ija
|
Punce, tukaj sem, preživela sem punkcijo nej vam takoj povem, da ni blo čist nč hudga, ampak res ne. Reš sploh ni omenjal kakšne enstezije, pa sm si mislila, on že ve + bom že prežvela. Pol je blo pa tko, da čutiš pik, ampak sploh ne kot ostro bolečino, ne vem, če ne clo manj kot injekcijo. Seveda ni najbolj prijetna stvar na svetu - na začetku te očisti in ti kar precej razširi nožnico, vmes krvaviš itd., ampak RES ne boli!!! Pridelala sem pa 6 jajčkov , tko da niti ni tok slabo, kot je kazalo v sredo. V nedeljo mam ET, tko da mi bo že takrat marsikaj bolj jasno. Doma sem bila že okrog 9h in sem se šla kar uležt, mi je pasalo, ker zdaj pa čutim trebuh kt da bi imela skoz take rahle menstrualne krče (al pa kot da bi me skoz na blato tiščalo ). Spet- ni najbolj prijetno + itak je Reš rekel, naj počivam danes, ampak nobena bolečina za tulit, sploh ne!!! Tko da Sisy, Elysabeth, Mojca, Vampirka, Mišaa, ki ste še za mano, ne se bat! Je sicer razlika med tem, koliko imaš foliklov pa če maš hiperreakcijo... Hvala, ker ste mislile name, tudi jaz mislim na vas. Mojca, oglasi se, kako je bilo na UZ? Špelka, suuuper!!! držim pesti, da si ne bojo premislili v GK. Sisy, bom vidla, da punkcija za nas borke mačji kašelj. Vampirka, čestitke za folikle - naj rastejo kar tako naprej. Punce, gremonaprej v nove zmage - pa še tako lep dan je! od Ije
|