posted image user posted image user posted image ...čutim jajčnike tako kot sem jih ponavadi med O pri klomifenu, drugače pa isto kot ostale - brezvoljna, utrujena in prvič v življenju me vsak dan glava boli user posted image !!!!!!!!!!!!!!! ne pomaga niti, če veliko pijem (sem pa prebrala, da je glabobol najpogostejši stranski učinek pri gonalu) - izgleda, da nam hipofiza tako pospešeno deluje user posted image user posted image user posted image  (ampak kakega pospešenega miselnega procesa nisem še zaznala user posted image user posted image user posted image )...

Se še javim.........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
23.3.2006 11:48:51   
Sulfinija
Ti,ti ja,ja šalila si se.Tudi jaz le občasno čutim močno včasih malo manj močno špikanje v jajčnikih.Joj,da ti niti jaz od svojih migrenskih glavobol sedaj niti ne govorim.Ponoči sem letala ko nora in si namakala malo brisačko in mi je pomagalo.Jaz sem tudi tole naredila,ko sem zjutraj prišla iz injekcije sem se oblekla nazaj v pižamo in si naredila popolno temo v najini splanici in lepo zaspala in verjemi mi pomagalo mi je sedaj tole in z diano kremo si tu in tam namažen po čelu in sencah in tudi deluje je pa vse baje od tega gonala stranski učinek,kot napetost.Samo,če se mene vpraša jaz bi raje napeta bla kot pa prenašala tele glavobole.
In da od vsojega razpoloženja niti ne govorim le spala bi,spala bi noč in dan in tečna sem da je joj pa na trenutke mi kar solze same od sebe tečejo in mi noben nič ne govori ma groza komaj čakam,da bom te male nočne rešena in upam,da je nikoli več v življenju ne sprobam.Jaz le navijam za jutršnji UZ da bo čimboljši rezultat in pol bo takoj drugače.

Lepo se imejte in javite se kaj!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.3.2006 11:53:24   
Sisy
pozdravljene,

Lepo je brat da vse tako lepo "napredujete"...Razna špikanja in utrujenost,glavobole in podobno pa je potrebno pač v zakup vzet...Jaz sem se že kar navadila da sem stalno po malem utrujena... da o tečnobi ne govorim user posted image  Jutri imam še zadnji UZ potem pa mi bo kooončno vzel moja jajčka ven....Upam da čimpreje...če bi bilo to že v soboto še toliko bolje user posted image  Sem pa dr.Rešu omenila da moram prej vedet kdaj imam punkcijo (zaradi službe) pa mi je rekel naj se v tej smeri ne sekiram da se bo to itak dogajalo med vikendom in da bolniška ne bo potrebna...Upam le da mi bo vseeno predpisal bolniško po transferju....Ne bi rada ravno veselo naokrog skakala.....Po razgovoru z njim sodeč pa mi ni dal vtisa da lahko računam na bolniško user posted image

Teja, tebi držim pesti za user posted image user posted image , misli pozitivno ! Ija, imaš ti punkcijo torej jutri? Nikjer nisem zasledila tvojega "poročila" iz sredinega UZ user posted image ...Elysabeth bodi vesela da je špikanja v jajčnikih bolj malo, saj veš..pri vsaki je drugače user posted image ...Špelka - kdaj bomo test delali? user posted image  Upam da tečka user posted image  še ni prišla....Vampirk in Mojca-čakam na vajino poročilo o pridelku user posted image  Karmen javi se tudi ti kaj....nismo pozabile nate veš user posted image

lepo vas vse pozdravljam pa si tipkamo

papa

Neposredna povezava do sporočila: 189
23.3.2006 12:25:07   
Špelka
Uh, punce, vsem se počasi izteka špikanje......user posted image  Še malo, in bodo punkcije, Teja pa ima celo le še par dni do testa! user posted image  Jaooooooj, upam, res upam, da marčice dvignete povprečje!
Jah, jaz vam na žalost nisem ušla, mislim IVF-ju. Tečka rdečka je prišla z 3-dnevno zamudo včeraj. user posted image  Ampak sej ni panike, to bi bil res čudež, na katerega niti nisem računala. ta mesec še ne grem nikamor, ker gremo ravno za čas moje O v toplice. user posted image user posted image user posted image  Tako da bom poklicala okoli 20. aprila in potem takoj tisti mesec (upam) začela s spontanim postopkom.

Toliko za zdaj. Mislim na vas, marčice in se beremo!
Držte se! user posted image user posted image user posted image

Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 190
23.3.2006 13:15:55   
vampirka

No, še nekaj, da vam odvrne misli od injekcij, punkcij,... user posted image  (mojca bo verjetno najbolj zastopla):

FTIČJA GRIPA avtor: Marko Kočar
(opomba: beri kao govoriš)
V Rodincih je apoteka.
v apoteki sila veka.
sila veka. Küp lidi.
Beteg nigi ne fali.
V dugi vrsti store tete
flisik čokajo tablete.
Naednouk pa, o ti špot,
zdrenga se naprej kokot:
"Priša sem po tamiflu,
ka odnesen ga domu.
Duma kiše moja küra.
Bije ji že zodja vüra.
Sredi kürjaka leži,
vozger s klüna ji visi,
mo vročine keko češ,
kürjo kožo skoro reš...
Prileteli ovi den
nekši vrobci so tü sen.
Kaj srmake bi tirali?
Ve pa neso fejst kašlali.
Fküper zrje smo zobali,
fküper smo po dvori srali...
Teden dni so lekar bli
pa so nekan inan šli.
Mina den je ali dvo,
čüjen, küra mi kašlo.
Celi den pa še ponoči
kak
piglajz mo frnček vroči.
Te pa ne ka samo to.
Jojca nosi na oko.
Ali meni neje nič.
Vete, jaz sen športni ftič.
Zaj pa, prosin, tamiflu!
Ka midi se mi domu.
Kak bon mojo küro zvroča,
bon van z jojci vroštvo ploča!"
Doba je kokot kredit.
Kak pa je obrna rit,
s telefonon gor magistra
fse zazovle do ministra...
Tü se heja naša pesen.
Kunec pa je smrtno resen.
Od Melof pa doj do Cvena
grota kürja karantena.
Ka mo škrample, klün pa perje,
zaj nan fajn pod streho serje.
Te pa pre ka Vietnam.
Nesmo mi že tüdi tan???

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
23.3.2006 13:43:01   
Teja K.
Hojla, kako ste kaj? Vse ste polne energije berem, lepo ni kaj reči.

Sisy, ti že kar odštevaš dneve kajne? Ne skrbi za službo in bolniško, če bo potrebna, jo boš pač imela, vse bo laufalo naprej tudi brez tebe. Upam, da te to ne preveč razžalosti.

Mojca, kako pa ti? Tudi ti kmalu na mizi z UZ in punkcijo. Držim pesti za obe.

Elisabeth, ne smeš skbet, vsako telo drugače dela. Mene je knmalu razneslo,pa to ni nič dober znak, zdaj se počasi vračam na stare mere, pa me je strah, da tudi to ni nič dobrega. Vedno paničarimo.

Špelca ti pa kar pogumno novim zmagam nasproti.
In ostale?

Jaz sem drugač vredu, trebušček se mi je res zmanjšal. Test pa je šele čez dolgo časa..........Hudo, kako se vlečejo ti dnevi potem.

Drugač se pa OK, nič mi ne manjka,ker me vsi crkljajo na velliko in dolgo.

Mogoče katera ve, če so kakšni posebni znaki,ki bi kazali na vgnezditev zarodkov? temperatura?Počutje itd?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
23.3.2006 13:46:09   
Sisy
Teja kdaj nameravaš delat test?

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 193
23.3.2006 13:51:12   
Teja K.
Hojla, Sissy, sem kar sem gor prispela.
test naj bi delala 2.aprila, čeprav ne vem, če bom do takrat zdržala,ker sem že zdaj vsa živčna in nervozna.
Punkcija pa me je bolela, pač imela sem veliko foliklov in sem hiperreagirala,kar me bilo slabše.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
23.3.2006 17:53:59   
andreja 07
pozdravljene
evo tukaj ena februarka
danes sem bila pri svoji g ,ker mi zelo zatekajo noge če čez teden ne bo boljše bom morala v bolnico ampak je pa potrdila nosečnost in to da sta dva poleg tega pa ju že cel dan opazujemna slikici. sem presrečna res. Sisi mojca elizabeth vampirka za vse držim pesti tud za tiste ki sem jih morda pomotoma izpustila. Teja k je pa tko beri moje februarsko javljanje kake panike sem jaz sganjala kok panike je bilo pol sem bla pa itak prepričana da bo - neg test pol k je bil pozitiven sem bla paf in seveda super srečna no do danes nekako prepričana danosim enega otročka ker drugi je bil kao bol reven za videt tudi na ekranu in po slikici poleg tega je pa še reš reku da dvomi v njega k jatak švoh in kaj se je zgodilo? danes sem se prek monitorja spoznala z mojimi dvojčki.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.3.2006 18:21:28   
emaa
Andreja kako lepo, kar dvojčki, ti se kar lepo mirkaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 196
23.3.2006 19:02:08   
ija
Hej, punce,

končno se še jaz javljam s poročilom o včerajšnjem UZ. Na žalost ni bilo prav idealno, sem kar malo žalostna. Na eni strani se mi je naredila cista, ki je zavzela ful placa, tko da mam tam samo en folikel primerne velikosti user posted image  na drugi strani je malo bolje, mislim, da so ene trije. Reš ni bil bideti prav nič kaj preveč zadovoljen, tako da me skrbi, če bom sploh mela kak jajček. No, "dobra" novica je ta, da mam punkcijo že jutri in da bom kmalu vedela, pri čem sem user posted image user posted image user posted image
Tako a se že tresem, čeprav imam občutek, da me ne bo tako zelo bolelo, ker pač nimam toliko foliklov, kot npr. Teja. No, saj bom poročala. Predvsem si želim, da bi bilo že za mano, da bi vedela, ali sploh imam teoretične šanse za user posted image  ...
Sicer pa navijam za vse vas, Sisy, škoda k sva se sfalile, jaz sem bila točno ob 6h in je bila ena bolj temno blond punca pol pa nisem vedla al si to ti al ne - no, pa očitno nisi bla. Držim pesti za tvoj UZ jutri in za punkcijo v nedeljo.

Pozdravček, mislite kaj name user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.3.2006 19:12:35   
Elysabeth
Ija, ne bodi žalostna. To še nič slabega ne pomeni! Vse bo še dobro in ja...seveda imaš še vedno šanse za user posted image ! Punce, pozitivno moramo misliti, pa nam bo uspelo! Ija, bomo pa vsekakor držale pesti zate in mislile nate, ti se nam pa javi, ko boš lahko seveda. Bomo nestrpno čakale novičke!
In Andreja...ja kaj ti lahko rečem kot to, da ti  user posted image ČESTITAMuser posted image , kar nasmeh si mi privabila na usta, ko sem brala tvoje poročanje, res!
Ja, res je tko, kot je Mojca rekla, kar nekaj se nas je že "zbralo" tukaj, kar je super, da se tkole spodbujamo, ne mi pa zamerit, ker vas poimensko ne pozdravljam, sploh pa po takem dnevu, kot je bil današnji. Tako zelooo sem utrujena, zaspana...ampak ne bom "jamrala"! Skratka, res mislim na vse vas in upam, da nam bo uspelo!

Lep večer vam želim,
Elysabeth

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.3.2006 19:46:21   
Sisy
helow user posted image

Ija verjetno sem bila jaz... ker sem temno blond.....s frfrujemuser posted image  oblečena sem bila belem plaščku...v glavnem...jaz sem iskala rdeče laske pa jih nisem opazila user posted image ...me je pa ena temnolaska nekako čudno opazovala tko da sem že mislila da si to ti user posted image  za cisto mi je žal...veš,tudi jaz sem jo imela pa mi jo je Reš prav zaradi tega (da je ne bi imela med postopkom), preden sem začela s Suprefactom spunktiral...Ampak nikar ne meči puške v koruzo...Punce so imele tudi po en sam v redu folikel ki se je oplodil in so danes srečke user posted image ...vem za kar nekaj takih primerov....Držim pesti za jutrišnjo punkcijo in prosim takoj poročaj....user posted image

Meni je pa že nekoliko splahnel trebušček tko da je moj user posted image  zagnal že celo paniko da kaj pa če so mi folikli že popokal pa zakaj me Reš ni raje na UZ naročil že danes... v glavnem ceu halo.....user posted image  Ampak jst mam občutek da je vse ok...

Drage moje vse vas lepo pozdravljam pa si jutri kaj tipkamo

papa

p.s Andreja čestitke za dvojčka! Upam da bo z obema vseh 9 mesecev vse ok! Srečka...tudi jaz bi imela 2 user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 23.3.2006 19:47:14 >

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.3.2006 20:08:11   
*Karmen*
Čao, punce! Jaz sem si vzela dva dni počitnic. Prejšnji teden se je pri nas toliko zidalo, da sva z mojim srčkom že kar malo pozabila, kako je, če popoldanske urice prijetno prelenariš in se malo pocrkljaš... Pa sva si vzela kar dva dni počitnic...

Vam se pa dogaja sto na uro!!! Teja, držim pesti zate, da se ti pokaže tisti magični plusek in da se vpišeš med srečke nosečke!!! Vampirka, fajn, da čutiš kako ti folikli rastejo! Malo prisluhni svojemu trebuščku, na koliko koncih te špika. Mogoče boš izvedela celo natančno število foliklov user posted image . Pa ne mi zamerit. Mal sem se pohecala. Saj veš, da tudi tebi držim veliiiiiike pesti. Glede sexa se pa znajdi. Saj nimaš na sebi samo enega mesta, s katerim lahko zadovoljiš sebe in svojega dragega. Ne sili se, če te boli. Mojca, zate pa velike pesti za jutri. Pa čimprej nam napiši kako pridna kokoška si bila. Upajmo, da bo število foliklov tisto pravo: ne preveliko, da punkcija ne bo mora in ne premajhno, da jih bo za vsak slučaj še nekaj šlo na severni tečaj... Elysabeth, ti boš pa še malo v pričakovanju ta vikend. Želim ti, da bi bil vikend poln sonca in toplote, da bi se vsaj malo zamotila s kakšnim izletom ali sprehodom. Po vikendu pa nujno javi kako napreduješ. Sisy, ti si pa zdajle trenutno No 1! Čakaš na tisti zadnji finiš pred lepimi dogodki. Vse smo s teboj in držimo veliiike pesti, da bo punkcija zate le en hitro pozabljen dogodek. Špelka, ti srečnica!!! Ravno za O boš v toplicah. Glej, da ne zamudiš te odlične priložnosti! Živčke na pašo, možgančke tudi pa v akcijo!!! Andreja, ti srečka! Zdaj boš imela pa polno hišo veselja. Kar dvojčka nosiš pod srcem. Vidiš, vse bolečine so se še kako izplačale!!! Ija, ti se pa nič ne sekiraj. Pomembno je, da so folikli polni. Tudi, če boš pridelala eno kvalitetno jajčece, bo dovolj za vajino srečo. Držimo pesti tudi zate!!!

No, pa je spet nastal cel roman. Se bom morala večkrat javit, da ne bom pisala celih kolobocij na naše strani. Punce, vsem pošiljam en lep pozdrav z Vrhnike in vsem želim veliko sreče!!!

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.