Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 11.11.2006 15:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ob telem me prime, da bi se smejala, ne pa sexala..
|
|
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 11.11.2006 17:53:34
|
|
|
|
MALINČICA
|
Tudi meni ti ni seksi, res ne! Mi je pa moj dragi enkrat res prišel cel goli v spalnico, na sebi pa je imel samo kavbojski klobuk na glavi, pa me je ful podžgal, častna! Pa sem zmeraj rekla, da mi grejo take finte z oblačenjem na kozlanje, ampak, nikoli ne reci nikoli! Sicer so mojemu tudi všeč taki škorenjci z tanko seksi petko, pa jih imava res samo za v posteljo, ampak to res poredko, zdaj od visoke nosečnosti pa sploh ne! Ne sekiraj se, mislim, da nimata problema, vsaj dokler se lahko vzburi tudi brez tega.
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 13.11.2006 12:39:39
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen http://www.diskretno.com/default.php?cPath=3_37&sort=8d&page=1 Pa ne no..... Vsak ima svoj okus, ampak mene bi ob temu vse minilo, ker bi se smejala ko nora če bi tak prišel do mene.
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 14.11.2006 16:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi mu jaz kupila tiste s slonjim rilcem, bi počla od smeha, bi ga pa sigurno naštimala da se obleče kakšne manj smešne, ampak samo od kopalnice do postelje!!! poskušajta z kakšnimi perilom iz lateksa, zanj in zate!!
|
|
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 14.11.2006 23:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 ob telem me prime, da bi se smejala, ne pa sexala..
|
|
|
|
|
RE: fetiši in preoblačenje pred sexom 15.11.2006 15:41:36
|
|
|
|
blue sky
|
Fuj, meni to ni všeč, sploh pa ne tangice na moškem Kupi svojemu dragemu tiste hlačke, ki jih lahko pol poješ , ali pa jih sama oblečeš, pa jih on pojé s tebe.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)

sem proti (
32%)

sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!