Zasanjana
|
Daaaaan! Jaz sem danes superca.Tudi če je vroče zunaj, so moje noge še zmer podobne človeškim.No, ja, kolkertolk.Vsi možni zvarki zgleda da mal pomagajo.Samo okusni niso in upam, da nobeni drugi tega ne bo treba pit!In posledično so tudi obiski na wc-ju pogostejši.Včeraj sem šla 21krat na wc. Sem za hec mal štela. Supermami, nč bat, ti ne bomo pobegnile. Naja3, vsako raztezanje je normalno.Razteza se maternica, vezi, medenica se širi in vse.Pa sej to veš. Jaz vem, da se kopala v bazenih in jezerih ne bom.Že zaradi neprijetne izkušnje z glivicami v prvi nosečnosti(mladi in neumni).Bom raje mal počakala na morje in tam uživala.Je pa res, kot je Naja rekla, da je čuden občutek, sploh ko brca v vodi.Hecno je. Pri meni sploh ni več dvoma, da sem noseča.Vsi takoj vejo in me že za spol vprašajo.In potem vsa ponosna povem, da smo naročili . Imam pa res ogromen trebuh za peti mesec.Takšnega sem imela drugič v sedmem, če ne celo v osmem mesecu.Ah, ja.Se že vidim decembra. Severnica77: nima te kaj skrbet.Tudi pri tebi bodo mehurčki.Sej je itak normalno, da prvič čutiš okrog 18. tedna, če nisi glih trlica. Ok, Zala me že čaka, da gremo s kužijem na sprehod. Lp
|