|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
4.7.2006 20:00:35   
Matejci
Pozdravljene sotrpinke!

Na vaši strani se vam prvič javljam. Kajti imam dva PDP ginekolog mi je dal kot 30.12, ko pa sem opravila NS pa sem na lističu zasledila 1.1. skratka enkrat bo user posted image

Sem že pri januarčicah vprašala pa nisem dobila nič kaj točnega odgovora. Kaj mogoče katera ve kako je s koanjem na morju in kopališčih. Kajti nekaj časa nazaj sem zasledila, da bi se moral zaščitit s tamponom zaradi okužb, katere lahko stakneš. Ali morda katera ve več kot jaz????? user posted image

Zanima me še kako kaj blažite slabosti in bruhanje. Kajti jaz več ne vem kaj naredim. Slabosti so od juta do jutra!!! Bojim se da me bo G v bolnico poslal kajti zadnje čase telo ne sprejema več skoraj nobene hrane. Kako gre v želoček, tako gre po hitrem postopku ven iz njega. In tako namesto da bi šli kakšni grami gol gre počasi vse dol....user posted image

Hvala za odgovore oziroma nasvete in lep večer vam želim

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
4.7.2006 21:01:02   
Naja30
Dobrodošla tudi ti Matejci user posted image

Ojej, prav smiliš se mi zaradi slabosti. Konkretne ideje, kaj bi bilo za narediti, nimam. Mora pač miniti samo od sebe, samo če si še vedno tako boga, mogoče spadaš med tiste user posted image  ki imajo slabosti vseh 9m. Ko sem bila enkrat na ginekološki kliniki, je tam ležala punca, ki je morala skoraj vsak mesec za par dni priti, da so jo nahranili po žili, ker je vso hrano zbruhala user posted image  Nič fajn ni to, ampak nikoli ne bom pozabila, kako polna optimizma je bila in me je tolažila, ker sem bila sama ful v slabem stanju... No to je že druga zgodba.
Upam, da ne bodo potrebni drastični ukrepi, če pa bodo, pa vedi, da je vse to dobro za tvojga user posted image

Glede kopanja pa malo uporabi iskalnik ali pa našo temo samo kakšno stran nazaj obrni, je bilo o tem že veliko napisanega.

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
4.7.2006 21:47:31   
Barbk
Čer,

madonca ste bile danes pridne...saj vas komaj dohajam.No je pa le fajn toliko stvari prebrati.Pikanogavička in Matejci user posted image .A ste že nekaj morfologijo omenjale?Jaz jo imam šele 31.8 in bom ravno 24 t in 1/7, pa ne gre prej ker je moja G na dopustu.Ma saj pomoje ni pozno(glede na to, da se opravlja med 20t in 24t), če ne bi me pa že k drugi naročila-menda.Kaj pa kej ostale?No zdej je to vse grem user posted image -navijam pa za makaronarčke, ki bodo potem seveda v finalu gladko "pušnili" proti Portugalčkom.Ma sem že čist noter padla...

Čavči,

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.7.2006 9:02:03   
Ženkica
Jaz  imam morfologijo že 21.7. ko bom dopolnila 20 1/7 T user posted image  user posted image ; kar kmalu, ampak drugače se nismo mogli uskladiti z G zaradi dopustov. No, bom pa vsaj spet kmalu svojo user posted image  vidla. Juhuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.7.2006 9:26:46   
emaa
Jaz zvem kdaj bo morfologija čez dva tedna na pregledu, komaj čakam.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.7.2006 10:32:47   
supermami
Jaz imam morfologijo točno danes 14 dni (19.julija). Komaj čakam. Sicer vem, da je vse OK, ampak....saj smo verjetno vse iste, ko imamo trenutke pesimizma...

Kako to, da vam PDP na pregledih spreminjajo? Jaz imam še vedno istega kot pri prvem pregledu, pač glede na zadnjo M.

Danes bo pa res en lep dan.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.7.2006 11:33:37   
Naja30
Jaz bom tudi imela morfologijo nekje pred 22.7. Upam, da bo šlo, ker potem greva z dragim na morje. Bom pa v 21t oz. po UZ v 22t.
Supermami, meni bo PDP verjetno spremenila zato, ker je po UZ-velikosti plod za 8 dni večji. Ne vem, kako je s tem, meni je vseeno itak samo user posted image  ve, kdaj bo pravi PDP user posted image  Važen pa je ta datum zaradi nastopa porodniške, za drugo se jaz ne sekiram.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.7.2006 12:21:18   
severnica77
Pozdravljene!

Zasanajana, hvala. Si me kar potolažila. Pa tudi trlica ravno nisem ...user posted image , tako da še bom malo zdržala ...
Jaz za morfologijo še nimam datuma. Ga bova verjetno določila na naslednjem pregledu, ki ga imam 21.7.
Drugače pa je danes prvi dan mojega dopusta. Uh, kako je luštno ...

Pozdravljene vse nove na formumu. Bo še bolj živahno in bomo več čvekale user posted image .

Božajte svoje bušije in lepo se imejte, ter čimveč user posted image  tegob (ki sploh niso tako hude, ker vemo za kaj gre user posted image ! Se že jutri kaj javim, potem pa počasi letimo (skupaj s pikico user posted image ) na Kreto.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.7.2006 13:05:12   
Zasanjana
Ahoj!Danes sem izvedela, da nosim vesoljčka.Me je zjutraj prišla zbudit tamala in rekla:"Mami in veseoljček, vstanita."user posted image .
Hm... glede moje morfologije... z G sva se dogovorile, da bo 19.7, pa se ji je potem posvetilo, da je takrat na dopustu in tako bom svojega fantička videla šele 27.7.Pa bo že, saj ta mesec bo hitro mimo.
Tanove dobrodošle!user posted image
Barbk: glede fučibala se pa mal motiš.Makaronarčki bodo gladko pušnili proti francozom!user posted image user posted image user posted image Mene je tud že čist povleklo noter, dobro, da bo kmal konec.

Joj, kako sem vam vsem fouš, ko greste že na morje.Pa vseeno, severnica, uživajte!

Ekola, vesoljček se spet noter premetava.Verjetno zato, ker se mamici kar meša.Danes imam zadnji izpit.Učila sem se pol preveč.Me je pa tako strah, ker če ne naredim, ne gremo na morje.Prosim, držite pestke.
Lp, Tina

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.7.2006 17:04:46   
Naja30
Zasanjana, držim pesti. user posted image user posted image  Javi, kako je šlo.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.7.2006 17:50:13   
X 500
Alo user posted image

Končno imam čas da se še jaz pofočkam ne tej strani. Šola se je umirila, služba je tudi že počasi dopustniškauser posted image ...
Tako z veseljem berem vaše poste ko opisujete kako male brcike že telovadijo. Jaz pa poskušam potrpežljivo čakati da pride moj čas da začutim user posted image . Ginekolog pravi da je sedaj 15 tednov, tako da počasi se bliža.
Nič punce. Nič ne bom počivala. Grem pečt palačinke.
Bodite fino fajn, pa se tipkamo.

Lp
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.7.2006 22:00:01   
Barbk
Ahoj babuške,

X500 dobrodošla...Severnica res fajn uživaj na Kreti-sicer o tem sploh ne dvomim.Tudi midva imava še v planu obdelati Kreto, Santorini, Kos...v glavnem lahko še nadalnjih 20 let hodiva v Grčijo pa bova oba zelo srečna.No drugo leto bomo že trije planirali dopust!!Jupi...Ej Zasanjana jaz še kar upam na user posted image in grem zdele kar navijat...Bom sodnika brebunkala!!!user posted image  Aja upam, da ti je uspel še tale izpit.No zdaj pa res šibam pred TV...No seveda ostale tudi prav lepo pozdravljam....

Nočka,

Barbk

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.7.2006 0:05:02   
Zasanjana
Uh, jst se počitm kr ene tri kile lažjo.Ok, šlo mi je dobro, rezultate zvem v petek.Bo že.Barbk, sem ti rekla, da bodo pušnili proti Francozom!Juhuhu.user posted image
No, ja, jst ne morem spat in tle strašim.Ampak meni je tk vrooooooooočeeeeee.Za znoret.Pa hodim po bajti in gledam enga sončka k spi, pa druzga.Sej se emi je čist skegljalo.Ok, zdej grem pa tud jst spat.Nočko.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.7.2006 0:06:02   
Zasanjana
Pa spet sm neki skracala.Niti v približni slovenščini ni tole.Ah, je že tolk ura.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.7.2006 10:52:20   
vampirka
Pozdravljene souser posted image ! Vidim, da pridno rastemo in napredujemo (v smislu kilaže in tudi intelektualnih podvigov) user posted image ...javljam se bolj malo, berem pa redno...jaz bom danes poklicala za morfologijo (računam na začetek avgusta)...ne vem pa če bom zdržala tako dolgo user posted image  - zadnji UZ sem imela NS pred enim mesecem in ker ne vem ali čutim premikanje moje user posted image  ali so samo čudne "prebavne motnje"...bi me ful potolažil en mali ultrazvokec user posted image ...ja, saj vem, da sem smotana - ampak kaj ko moja G nima UZja in bom verjetno deležna le-tega 3× v celotni nosečniški karieri!!! Pa ne mi govorit - kako pa je bilo včasih, ko sploh ni bilo UZjev...ker takrat tudi mobilcev niso imel user posted image !!!

P.S. a veste, da je naša Meta včeraj izvedela spol svoje user posted image ...se je izdala na eni drugi temi - nam pa ni nič javila!!! Jo bomo pa nagi riti, a ne?

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.7.2006 11:08:24   
Anonimen
user posted image  ne bom povedala... Ker mož noče vedeti, ne bom čisto nikomur povedala, kaj bomo imeli, razen če se on ne premisli user posted image  Ne bodite hude, ampak res ne bi rada povedala. V 1. nosečnosti je potem čisto na koncu izvedel za spol od ene čisto tretje babe, zato ker sem jaz svoji polovici žlahte povedala, njegovi pa ne, pa je glih tako na brezobziren način ven prišlo...

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.7.2006 12:01:11   
husa
Meta je pa fajn ker ti veš, a ne user posted image ?! Da se ne boš izdala, če boš kupovala same roza oblekice...

Nekaj me zanima....A katero zabolijo trebušne vezi, če nahitro vstane ali se zravna?
Tole se mi dogaja že 2 dni, pa ne vem, a zaradi prebave, raztezanja maternice....
Me pa od bolečine včasih kar zvije...Pa ponavadi na desni strani. No, ni še za zjokat.
Kaj mislite? Sicer sem  januarka, vas pa pridno berem in z vami rešujem svoje težave?

Pa,pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.7.2006 12:07:43   
emaa
seveda zaboli, sploh če nepravilno vstaneš ali narediš nenaden gib, se kaj hitro spomnim, da sem noseča in da je treba vse počet z nosečniškim tempom. Meta ti kar zadrži zase, saj midva sicer bova vprašala za spol, povedala pa tudi ne bova na forum, ker me špijuni zasledujejo in bojo zvedeli vsi tisti, ki ne rabijo. Bom pa na privat povedala, če bo katera imela željo.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.7.2006 12:27:08   
vampirka
Meta, spoštovanja vredno - te čisto razumem! Ravno zaradi tega tudi jaz razmišljam, če bi povedala tule javno na forumu...veliko "špijunov" me namreč prav pozorno spremlja na temle forumu - pa mislijo da ne vem user posted image ! Seveda spola še ne veva.........je pa tako smešno gledat odzive ljudi, ko jim rečeš, da ne veš in potem spremljajo vsako tvojo besedo in dejanje, če se boš izdal user posted image  - kao ne verjamejo - in za kazen verjetno ne bodo izvedeli do konca!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.7.2006 15:41:33   
Naja30
Bravo Meta user posted image  Ti kar zase obdrži! Husa vezi tudi mene bolijo, sploh če hitro vstanem. Ja, je treba malo met v mislih, da smo user posted image  in bolj počaaaaaaasi vstajat in delat določene stvari. Mene po službi vse naokoli trebuščka boli, ker pobiram stvari s tal, kot ponavadi namesto da bi najprej počepnila. In veliko sem na nogah in mi SPLOH ne paše! Uh, še malo, pa bo moooorje user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.7.2006 15:54:24   
supermami
Tudi mene že nekatere čudno gledajo, še posebej tiste, ki so še brez otrok. Potem pa družno razglabljajo o tem, da jaz sicer vem, a nočem povedatuser posted image

Pa kaj, ne bomo se sekirali za druge, me smo srečke user posted image .

V torek sem imela hudo čistilno akcijo, tašča mi je čistila okna, jaz pa sem delala ostalo. Tri ure skupaj. V sredo sem bila kot cota in sem sklenila, da ni nič vredno take moje utrujenosti in tudi malo umazanije nam ne bo škodilo. Res bom morala začeti malo paziti nase in na user posted image . Sem že pomislila, da bi si najela čistilko za čas user posted image .  A ve vse "sfolgate" ali imate tako pridne možičke?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.7.2006 19:04:29   
Naja30
Moram priznat, da imam zelo pridnega možička user posted image  in kar ne naredim sama, naredi on. Sem spada predvsem obešanje perila, ker se ne smem več stegovat gor. no, pa tudi skuhal mi je že marsikaj dobrega. Sicer pa sva midva še sveža mladoporočenca in zato še v user posted image  Bomo videli, kaj bo čez nekaj časa user posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.7.2006 20:49:10   
Barbk
Čer,

punce sem tolk vesela ko sem še ang. (zadnji izpit za letos) popedenala in to kar z 8!Matr sem važna...user posted image  Zdej pa lahko končno tale ogromni kup knjig in skript malo pod mizo porinem. Meta madonca ti pa si karakter...Bravo punca!Jaz ne bi mogla skrivati najinega  veselja...no če bi pa že mogla bi me pa vseeno kmalu pogruntali.Moj nasmeh marsikaj pove...In tako zelo težko skrivam take luštne zadevce.No jaz sem zdaj dva dni frej službe in moram reč, da mi je danes tako fajn pasalo malo lenariti...Sem rekla, da se bom

user posted image , da malo tele mlečne nogce posončim pa sem po 10 minutah sončenja zbežala v senčko-no samo nogce so bingljale na soncu.Oh res je bilo fajn-ležkat in poslušat mp3.Uživancija!No punce moje pridno spančkajte, jaz grem pričakat mojga lubija, ki prihaja iz službe potem pa malo pocrkljati... Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.7.2006 8:46:44   
Anonimen
Hohoho barbk, meni je zadnjič mami ful prijazno rekla: No, tako bela pa nisi bila še nobeno poletje user posted image  Res je, do zdaj sem vedno hodila na pomlad v solarij. Zdaj bojo ljudje videli, da nisem tako črna, kot sem se vedno hotla prodajati user posted image

Pa kongratuliram za tvoj sakses na ingliš! It is not sou difikult, iz it?

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.7.2006 10:32:18   
vampirka
Dobro jutro (do 12h namreč velja user posted image ) pupe user posted image !

Ja, jaz sem tudi letos kot reklama za "podravsko mlekarno" (pa ne zaradi oprsja user posted image )... Mater, vidim da imate ene že fiksno imena izbrana - npr. Meta v podpisu...midva sva pa čisto v slepi ulici user posted image ...moj nima nobenih idej - edino kar jaz rečem, mu ni všeč...tako, da..........bomo imeli Kajtimara in Konigundo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?