|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hruškova marmelada
7.10.2009 11:13:01   
sabri
Prvič sem skuhala hruškovo marmelado in sem dala na kilo hrušk pol kile želirnega sladkorja, ker nobeden ne mara preveč sladke. Je pa zelo tekoča, pa ne vem kako jo bolj zgostit. Sem jo tudi kuhala dlje, kot piše na sladkorju ravo zato, ker sem ga dala pol manj. Aja, pa še to, ali jo shranite v hladilniku ali samo v hladnem prostoru? Ker v receptih piše ful različno. Hvala, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hruškova marmelada
7.10.2009 12:18:57   
loremi
Ja jaz bi potem še dodala želirno sredstvo, predhodno z malo sladkorja zmešano.

glede shranjevanja pa, potem bi morali imet večino vložene ozimnice v hladilniku. Če je pravilno složeno (marmelada vroča vlita v kozarce in počasi v deko zaviita hlajena), je čisto zadovoljivo, da je v hladnem in temnem prostoru.

< Sporočilo je popravil loremi -- 7.10.2009 12:20:18 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hruškova marmelada
7.10.2009 13:20:37   
sabri
hvala, drugič bo že bolje.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hruškova marmelada
8.10.2009 9:24:17   
Adelina
Če bi še dalj časa kuhala, bi se ti sigurno zgostila, ker bi izhlapela tekočina. Sama sem kuhala že tudi marmelado iz lubenice, ki je dejansko sama voda, pa je z dovolj dolgim kuhanjem še preveč  trda, da se še mazat ne da lepo. Sem pa jo prvi dan tudi jaz premalo skuhala in je bila še čisto tekoča, pa sem naslednji dan kozarčke ponovno zlila in kuhala še nekaj časa (no še preveč), da se je zgostila. Aja pa to z navadnim sladkorjem, ker želirnega sploh ne uporabljam.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za otroke kuhajmo zdravo
Kar težko je v teh časih znova in znova pisati in prepričevati, da je na področju prehranjevanja nujno hitro ukrepati. V...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)


Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!