|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
2.7.2006 12:11:17   
Naja30
Oh, ta vikend je pa res dolgčas na RR! Se vse hladite v senčki, ob morju ali le na kavču, lenobice? user posted image user posted image user posted image
Mi imamo pa danes pestro v trebuščku, že od zjutraj v spodnjem delu ves čas nekaj miga user posted image  Sma se fajn naspala in se pozna.
drugače pa se samo prelagam z enega konca stanovanja na drugega, malo kuham zraven user posted image  Morala bi likat, pa ni šans v tej vročini, pa lahko bi malo pospravila... Uh, delo bo že počakalo.
Lepo se mejte drage user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.7.2006 12:15:03   
supermami
Evo mene, prvo v tem tednu. Kaj ste vse zaspale kot trnuljčice v nedelji?

Ko vas berem kako zatekate, vidim, da imam kar srečo (trkam na mizo). Mene je minilo vse v povezavi s težavami v nosečnosti, razen... včeraj me je po kosilu zelo bolelo v predelu popka, pa mislim, da se mi trebušna prepona malo razteguje, ali pa kakšna druga mišica.

V službi imam ful gužvo, razmišljam, da bi šla na bolniško....pravite, da je fino biti doma...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.7.2006 12:26:32   
Zasanjana
Juhu, jaz sem pa druga.user posted image
Ste res vse mrknile nekam... mi smo se med vikendom odpravili na morje.Je mogu možek nujno na Cres, ker so ble neke težave s  prikolico.Kaj pa vem.Jaz in tamala sve samo uživale.Morski zrak mi je tako dobro del, da so moje noge dobile spet eno solidno človeško obliko.Bi blo fino, če bi se kr obdržala, nočem bit več dinozaver.

Ta ohladitev je pa res prav prišla.Samo zdaj je tako temno, da imam spet občutek, da smo že decembrauser posted image .
Supermami: če ti paše, kar hop na bolniško.
Danes sem fasala že kar konkretno brciko.Nič več metuljčkov.Je pa fajn občutek po dolgem času.

Punce, kdaj imate kaj morfologijo?

Ajej, se je dež vlil, šibam umaknit cunje.

Lp, Tinauser posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.7.2006 13:06:44   
Ženkica
No evo, jaz sem tretja user posted image

Tudi jaz sem bila včeraj malo na morju, sva z možekom praznovala I. obletnico; me je peljal malo na morje, potem pa na super kosilo, na tartufe; mljask.

Jah, jaz kakšnih nosečniških težav nimam, tudi zatekam ne (še), buši pa tudi pridno raste user posted image . Sem pa danes kar malo zaskrljbljena, ker sem se že navadila, da vsak dan zelo čutim premikanje naše user posted image , danes pa je mala očitno zelo zaspana, ker se je samo 1x nekaj malega premaknilo oz. me požgečkalo user posted image ; pa tako fajn je čutit, kako se igra notri v bušiju user posted image .

A ste tudi ve non stop na wc-ju?? Joj, jaz non stop lulam, ponoči, podnevi, vedno. Sem prav ena mala poscanka user posted image  user posted image .

Aja, pa danes smo končno klimo v službi dobili , tako da bom kočno lahko začela normalno živet.

Lepo se mejte punce.

pa pa

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.7.2006 13:11:43   
crci06
user posted image  ej, Zasanjana se je "razkrila"...user posted image  - sicer se tudi meni skoraj vedno zgodi, da se skoraj že podpišem LpX, kakor v mailih, pa se takoj spomnim, da je tu treba malce drugače... user posted image  

Sicer pa JA, vsi, ki SMO user posted image  imeli to možnost, smo ji mahnili ta vikend na morje...
Jaz sem se počutila tako dobro, kot že dolgo ne, kot riba v vodi... sem si prav rekla, da grem  na morje vsakič, ko se ponudi kdo, da si delimo stroške prevoza... (mislim tko, za dan ali dva, ker MOJE MORJE pride šele avgusta user posted image )

Je pa lepo bit nosečka na morju user posted image user posted image  tko lepo te vsi gledajo user posted image user posted image
pa prva aktivnost po "parih mesecih", da se nisem počutila kot štorast slon, zadihana, utrujena... Plavamo pa res lahko neomejeno!user posted image user posted image user posted image

LpX user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.7.2006 13:21:38   
Zasanjana
Moj_moj, zdaj se lahko še ti razkriješ, neee?user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
3.7.2006 15:36:52   
supermami
Kako ste uživale. Vam kar malce zavidam. Jaz sem čakala mojega user posted image , da je prišel za vikend domov. Celih 14 dni je bil službeno odsoten v Kopru, pa sva komaj čakala, da se malo izljubiva. In zdaj je samo moj. Nič več Kopra. Juhu.

Tudi jaz sem kar naprej na WC. Sem poskušala malo omejiti pitje vode, pa je nesmiselno, ker moram vseeno na stranišče, samo malo manj lulam user posted image .

Jaz sem bila včeraj takšna kot ti ženkica. Cel dan sem preležala na sedežni z roko na trebuhu, pa ni in ni hotel brcati. Enkrat, dvakrat je še šlo, potem pa dolgo nič. Sem bila kar malo zaskrbljena. Danes je OK, ker se je že zelo zgodaj zjutraj zbudil, ko sem se peljala v službo.

Nič, grem na lulat.... Lepo se imejte še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1007
3.7.2006 15:54:44   
Naja30
user posted image user posted image  Ni rečeno, da naj se bi v drugem trimesečju lulanje umirilo? No, meni se tudi ni. In prijateljica, ki je en mesec pred mano je rekla, da je samo še hujše user posted image  včasih imam prav občutek, da mi user posted image  leži na mehurju, ker moram na 10 minut na wc, pa samo par kapljic gre ven user posted image  user posted image
Na srečo pa nimam še problemov z zatekanjem, Zasanjana prav smiliš se mi! Zate ena lepa user posted image  Imam pa fuuul močan beli tok. Saj vem, da je to normalno, ampak ko začutim, kako lije ven, me kar prestraši.

Punce, saj smo vse podoben kaliber! user posted image  tudi jaz sem zadnjič, ko je bilo malo švoh z brcanjem pomislila, da je kaj narobe... Joj, pa nočem mislit tako, ker NI nič narobe, ampak ko se enkrat navadiš na brcike, jih bi najraje ves čas čutila.

Neposredna povezava do sporočila: 1008
3.7.2006 20:51:19   
Barbk
Ojla babuške,

saj ste skoraj vse čofotale na morčku jaz sem se pa bolj takole namakalauser posted image .O saj bomo tudi mi kmalu šli čofa čofa na morčka.Juupi.Jaz pa že lulam oz. grem malo manjkrat na wc-no pa še zmeraj veliko.Me tako ful tiši pol grem pa dve kapljici spustit.Oh spet sem tako zmatrana-9 ur na nogah je pa res že kar kriza.Sem ugotovila, da sem tako fuč, da tud možgančki ne workajo več...Grem kar v mižule.

Lepo spančkajte, pa čimmanj nočnih obiskov wc-ja.

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.7.2006 9:18:35   
supermami
Pa kaj ste vse na morju? Tukaj vlada takšno zatišje.

Povejte mi punce ali se ve lahko kopate v bazenu? Jaz imam namreč prepoved namakanja v topli vodi, pa nisem vprašala G ali je samo topla voda problem ali je mogoča tudi kakšna okužba. Sama sebi se smilim, ko samo gledam otroke, ki se kopajo v našem bazenu user posted image user posted image user posted image .

Lep dan.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.7.2006 9:38:50   
Ženkica
@Supermami: tudi jaz imam prepoved od moje G za kopanje v bazenih in jezerih, tako da letos samo morje pride v poštev; ampak bom potrpela, vse za mojo user posted image .
Sicer pa sem jaz v službi še cel julij, 1 teden dopusta je že za mano v juniju, 1 teden pa bom imela še v avgustu, ostalih 10 dni pa šparam za kasneje, da bom prej zaključila z delom ko bo treba na porodniško. user posted image

pa pa

Ženkica

Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.7.2006 11:09:10   
supermami
Ženkica, zakaj pa imaš ti prepoved? Pri meni je bil v prvi nosečnosti strah zaradi zastoja rasti (hvala Bogu je bilo vse vredu), pa mi G ne svetuje kopanja v bazenu. Ni pa nič rekel glede morja.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.7.2006 11:17:49   
aja3
glede kopanja...namakanje v (pre) topli vodi sigurno ni ok...ker topla voda razširja ožilje...glede kopanja pa razen pri izrecnih prepovedih s strani G ne bi komplicirala...kolkr je meni znano je pomembno da uporabiš tampon, ki ga takoj ko prideš iz vode odstraniš in se takoj preoblečeš v suhe kopalke...plavanje je namreč izredno koristno tako za nosečnice kot za dojenčka...ne preveč komplicirat pa čuvajte se...

Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.7.2006 12:20:54   
Ženkica
Meni je G na splošno prepovedala kopanje v bazenih zato, ker se zaradi vode, ki ne kroži bolj nabirajo bakterije, ki lahko zelo škodijo user posted image ; kakšnega točno določenega vzroka pa ni navedla. No ja, jaz se raje držim njenega nasveta, bom že potrpela, raje se 2x ne grem kopat na bazen, kot da bi karkoli reskirala za mojo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.7.2006 12:28:27   
Vilma
Drage decembrčice user posted image

Sem vam kar malce fovš, ker skoraj vse že čutite vsak metuljčke, če ne že brcike. Ampak saj bo tudi pri meni, moram biti potrpežljiva. Danes sem v 16t2d in verjetno je res malce prezgodaj glede na to, da še nisem rodila user posted image  

Že nekaj časa nazaj si supermami pisala o NS in o tem a hočemo/nočemo vedet za spol. No midva sva preveč firbčna, da bi čakala celih devet mesecev. Če bi imela enega otročička že doma, bi mogoče počakala, tako pa...

Poleg tega se je na nuhalni tako zelo dobro videl spol, da smo vsi: videli malega luleka: moj dragi, jaz in zdravnica user posted image  Mali je pravi pozer, kar lahko vidite tudi v mojem albumu. Sem dodala zdaj vse fotke s pregledov, če vas zanima.

V 13. tednu sem imela nuhalno in 3D ultazvok. Si lahko pogledate, kako zelo dobro se vse vidi user posted image

Drugače se krasno počutim, malce mi nagaja nizek pritisk, ki ga prelisičim z vsakodnevno turško kavo. Trebušček raste, kile me zaenkrat še ubogajo, od oblek mi je pa še ene pet stvari prav. Tako da bolj pogosto perem cote, da imam kaj za oblečt vsak dan za v službo user posted image
Drugače pa delam še ta teden potem pa via morje in 14 dni dopusta juhu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.7.2006 12:57:46   
crci06
dons bom pa res kratka:
ŽENKICA pravi, da ima od G prepoved kopanja v bazenih in jezerih..
A ne pašejo jezera bolj "pod morje" (ne pa pod bazene)?

Vem, da jacuzzi ipd odpadejo (prevroče), bazeni so lahko nehigienični, odločitev je naša (verjetno največji problem do 3mesecev);
kolikor sem jaz do zdaj vedela, so morja super.

Jaz sem tudi prejšnji vikend na morju plavala po pol ure ali več  vkup, zun sem si preoblekla kopalke, malo poležala v senci in spet v vodo...

Ampak - ta vikend sem pa nameravala na Bled ali v Bohinj???

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.7.2006 13:04:53   
severnica77
Pozdravljene,

se pa še jaz javljam po dolgem času. V soboto sem bila v Bohinju in na Bledu, sem kolesarila in rekreativno veslala, ostalih adrenalinskih stvari pa sem se raje izognila. Bilo je super, lepo vreme in dobra volja.

Me pa malo skrbi, ker se mi zdi, da nimam nekega nosečniškega trebuščka. Malenkost se že pozna, ne pa kaj dosti. Jutri bom dopolnila 17t. Tudi metuljčkov še ne čutim ... Res me malce skrbi. No, upam, da je vseeno to normalno.

Danes je moj zadnji delovni dan, v petek pa letiva za mojim  user posted image  na Kreto.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.7.2006 13:12:53   
emaa
Punce ne se bat, saj moj trebušček tudi ni tako velik, kdor me pozna, ve da sem noseča, drugače si pa lahko mislijo, da imam pač trebuh. Sem pa začela v zadnjih dneh dobivat obloge okoli pasu, kaj šele bouser posted image . Glede metuljčkov severnica in Vilma, saj jih sem jih do zdaj čutila ene parkrat, pa ne bi dala roke v ogenj, da je to to. Bom pa sigurno vedela pri konkretnih brcikah, me pa posledično seveda skrbi, če je vse v redu, zakaj tega ne čutim vsak dan, pol se pa umirim, ker vem, da je razlog preprost, ne vem na kaj anj bom pozorna.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.7.2006 14:35:11   
supermami
Oooo, saj ste tukaj. Samo malo časa rabite.

Moj trebuh je pa že tak kot od sodelavke, z razliko, da je ona v 7 mesecu user posted image . Pa se nič ne sekiram, kar naj bo velik, samo to upam, da ne bom imela težav s hrbtenico.
Moj pravi, da je tak kot lubenica, okrogel in napet. Mala pravi, da je ogromen. Le kaj bo rekla čez pet mesecev user posted image user posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.7.2006 15:47:25   
Naja30
Tukaj smo tukaj!! user posted image user posted image user posted image

Glede trebuščka se ne sekirat, punce, to je odvisno kje nosite user posted image  Enim se do konca skoraj nič ne vidi, druge pa imajo na koncu prave balone pred sabo. Sodelavka mi je rekla, da ona ko je šla rodit, je imela tak trebušček kot ga imam jaz že zdaj, ker je nosila vzadaj. No, meni se res že pozna, tudi tisti ki ne vejo, da sem user posted image  me sprašujejo če sem. Od svojih cunjic sem se že poslovila in gulim samo še ene par elastičnih hlač. Nosečniške me nekako ne privlačijo.

Glede Kopanja smo pa tu že imele debato, to je res odločitev vsake posameznice razen če G izrecno reče, da se ne sme kopat v bazenu. Mislim, jaz se raje ne bom, za našega user posted image  ni to nobena žrtev. Itak bom precej časa na morju in si bom dala duška. Ne vem pa, zakaj mi ne paše plavat? user posted image  Ima katera kako pametno razlago? ko sem šla plavat, kot da bi imela v trebuhu nekaj trdega in... sploh mi ni pasalo. Pa zadnje čase me precej špika v spodnjem delu trebuha. Je to raztezanje maternice? Včasih je, kot da bom dobla M user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
4.7.2006 17:09:02   
Zasanjana
Daaaaan!user posted image
Jaz sem danes superca.Tudi če je vroče zunaj, so moje noge še zmer podobne človeškim.No, ja, kolkertolk.Vsi možni zvarki zgleda da mal pomagajo.Samo okusni nisouser posted image  in upam, da nobeni drugi tega ne bo treba pit!In posledično so tudi obiski na wc-ju pogostejši.Včeraj sem šla 21krat na wc.user posted image Sem za hec mal štela.
Supermami, nč bat, ti ne bomo pobegnile.user posted image
Naja3, vsako raztezanje je normalno.Razteza se maternica, vezi, medenica se širi in vse.Pa sej to veš.
Jaz vem, da se kopala v bazenih in jezerih ne bom.Že zaradi neprijetne izkušnje z glivicami v prvi nosečnosti(mladi in neumni).Bom raje mal počakala na morje in tam uživala.Je pa res, kot je Naja rekla, da je čuden občutek, sploh ko user posted image  brca v vodi.Hecno je.
Pri meni sploh ni več dvoma, da sem noseča.Vsi takoj vejo in me že za spol vprašajo.In potem vsa ponosna povem, da smo naročili user posted image .user posted image Imam pa res ogromen trebuh za peti mesec.Takšnega sem imela drugič v sedmem, če ne celo v osmem mesecu.Ah, ja.Se že vidim decembra.
Severnica77: nima te kaj skrbet.Tudi pri tebi bodo mehurčki.Sej je itak normalno, da prvič čutiš okrog 18. tedna, če nisi glih trlica.

Ok, Zala me že čaka, da gremo s kužijem na sprehod.
Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
4.7.2006 17:35:44   
pikanogavička
Ojla vse user posted image bejbe!!!

Upam, da nisem prepozna in da me še sprejmete v klub decembrčic.
Moj PDP je 2.12.
Blagor vsem vam, ki ste že začutile brcike svojih user posted image
Meni se je pred 2 dnevoma zazdelo da čutim neko pretakanje po spodnjem delu trebuha, pa nisem zihr a so to prave brcike... 
Vam povem roke mam skori non-stop na trebušku, pa bebi prigovarjam nej mejčken pobrca, pa me že zdej neče poslušat, kaj šele bo user posted image .

Kar se pa tiče splošnega počutja pa....bi tudi ve samo spale???
Ma vam povem - jest se samo na kavč poknem in že žagam.
Drugače je kar ok, če odpišem otekanje rok in nog, pa hudo delovanje hormončkov, ki name vplivajo približno takole...v prvem trenutku se lahko user posted image , v nasledjem pa user posted image .

Do naslednjič - naj vam rastejo bušiji s polno paro!!!

Aja - pa zredila sem se že za 4kg (po moji tehtnici - tista pri G je itak pokvarjena)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.7.2006 17:38:21   
Naja30
Seveda vem, da se maternica širi, ampak zadnje čase je tako neprijeten občutek, ali pa se samo meni zdi, ko je bil nekaj časa mir? user posted image  Pa saj malo je treba pojamrat! user posted image

Jaz sem se pa zdele tak smejala,ko smo gledal video kaseto s poroke, da je user posted image  verjetno fajn premetaval tam noter user posted image user posted image user posted image  Ja, res so scene!
No, lepo se mejte, grem mal do hladilnika pogledat, če je kaj novega noter user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.7.2006 19:18:58   
emaa
dobrodošla pikanogavičkauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
4.7.2006 19:50:57   
Naja30
Pikanogavička, dobrodošla med nami. user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?