|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa še pregrehe za goljufivce
3.7.2006 16:50:44   
Anonimen
Za goljufivce

ZDRAVE PREGREHE

Naj se prehranjujete še tako zdravo, sem ter tja ne morete uiti neustavljivi želji po sladkem ali slanem. Toda želodec lahko prelisičite s hrano, ki je podobnega okusa, a ni tako škodljiva za zdravje kot tista, ki ste si jo pravkar zaželeli. Predstavljamo vam deset načinov za spreminjanje pregreh v bolj zdrave prigrizke.

Namesto krofa in kakava za zajtrk ......
v trgovini kupite sladko žemljico, ki se ji reče pinca. Da bo okus skoraj povsem enak sladkemu krofu, jo prerežite na pol in namažite z marmelado. Ob sladki jedi ne potrebujete sladkega napitka. Raje popijte kozarec mleka, kakav pa si privoščite kdaj drugič.
Pica za malico?
Zakaj pa ne? Če ste si jo zaželeli, jo morate dobiti. Povprašajte kolege na delovnem mestu, morda so si jo zaželeli tudi oni. Skupaj naročite pico, vi pa pojejte le košček ali dva. Vaša želja bo izpolnjena, hkrati pa se boste odlično počutili, saj se ne boste preveč najedli.
Sladoled za posladek?
Namesto vaniljevega ali smetanovega sladoleda si za posladek raje privoščite vaniljev jogurt. Če vas privlači "ledeno", jogurt zmrznite! Zamrznjen vaniljev jogurt je celo okusnejši od vaniljevega sladoleda, poleg tega je bolj zdrav.
Za prigrizek: sladoled in ...?
Nič in! Mar sladoled ni dovolj?
Bi se radi osvežili?
Namesto mlečnega napitka ali frapeja si raje kupite lešnikovo, čokoladno, bananino, vaniljevo ali jagodno mleko. Po okusu so ti izdelki povsem enaki. Mleko z okusom ni dovolj hladno? Izgovor je nesmiseln, saj vendar poznamo hladilnike... 
Namesto čipsa ...

... slane palčke iz sojine moke, ki so enako slane kot čips, le da niso mastne. Pazite, da boste zraven popili dovolj vode.
Čokolada na metre?
Namesto čokoladnih tablic si raje kupite čokolado v obliki majhnih bonbonov. Zagotovo jih boste pojedli manj kot koščkov čokolade. Papirčke bonbonov zbirajte na mizi, saj boste tako preverili, ali si lahko privoščite še kakega.
Namesto čokoladic ...
... ki vas v trgovinah mamljivo gledajo s polic ob blagajni, si raje privoščite žitne ploščice, narejene iz muslija, včasih pa celo oblite s čokolado.
Namesto gore žemljic ...
... vrečka riževih vafljev. Obstajajo taki s sezamom, brez, slani, obliti s čokolado. Njihova enkratna lastnost je, da imajo malo kalorij, a hkrati zelo nasitijo.

Viva priporoča

Za najbolj trdovratne sladkosnede: namesto vrečke bonbonov ...
... v skodelici zmešajte nekaj žlic koruznih kosmičev in žlico medu. Ni slajše poslastice!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa še pregrehe za goljufivce
3.7.2006 17:04:53   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: LARA
Namesto čokoladic ...
... ki vas v trgovinah mamljivo gledajo s polic ob blagajni, si raje privoščite žitne ploščice, narejene iz muslija, včasih pa celo oblite s čokolado.

Ma je ni na celem svetu žitne ploščice, ki bi lahko nadomestila Twixuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pa še pregrehe za goljufivce
3.7.2006 18:08:10   
kapica
Hm, ne vem no, se mi zdi da bolj ko pazimo kaj pojemo, manj shujsamouser posted image . Ce bi se malo sprostile, pa se majckeno vec s sportom ukvarjaleuser posted image , bi bil ucinek enak.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pa še pregrehe za goljufivce
3.7.2006 18:10:43   
kapica
Joj, pardon, zdaj sem se enkrat pogledala, pa vidim da sploh ni o hujsanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa tisti ki se zdravo prehranjuje si lahko tudi kaksno pravo sladko stvar sem ter tja privosci user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pa še pregrehe za goljufivce
3.7.2006 18:21:01   
soncece24
Mogoče bi lahko tak prelisičila želodec, OČI pa sigurno ne user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?