Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

prva dva meseca kakal zeleno in to praktično pri vsakem obroku, kar je tudi imelo nekaj vloge. Vendar mu je tista kremica preveč izsuševala kožo in je imel zato izpuščaj, ne toliko zaradi drekca ipd. ko sem mu umila ritko, če je bil namazan s tisto kremico je vata kar "ribala" po kožici, ker je bila tako izsušena. Pa sploh nisem vedela, da je to krivo, dokler nisem začela uporabljat hladilnega mazila iz lekarne. prej je imel na določenih mestih prav živo kožo, čeprav sem mu ritko vsakič s fenom osušila, pustila odvito dokler se je dalo,... ko sem začela uporabljat hladilno mazilo pa se je kožica že v treh dneh zacelila in od takrat nimamo več problemov, pa ga povečini namažem samo zjutraj, ker mu rito umijem z milom in zvečer preden gre v nočno plenico.