*Karmen*
|
'jutro!!! No, danes imam pa čas in se spet malo javljam pred popoldansko izmeno. Sicer ne vem, koliko časa bom še hodila ta teden v službo... Zjutraj sem se zbudila s tako virozo, da je joj... Pa še M sem dobila. Vse je na kupu... Ja, to je pa tisti pregovor, a ne: Ko ima hudič mlade, nima nikol sam enga. Kako pa kaj ve, punce? Sisy, vidim, da je vse tisto najbolj zoprno za teboj! Se veselim s tabo in držim pesti, da bo ET uspešen in da bo seveda rezultat vseh naporov pozitiven. Kok si pa vesela, ko je vse hudo za teboj? Ful dober občutek, a ne? Ampak sem bila pa izgleda izjema, ker sem takoj po punkciji brez težav šla na kavo in na pizzo. Očitno sem imela veliko srečo, da po posegu nisem čutila niti najmanjše bolečine... Ija, ti pa še čakaš na dan D. Kako se počutiš? Daj nam kaj napiši o svojem počutju, saj veš, da smo firbčne. Mišaa, ti si pa končno dočakala M. Prvi korak je tako narejen. Zdaj pa naprej v nove zmage. Glede zamud M ti je pa že Sisy napisala, da je zamuda po jemanju Suprefacta bolj pravilo kot izjema. O, Vampirka pa čaka na tistega največjega bav-bava - punkcijo. Ampak kot pridna punca jo bo izgleda kar prespala. Pošteno, če ti je to omogočeno. Zakaj bi se pa človek sekiral, če lahko vse slabo prespi. Tudi Mojca že finišira proti koncu vsega hudega. Držim pesti za obe, da bo vse skupaj potekalo kar najmanj boleče, tudi potem, ko bosta že doma v varnem objemu vajinih srčkov. Teja, kako pa je s teboj? Kakšni so občutki? Daj, poročaj čimbolj na dolgo, da bodo punce vedele, kaj lahko pričakujejo. Elysabeth, ti pa imaš folikle že kar skoraj dovolj velike. Mislim, da boš pri jutrišnjem UZ izvedela, da imaš še ta teden punkcijo. Tudi zate bomo držale velike pesti. Zdaj pa še zahvala naši Špelki, ki me je prehitela pri odpiranju teme IVF aprilčice. Sem ji zelo hvaležna, ker mi zadnje tedne kar malce zmanjkuje časa za RR. Še dobro, da imamo našo Špelko, a ne? Zdaj pa en lep pozdravček, čeprav bolj deževen in smrkav. Čao!
|