*Karmen*
|
Čao, punce! Jaz sem si vzela dva dni počitnic. Prejšnji teden se je pri nas toliko zidalo, da sva z mojim srčkom že kar malo pozabila, kako je, če popoldanske urice prijetno prelenariš in se malo pocrkljaš... Pa sva si vzela kar dva dni počitnic... Vam se pa dogaja sto na uro!!! Teja, držim pesti zate, da se ti pokaže tisti magični plusek in da se vpišeš med srečke nosečke!!! Vampirka, fajn, da čutiš kako ti folikli rastejo! Malo prisluhni svojemu trebuščku, na koliko koncih te špika. Mogoče boš izvedela celo natančno število foliklov . Pa ne mi zamerit. Mal sem se pohecala. Saj veš, da tudi tebi držim veliiiiiike pesti. Glede sexa se pa znajdi. Saj nimaš na sebi samo enega mesta, s katerim lahko zadovoljiš sebe in svojega dragega. Ne sili se, če te boli. Mojca, zate pa velike pesti za jutri. Pa čimprej nam napiši kako pridna kokoška si bila. Upajmo, da bo število foliklov tisto pravo: ne preveliko, da punkcija ne bo mora in ne premajhno, da jih bo za vsak slučaj še nekaj šlo na severni tečaj... Elysabeth, ti boš pa še malo v pričakovanju ta vikend. Želim ti, da bi bil vikend poln sonca in toplote, da bi se vsaj malo zamotila s kakšnim izletom ali sprehodom. Po vikendu pa nujno javi kako napreduješ. Sisy, ti si pa zdajle trenutno No 1! Čakaš na tisti zadnji finiš pred lepimi dogodki. Vse smo s teboj in držimo veliiike pesti, da bo punkcija zate le en hitro pozabljen dogodek. Špelka, ti srečnica!!! Ravno za O boš v toplicah. Glej, da ne zamudiš te odlične priložnosti! Živčke na pašo, možgančke tudi pa v akcijo!!! Andreja, ti srečka! Zdaj boš imela pa polno hišo veselja. Kar dvojčka nosiš pod srcem. Vidiš, vse bolečine so se še kako izplačale!!! Ija, ti se pa nič ne sekiraj. Pomembno je, da so folikli polni. Tudi, če boš pridelala eno kvalitetno jajčece, bo dovolj za vajino srečo. Držimo pesti tudi zate!!! No, pa je spet nastal cel roman. Se bom morala večkrat javit, da ne bom pisala celih kolobocij na naše strani. Punce, vsem pošiljam en lep pozdrav z Vrhnike in vsem želim veliko sreče!!!
|