|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   heeejjjj pa kje ste vse??
9.6.2005 21:40:51   
natalina
ja prov dolgčas mi je, ne vem al nas je tako malo nosečk z dvojčki al se že uživa na dopustih, no mamice dvojne, vem, da imate veliko dela, ampak sem se ustrašla, da tole sploh več ne deluje!

no tako! napište kej,kako ste....zadovolnje z vremenom?


ha ha pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   heeejjjj pa kje ste vse??
9.6.2005 21:55:42   
pi
Ojla, jaz sem tukaj.
Tudi jaz sem razočarana ker nobena nič ne piše. Kolik pa nas je sploh :nosecka: z :duda::duda: ?

Vreme ? Vreme je za popi....

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   heeejjjj pa kje ste vse??
9.6.2005 22:00:09   
tinadvojčica
Čao!
Sem se tudi jaz pred časom že pritoževala nad tem forumom ker je ful dolgčas.
Jaz sicer nisem več nosečka ampak sem srečna mamica dvema princeskama.Niti nisem tako zaposlena kot sem mislila celo malo manj.Je pa res da imamo zanimive dneve.

Glede vremena pa je škoda izgubljati besede ker to vse skupaj ni nič!

Koliko pa ste noseče če lahko vprašam?

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   heeejjjj pa kje ste vse??
9.6.2005 22:04:15   
pi
Jaz sem noseča 20 1d. Tinadvojčica lahko prosim kaj poveš od :nosecka: in poroda. Na primer kdaj si rodila, v katerem tednu ? Si imela CR ? Sta tvoji princeski enojajčni dvojčici ?
Kako pogosto si imeli preglede ? Jaz sem imela zadenj pregled 3.6 naslednjega pa imam komaj 5.7, pa se mi to zdi tako pozno. Sem prebrala v reviji da bi morala imeti pregled na dva tedna. Je to res ?

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   heeejjjj pa kje ste vse??
9.6.2005 22:10:42   
tia
Hoj Pi,

čeprav veš da ne spadam sem,ali vseeno se ti tukaj oglasim.
Danes na UZ-ju sem zvedla da se je :duda: obrnila dol,je z glavico spodaj.
Vep kdaj imam jaz pregled 6.7,.pa še moje G. ne bo,ker bo na dopustu,verjetno naročajo tako noro zaradi teh dopustov,meni je tudi čudno da me je tako pozno naročila.Pa kaj moreš,nič.

Oglasi se kaj!¨


Tia

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   heeejjjj pa kje ste vse??
9.6.2005 23:00:15   
lutka
halooo....tudi jaz sem še tukaj..........malo meditiram po računalniku :)-:)-:)-:)-:)-:)-


eh, vreme pa za :((:((:((

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   heeejjjj pa kje ste vse??
10.6.2005 8:52:40   
tinadvojčica
Pozdravljena Pi!
Moja nosečnost je bila kar dobra le da se mi je zdelo da sem ogromna.Čez trebuh sem merila 115 cm kar je kar ogromno.Zredila pa sem se za celih 25 kilogramov.Bolj ko se je bližal čas poroda bolj sem bila po domače posrana.Ampak ko sem bila v porodni je bilo vse skupaj zelo hitro tako da ni bilo tako hudo.Trajalo je vse skupaj tri urce.Nisem imela svojih popadkov ampak me je Cerar kar poslal v porodno kjer so me našopali z umetnimi popadki in kmalu sta bili pikici pri nama.Rodila sem v 37 tednu in to z naravnim porodom.Ni mi žal čeprav sem si želela CR ker me je bilo tako strah.
Že pri prvem pregledu je G ugotovila da imam dvojajčna dvojčka,na preglede pa smo hodili kar pogosto.Najprej na en mesec,Potem v drugem tromesečju na 14 dni,V zadnjem pa kar vsak teden ampak v porodnišnici tako da ne vem točno na koliko časa so pregledi.Mislim pa da bi morala ti biti prej naročena kot si!

Lep pozdrav pa javi se še kaj!

P.S.:ali si že na bolniški ali še delaš?Jaz sem šla na bolniško že pri 4 mesecu ker ti kot rizični nosečnici pripada!

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   heeejjjj pa kje ste vse??
10.6.2005 10:10:41   
petraCBU
Še en pozdravček od mene!
Konkretneje sodelujem na "Prvič noseča", ampak itak že vse vemo o meni, a ne! :)-

Moj "trebušasti" čas se izteka... :) - v torek grem na dogovorjeni CR (s skoraj dopolnjenimi 36 tedni), pa upam da počakamo do torka, ker me lažni popadki že hudo dajejo in :duda::duda: že vneto trkata za ven!

Splošno počutje ok, sam živčna sem mal in ne vem: a se bolj bojim :( al bolj veselim :bravo:

Še 4 dni!!!
P.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   heeejjjj pa kje ste vse??
10.6.2005 10:18:27   
lutka
bomo držali pesti :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   heeejjjj pa kje ste vse??
10.6.2005 10:41:31   
natalina
no pa sem vas zbezala iz luknjice, tud jaz mam eno, no dve vprašanji..
nosečka 28t (dvojčici), pred tremi tedni krvna slika več kot dobra, pred parimi dnevi pa kar čisto slaba, ok. dobila železo Retofer(mislm) slabo, kakamo ČRNOOO,najhuje pa je,da sploh nimam apetita se moram prisilit,da kaj pojem, prej sem kar naprej skakljala okrog, delala v službi, zdaj pa kar naenkrat konec, ne morem več NIČ nimam energije niti za sprehod po stanovanju.????? pa še mož se mi je poškodoval(skor odrezal roko, ima opornico in vse pošito) in ga vozim na preveze in terapije v KC.

mal sem zaskrbljena, pa mali dve se mi zdi da sta se spustili nekam nižje, ker imam, kar veliko prostora okrog želodca...joj kolk sem natrosla...ne vem a naj me skrbi al bo minilo?????

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   heeejjjj pa kje ste vse??
10.6.2005 10:53:38   
Anonimen
Natalina sicer ne pašem na ta forum, pa ti bom vseeno odgovorila. Povsem možno je, da si le malce spremenila svojo prehrano ali pa se je potreba po nečem povečala, pa se ti je zato kri poslabšala. Če imaš pa slabšo kri, je povsem normalno, da si posledično bolj utrujena in brez apetita. Pa tudi 28 t je z dvema :duda::duda: že veliko. Pa še to: po železovih tabletah je blato vedno črno, zato glede tega ne skrbi.

(odgovor članu natalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   heeejjjj pa kje ste vse??
10.6.2005 11:06:50   
natalina
ku ku hvala ti za tele besede, res me mogoče bega tale utrujenost, ki je verjetno normalna, upam pa da se kri hitro popravi,sej pijem pa jem tud vse neke naravne stvari k so jih babice nanosile, čaj iz kopriv pa .....kr neki no, mogoče sem že mal tečna ampak še prekmal!!!

se tipkamo!

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   heeejjjj pa kje ste vse??
12.6.2005 22:04:35   
mirka
to s krvjo je v nosečnosti normalno.
vsaj zame. ker jaz sem že tko bolj anemična in sem zadnjič prispela s hemoglobinom do 97. 120 je pa minimum, pa že od začetka jemljem sirupe, tablete,....pa nič ne pomaga.
Mogoče pristanem celo na inekcijah samo pomoje se bo zdaj malo izboljšalo, ker edino pesin sok pa res pomaga čeprav je taaaaaako zanič da sem zadnjič skoraj vse pobruhala ampak hitr spijem kozarec vode čez in je pol dobr.

Jaz še vedno ne vem kaj nosim :zmeden:- pa saj niti ni važno, sta pa otročka zelo nemirna:sloncek::sloncek:. Zgleda da je premalo prostora in se skoz nekej brcata in me zbadata. Trebuh je vsake tolk časa tako napet kot žoga. Upam da to ni že krčenje maternice,...


pa hrbet me tud baše :(, pa pulz imam zelo visok :(in se zelo hitro utrudim:grrr:. Pred kratkim ko je bilo vroče sem celo skup zlezla:ups:, ko sem Ano peljala v bolnico na kontrolo. No pa je blo hitr vse dobr.9nebesa:angel:

Še malo pa bo a ne?:):angel:

adijo!
M:rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 9:16:27   
pi
Tinadvojčica jaz sem tudi od prejšnjega tedna na bolniški. Sicer bi še lahko delala, ampak zakaj bi se mučila če lahko ležim doma ;).
Jaz že vem da bom imela CR, ker sta enojajčna dvojčka v enem ovoju brez pregrade in ker sem imela prvič CR, ker je bila naša princeska v medenični legi in je imela 3,5 kg. Mi je kar malo žal ker nikoli ne bom vedela kako je to roditi.
Tina mi lahko prosim poveš kakšen voziček imaš in kako si zadovoljna.

Mirka te je kaj strah kako bo s tremi ? Mene včasih kar panika lovi.

Kako se kaj druge počutite ?

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 9:20:35   
pi
PetraCBU držim pesti da boš čim prej doma s svojima :duda::duda:.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Sporoči kako je bilo in koliko sta tehtala.

LP


(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 10:31:01   
natalija 2
Lep pozdrav vsem mamicam dvojčkov.Tudi jaz sem ena izmed njih.Zelo lepo je biti mamica dvojčkov.Sicer je malo bolj naporno a ves trud je poplačan.Moji dvojčici ki sta si za las podobni bosta v sredo 15.6. praznovale že 11. rojstni dan.Naša starejša hčerka pa bo v četrtek 16.6. praznovala 14. rojstni dan.Adijo plača!!.Važno je samo da smo zdravi.Drugo bo že.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 10:55:18   
tinadvojčica
Pi pozdravljena!
Voziček imam od ABC designa tisti ki ima tri kolesa.Nisem glih najbolj navdušena nad njim je pa se mi zdi da skoraj najlepši in cenovno ugoden za dvojčke.Zdaj pred kratkim pa smo se odločili za nakup marele ampak spet za dvojčke ni bilo nič pametnega.Tako sva zdaj kupila dva posamična vozička in če sem sama ga spnem s sponko,če pa je kdo z menoj pa se vozimo posebej!

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:17:48   
lutka
tinadvojčica, daj mi prosim povej kje si kupila sponko za vozičke spet..........

tudi jaz razmišljam o nakupu sponk, ker imamo dva posamezna vozička, ampak če sem sama doma moram še vedno uporabljat"ta velikega" :)-:)-:)-

aja, kakšna je cena sponk

lp :rozica::rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:21:14   
tinadvojčica
Ja lutka to je pa čist odvisno za kateri voziček pa potrebuješ sponko?

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:21:46   
pi
Sponka se dobi v Baby centru.
Sem zelo vesela, ker se je tudi ta forum končo zaživel.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:22:41   
lutka
:ups::ups: a je tud to pomembno :zmeden::zmeden:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:29:08   
tinadvojčica
Ja zelo pomembno.Jaz imam vozičke od Chiccota pa tudi njihovo sponko ampak mi ne paše tako da jo imam naročeno pri nekem privatniku!

Je pa v Babycentru sponka za vozičke BBY za druge sponke pa ne vem.Sem pa zelo jezna ker v Sloveniji ni popolnoma nič izbire za dvojčke.Grrrr.....

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:37:57   
lutka
jaz imam ......... saj ne vem od katere firme sta........tele navadne vozičke z marelo :ups::ups:

mi je pa brez veze nove vozičke kupovat.........ker je vprašanje kako dolgo se bomo še sploh vozli v njih :zmeden:

daj mi povej, kaj je pomembno pri nakupu sponk.....na kaj moram bit pozorna.............ke nimam pojma :ups:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   heeejjjj pa kje ste vse??
13.6.2005 11:40:09   
mirka
ja mene je tudi na čase malo strah ker trije, u madona se mi zdi da bo naporno. Ampak samo upam da bosta taka kot je bila Ana ker pol bo super. Ana ni nikoli jokala, ponoči malo zajamrala in sem jo podojila in je spala naprej, še danes je z njo tako. Tako da zdaj razmišljam kako bomo ponoči, mogoče bi bilo bolje da bi Ana spala v drugi sobi, ker planirala sem imeti vse tri zraven sebe v spalnici.

drugače pa kar bo no:) pomoje bo pa tudi veliko lepih:rozica: trenutkov in bom (samo da bojo zdravi) srečna mamica.:angel::rozica:

Adijo!
M:rozica:

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?