|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice????
10.8.2005 7:26:39   
tinkatonka
Kje ste??? Se vse skrivate, ste na dopustu, ali se pa enostavno nič ne spravite pisat na RR?????

No jaz sem zdaj že ob jutranjem Donatu, ker me namreč že nekaj časa muči to zoprno zaprtje. Drugače sme pa tako polna energije. Včeri sem v dveh urah, pomila in posesala kopalnico, zlikala par prevlek za kovtr, si pobarvala lase, pa še v sobi, kjer bova danes belila pripravila vse za beljenje. No res pa je da sem zvečer potem skor dol padla, ker me je vse bolelo, ampak energija in volja se vračata. In nisem več una tečka, ki mora vsake dve ure ležat in odspat eno kitico.

Kako se pa ve kaj počutite???

Tinkatonka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarčice????
10.8.2005 8:18:41   
rogi24
Pozdravljena!

Moj dopust šele ride od sobote naprej pa vse do 5.9. Komaj čakam, še te tri dni. Drugače se jaz počutim super. Nimam zaenkrat nič problemov (slabost, zaprtje...) samo spi se mi pa še čez dan. Bila sem na NS in vse OK. Zgleda, da bomo imeli punčko. Pa trebušček? Ti že kaj dela problemov? Meni že precej!

Lep dan:zajcek:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarčice????
10.8.2005 8:31:10   
tinkatonka
Hojal Rogi24!

Tudi jaz sem bila na nuhalni v ponedeljek in so rezultati zelo dobri. Mi je pa G. rekla da se spol že nakazuje ampak sem jo takoj ustavila, da midva ne bi rada vedela za spol. A tebi je pa rekla da boste imeli punčko???

ja trebušček mi dela probleme predvsem pri oblačilih samo bom z novo garderobo še počakala, tako in tako imam večino take hlače na rob, da se dajo lepo razširiti v pasu kar bom tudi naredila zdele v kratkem. Sem pa prov ponosna na moj trebušček in sem se že večkrat zalotila, da se tudi v javnosti nevede držim za rebušček oz. si ga božam, kot bi hotela tolažiti :duda: v njem.

Lep dan ti želim in ostalim februarčicam. Pa pazite na svoje :duda:!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarčice????
10.8.2005 8:36:28   
marty5
Ojla,

ja, v teh poletnih mesecih vlada kar neko zatišje na RRju...

Tudi jaz zadnjih 10 dni kar kipim od energije. Če prej nisem zmogla ničesar razen nujno obveznega, sem zdaj hiperaktivna. Torej le drži, da nas čaka najlepše obdobje v nosečnosti :bravo::bravo::bravo:

Mene pa namesto zaprtja muči obraten problem....me kar pošteno zvija zjutraj :( SEm ugotovila, da določene zelenjave ne semm jest - bučke, paprike,...vsaj zdaj ne - pa tako jih imam rada.

Drugače pa smo v velikem pričakovanju na NS - še en teden. Tinkatonka, brala sem tvoj post glede spola. Jaz sem takoooooo radovedna in neučakana. Upam, da se bo kaj videlo. Samo veš kako je življenje - tebi, ki nisi želela vedeti, se je videlo, meni, ki pa norim od želje, se pa ne bo :grrr:

Nič, bo treba se nazaj k delu spravit. Lep dan vsem in se kaj beremo :rozica:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarčice????
10.8.2005 8:48:33   
nuka
Ojla!

Tudi mene kar meče od energije. Sem ta teden naredila toliko kot prej v 3 mesecih. Spet sem začela hoditi na dolge sprehode na katerih še posebej uživa tamala. Edino kar me muči je križ. Najhujše je ponoči.
Trebušček se mi že prav lepo oblikuje. Na srečo imam še poletna nosečniška oblačila od lani(jo kar nosim ker ne prenesem da me okoli trebuha tišči). Zimsko robo bom mogla pa nakupiti.


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarčice????
10.8.2005 9:21:04   
SašaR
Ojla!
Tudi pri meni je počutje dobro, samo spala bi pa še vedno.
Moj :love: je včeraj bil prav jezen name, ker jaz bi ves čas nekaj okrog hodila in nič doma bila. Sploh se mi ne da, vendar moram to diplomo skupaj spraviti čimprej, da zaključim pred novim letom s faksom.:ups:
Tud jaz sem bila na NS v ponedeljek, vendar mi glede spola ni nič rekla, vendar bi jo tudi jaz verjetno ustavila če bi kaj začela okrog tega govorit. Naj bo presenečenje. Drgač pa je vse OK.
Kar pa se tiče trebuščka, ga pa mi tudi že imamo malo, tako da bo potrebno kmalu iti v nabavo, ker so mi prav samo še ene hlače. Imam same take, ki se ne dajo nič stegniti v pasu. Po vrhu vsega so pa še neelastične.:grrr:
LP:rozica:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarčice????
10.8.2005 9:30:23   
marty5
Vas prav občudujem, ker želite imeti presenečenje. Jaz sem prevelik firbec.

Vidim, da nisem edina, ki laufa z diplomo - jaz bi tudi želela zaključiti s faksom do novega leta. Problem pa je, ker me v septembru čaka še par izpitov. Bom mogla krepko zavihat rokave. Vem pa, da se splača, ker se bom potem lahko 100% posvetila mojemu :duda:.

Glede oblačil pa ne vem, kam naj grem. Zaenkrat se švercam s svojimi običajnimi cunjami, ker pred koncem poletja se mi zdi škoda menjavat poletno garderobo.

Trebuščka nekaj imam (nekaj je še napihnjenosti), predvsem pa pas zgubljam, tako, da je vse napeto na meni :(
Za v trgovino z nosečniškimi oblačili se mi zdi prezgodaj, večje hlače pa čudno stojijo - na srečo rit ne raste tako kot trebušček :)

Če imate kako idejo glede cunj in kaj sploh nositi v tem obdobju, se priporočam ;)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarčice????
10.8.2005 9:39:37   
nuka
No še ena taka, ki bi rada diplomirala do novega leta in ki jo čakata še 2 izpita septembra.

Upam, da nam bo uspelo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   februarčice????
10.8.2005 10:31:37   
SašaR
Ojoj rainbow, nič ti nisem fouš, da si na bolniški. Jaz sem prav upala, da ko bom noseča da bo vse OK in da bom lahko še kaj delala zraven, ker če bi morala biti doma na bolniški, bi verjetno znorela.


Drgač imam jest tud še en del enega izpita za naredit, in upam da ga do konc meseca pospravim. Upam da ga bomo skupi pile ko bomo diplomirale, ane!
Bodite lepo :rozica:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   februarčice????
10.8.2005 10:32:34   
jasnica
Ojla! Jaz sem bila včeraj na nuhalni in je rekla G da so rezultati super, po vsej verjetnosti bo punčka in sem full vesela.Slabosti so se tud končale, tko da se spet super počutim.Sem polna energije in sem srečna da nisem na bolniški,ker mi je fino delat. Decembra bom pa še teta postala,tko da bomo imel dost dela z dojenčki.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   februarčice????
10.8.2005 11:56:47   
tinkatonka
Hojla punce!

No ste se končno prebudile in malo napisale kako ste. Ja tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bi rada čimprej diplomirala, vendar jaz sem dobesedno tik pred tem, saj me v roku slabega meseca dni čaka že zagovor diplome. Na katere fakultete pa hodite??? jaz hodim na EF v Ljubljani.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   februarčice????
10.8.2005 13:41:40   
bobika
Se še jaz oglaim.
Zmanjkuje mi časa za rr. Cele dneve delam - počitniško. Ves pa sem od 12 - 15 fraj. Sočim domov nekaj pojem in že lavfam nazaj. Zvečer pa sem tak utrujena, da samo v pojslo še padem.
Meni zaenkrat so hlače še kr prav. Tiste tesne in neudobne sem pospravila. Z nakupom, bom pa do jeseni počakala.
Tudi mene čaka še kr veliko izpitovdo novega leta. Diplome ziher ne bom naredila pred prihodom :duda:.
Upam, pa da naredim vsaj toliko, da mi ostane en ali dva izpita. Hodim pa na FS MB.
Lepo se mejte in veliko se smejte.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   februarčice????
10.8.2005 18:21:29   
irena111
Hej punce!

Sem na istem kot ve. Cakam :duda:, veliko delam, ter cakam zagovor diplome na Epf v Mariboru. Za mano je kar napeto obdobje (slabosti, :((, menjava sluzbe...). Zdaj pa je ze fino. Samo malo :love: pogresam ker dela cele popoldneve. Lepo bodite pa busije bozajte!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?