tintara
|
Punce zivijo! Kako ste kaj? Oglasam se v malo otoznem podopustniskem vzdusju, ampak saj danes sem se na dopustu, potem bomo pa ze tisti julij se pregurali. Nas dopust se zal ni iztekel niti priblizno tako kot naj bi se, tako da smo ga cel9o predcasno koncali (vsaj Sardinijo), nato pa smo par dni le uzivali doma na enodnevnih izletih do morja in Bohinja (ja tudi v jezeru sem se kopala in se bom tudi naprej, ker Bohinj je zakon zame). Dopust je bil pa zagotovo najslabsi do sedaj, prvih par dni je mali sitnaril in kar ni in ni bil pravi (po 15 urah voznje, postavljanju sotora... on prijavi, a zdaj gremo pa v Ljubljano?)!!! No po 5 dneh fase ful hud crevesni virus z bruhanjem in drisko in se isti vecer pristaneva v bolnici na infuziji, ker je slo pomoje vode vec ven kot pa notri, ceprav je skoz prosil za piti. No in driska se kar ni hotela umiriti in nas kar niso hoteli spustiti domov, tako da sva midva obupala in prebukirala trajekt in smo skoraj teden dni prej prisli domov. Tu se je nas mali spremenil v srcka, ki mu je spet vse v redu, edino driske se se ni popolnoma otresel. No ja, se zgodi, imajo pa na Sardiniji res fajn bolnice, in je tudi osebje ful prijazno, z eno napako, da ne govorijo niti besede anglesko. Kriza! Sicer pa se nas drugi mali v trebuscku redno oglasa, vcasih bolj vcasih manj konkretno. Spet ima iste fore kot prvi, namrec zelo fino mu/ji je brcanje v mojo rit. A katera to cuti? Ponavadi brcne istocasno spredaj in zadaj, tako da ni dileme, da bi lahko bilo kaj drugega. Husa! Si videla, nuhalna je za tabo, sem drzala pesti zate. Na zalost sem si sicer dan narobe zapomnila in sem drzala par dni prepozno, ampak ocitno je vseeno stelo. Bi sla v Grcijo? Pomoje ni panike, meni ful ni zal da smo sli na Sardinijo, pa ceprav je bila bolj polomija. Krk je pri nas kar zaseden in je prost ravno ob casu, ko moj dragi ne more imeti dopusta. Neki sva se s sestro U. menili, da bi sli obe s tamalimi nekje po 15 avgustu. Ce bosta takrat kaj tam, se lahko zmenimo. Se neki me zanima: a se spomnite, ko sem vam zaupala tisto cudezno formulo o zacetku brc? Ko vas berem, se mi zdi, da je se kar drzala, ampak a mi loh ( ce se vam ljubi) poveste pri kateri je drzala? Kok sem ze rekla 105 do 110 dan od ovulacije oz zanositve? Vsaj mislim, da je tok (od 15.2. do 31.5.). Cist tko iz ferbca, da vidim, ce lahko formulo prodajam naprej al jo raj pozabim. Pri meni kar drzi oz sem tokrat cutila malo prej, sam k nisi nikol ziher al je to to ali ni. OK, zdaj pa sibam kosilo kuhat, dokler mali se spi. Mejte se, Tina
|