|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj...
23.8.2005 16:04:46   
tt79
Eno čist mim vprašanje...
Kr nekaj časa že sodelujem na forumu RR. Včasih kaj napišem, včasih tut ne-odvisno pač kakšne volje sem...:ups:

Danes sem prvič odprla ta čudežna vrata AlbumoV:zmeden2: jih malce pregledala in ugotovila, da vas kar nekaj objavlja slike s svojo družino, s svojimi partnerji...

Zdaj me pa zanima...a vaši partnerji vedo za to, da na ogled vesoljni sloveniji dajete vaše romantične fotografije:zmeden:

Tudi midva z mojim :love: veliko potujeva se mava fajn in se slikariva...
Ampak nisem ravno prepričana, da bi se strinjal z objavo najinih fotografij...

No, kako to gre pri vas?:)-
Lepo se imejte, pa še veliko zanimivih fotk!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   joj...
23.8.2005 16:13:52   
baguSka
Moj ve, ampak mam itak zaklenjene albume tko da jih pokažm samo tistmu k hočm. Sicer pa itak ne dajm gor takih fotk k bi ble lahko spotakljive.:)-

Njegov prvi komentar je bil itak kwa je zdej to da kr njegove fotke gor dajem, ampak ko sem mu povedala da je zaklenjen mu je blo vseeno.;)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joj...
23.8.2005 16:25:14   
Anonimen
Ja, zakleneš, pokažeš frendom, potem pa zbrišeš. Nič takega.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   joj...
23.8.2005 16:45:11   
dory
zaklenes,pokazes frendom in to je to...je tle gor ze tko prevec zlobnih jezikov,da bi mogla izpostavlat vse detajle..tiste,ki si upajo,njihova stvar...

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   joj...
23.8.2005 17:52:51   
SANDY
ve ;)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   joj...
23.8.2005 19:49:30   
Anonimen
Moj :love: ve, ja...

In "nema prava glasanja"... :love::love::love:

Hecam se - nič nima proti...

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   joj...
23.8.2005 20:00:28   
Jančika_
Midva imava vsak svoje albume in nič za skrivat:).

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   joj...
23.8.2005 21:30:10   
niki5
Ja seveda, da ve :)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!