adriana_m
|
A je še kateri kaj slabo? Jaz imam kar burne reakcije na razlicne vrste hrane. Recimo vceraj sem jedla morsko pizzo, ki sem si jo zelo zazelela, ampak potem mi ni bilo najbolje. Vedno, ko se najem se ne pocutim najbolje. V bistvu se mi zdi, da bi mogla jesti kot vrabcek, skozi po malo. Veliko tudi spim, prakticno pol dneva. Drugace sploh ne morem zdrzati. tudi pritisk imam zelo nizek in se komaj vlecem zjutraj. Edino opazila sem, da mi joga zelo koristi. Najbolj od vsega. Ce pomislim, da bi morala biti v takem stanju v sluzbi bi bilo kar tezko. Ali je morda se katera ostala doma na bolniski? Jaz sem do 18.7, potem boo pa videli. Ce mi bo se slabo in bom se tako utrujena bom prosila zdravnico, da me pusti doma, ceprav je tu ze pravi dolgcas. Vedno sem si govorila, ko bom pa doma na porodniski bom pa pocela vse stvari, za katere nimam od studentskih dni vec casa. Vendar Sedaj pa nimam energije . Kupila sem si slikarsko platno, ki me zaenkrat samo nemo gleda iz kota. Koliko ste se ze kaj poredile? Jaz sem se zredila od zacetka do sedaj najprej 4 kg, potem pa sem sla ze dve nazaj in to na racun sprehodov in gibanja. Ce pomislim, da sem si ze kar prvi teden tekla kupit dva kosa oblacil v Kepico, se zdim sama sebi sedaj prav smesna. Saj sem se malo razsirila, amapak predvsem v prsa. Vse modrce, ki so mi bili vcasih ohlapni mi hoce raznesti in se kar rastejo. Jaz ne vem kam to pelje, kar malo me skrbi. Da o kaksnih strijah sploh raje ne zacnem razmisljati. Tiste, ki ste bile ze nosece, ali je imela katera izkusnje s tem, da bi ji do konca nosecnosti tako rasle? pa-pa
< Sporočilo je popravil adriana_m -- 2.7.2006 23:36:00 >
|