|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slovenica življenje
23.5.2006 16:57:13   
Sandra*
Oj!

A katera pozna to? To so neki skladi oz. vlagaš denar tolko let, da nekako varčuješ za pokojnino ali za štipendijo otroku. Jaz se ne vem odločiti ali bi vzela ali ne. Če vsak palačujeva 10000 na mesec. To je skupaj 20000 sit, kar je kar nekaj denarja in glede na to da živiva v hiši njegovih staršev in da imava željo da bi šla čimprej na svoje je to kar veliko denarja glede na to da nimava nevem kakšne plače in sva stara 21 in 23 let.

A katera plačuje to? Kakšna so vaša mnenja o tem zavarovanju? Jaz mislim da sva še kar mlada da loh še mal počakava, po drugi strani pa je le dobro da nekaj imaš?

Kaj mislite? Kakšen nasvet bi mi prav prišel?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slovenica življenje
23.5.2006 17:50:52   
mehurčica
Dokler lahko, je vredu, če varčujeta več. Ko pa ne bosta mogla, se pa zniža premija. Sicer ne vem kako je pri Slovenici-po kolkih letih lahko delaš te spremembe... Pri tisti zavarovalnici za katero jaz največ delam, se lahko zniža ali zviša premija že po 1 letu.


Jaz pri Slovenici ne varčujem, temveč pri zav. Merkur. Sem pač bolj za varne varjante. Torej najprej nekaj kar bomo ziher dočakali, nekaj pa potem še za večji donos-pa tud eno bolj varno varjanto. Špekulacije pri meni ne pridejo v poštem.


Pri zavarovalnih agentih pa pazi. Če ti bojo zagotavljali, da imajo le oni tako dobre produkte, da se ti ne splača manj plačevat(ali da za manj ne gre naredit)...itd., te že veš, da jim gre za lastno provizijo. Ponavadi je najnižja premija 15€, produkti so pa približno vsi enaki-sploh pri življenjskih zavarovanjih.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slovenica življenje
23.5.2006 18:40:44   
tinica
Raje sama vlagaj v kakšne sklade pa boš več imela od tega kot pa preko kakšne zavarovalnice. Ker te poleg tega kar ti vložiš one kar veliko pokasirajo, malo si poglej koliko dobiš ven če sama vlagaš v sklade kot pa preko zavarovalnice. Nama je isto ponujala slovenica, pa sma se najprej odločila da boma varčevala za šolanje najinega sina in sma že prvi obrok plačala, ker sva se seveda prenaglila.Potem pa sem jaz naslednji dan malo pregledala kako je glede tega in kakšen je donos če sam vlagaš v sklade in sem ugotovl, da se bolj splača če sama vlagava.
Pri tem te slovenica še življensko zavaruje in gre nekaj denarja od 20.000 sit, ki jih mislita plačevati še za to zavarovanje. Tako, da ne gre ves denar v sklade. Midva sva pa že itak prej bila zavarovana tako, da dveh življenskih zavarovanj pa res nisma potrebovala.
No to je gledano iz mojega stališča in ti povem, da se ne splača.

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slovenica življenje
24.5.2006 7:16:40   
Lumpi
No, midva imamo sklenjeno pri slovenici že cca. 1,5 leta. On varčuje po 100 e, jaz pa 50. Imava sklenjeno še za invalidsko zavarovanje, kar nanese cca. 1500 sit. Nevem natančno. Vzela sva na 25 let. Če plačaš za 1 leto vnaprej, lahko premije spreminjaš po preteku 1 leta, drugača pa po preteku 3 let.

Nama ni žal, da sva se za kaj takega odločila. Edino meni je malo žal, da nisem tudi jaz sklenila za 100e. no, zdaj moram počakati še 1,5 let in fondpolico lahko spremenila.

Saj ti zastopnik razloži, v katere sklade se bolj splača vlagati. Sej riziko obstaja. Kje pa ne?

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?