|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 8:53:45   
zrak
user posted image Nekatere pišejo, da si želijo roditi pred poletjem.. mene pa zanima zakaj user posted image , saj npr. jaz junijka ne bom mogla hoditi na kopanje s komaj enomesečnim otrokom , ali jauser posted image user posted image .. kaj pa ko bomo imele še vedno kakšne kile od nosečnosti..., pa prsa polna mleka...
No zanima me katere so prednosti roditi pred poletjem..

Prednost se mi zdi v tem, da je otročiček lahko kar veliko na zraku zaradi lepega vremena, ampak samo ob določenih urah..

Povejti mi vi v čem vidite še prednosti...
sicer jaz sem srečna user posted image , pa ne glede na to v katerem mesecu se rodi.. sam da se in da je zdrav....pameten, lep,.. hahah,... malo heca.. samo da je zdrav

srečno user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 8:57:33   
total
Men je pa ful blo dobro ko sm bla noseča glih poleti,lahka si se malo obleku,bil na morju,kazal buščeka,jeseni pa rodit.In glih lepo na kg zgubiš,nekateri že prenehajo z dojenjem in si spet na poletje fit,ti in otrok....user posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 8:58:43   
CUKRČEK
jaz sem imela rok začetek julija in na srečo je hči pohitela in se rodila 3 tedne prej, ker drugače bi jaz "škripnila" od vročine. MEni je bilo namreč fuuuul skoz vroče, ko sem bila noseča. Blazno težko sem vročino prenašala. In si ne predstavljam, da bi mogla celo poletje "trpet".  

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 9:01:36   
eva1
Sej je vsejn, kdaj se otrok rodi-vsaka user posted image bo našla + in - ...recimo jaz nebi želela rodilti poleti, ker sem že v prvo ful zatekala, in ker v vročini se zatekanje še rajše pojavi...pa vročina slabo prenašam...+ pa je seveda to, da je otrok lahko veliko zunaj, ga ni treba zaviti v 3 dekce predno ga ven pelješ....jaz ima rok januarja-, pa takole razmišljam, - zato, ker bo mraz + zato, ker ko bom uvajala gosto hrano, bom vse našla na vrtu,velika izbira sadja in zelenjave....tako da brez veze razmišljat kdaj je bolje rodit-samo da bodo malčki zdravi!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 9:14:51   
darjatimci
Če že lahko izbiraš čas rojstva se meni tudi poletje ne zdi najbolši čas.Meni je najbolj primerna pozna zima ali zgodnja pomlad,ravno ko prideta z dojenčkom malo k sebi gresta potem lahko ven na zrak in tudi mame se malo znebimo šlaufov in oblečemo kaj lažjega,da se ne skrivamo v jaknah in plaščih.Je pa tudi malo odvisno iz katerega konca si na primorskem je sigurno malo drugače kot pa na primer gorenjskem.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 9:16:57   
janapan
jaz bom tudi rodila junij 8če bo vse po sreči)...jaz si mislim da je vseeno kdaj rodiš...vedno so + in -. Meni se zdi fajn da bom lahko z otročičkom veliko zunaj - pa se mi zdi ker bo poleti ko bo user posted image  star 2 meseca ful vročina in se bomo kuhali, žal mi je ker vem da ne bomo šli poleti na dopust.....ma vseeno mi je kakorkoli bomo že ;))), aja pa še zopet bom šla na delo po porodniški tik pred poletjem...uaau

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 9:20:27   
žužu
ja, so prednosti.
prvega sem jaz rodila avgusta, bilo mi je grozno vroče, bila sem vsa otečena- za znoret.
drugega sem rodila februarja. super je bit čez zimo nosečnica, res. sva prišli k sebi in že prvo poletje je blo čudovito.
tretjega sem rodila oktobra. tudi ok, ker smo šli lahko na morje, že zaradi otrok.
zoprno je, če že imaš otroke, pa rodiš poleti in so potem vsi prikrajšani za počitnice. če pa je prvi otrok, pa ni tako važno.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 9:21:50   
nejcko
Jaz imam obe izkušnji. Prvič sem rodila v začetku novembra, torej sem bila noseča ravno čez poletje. Na srečo nisem imela nobenih težav in sem vročino dobro prenašala, fajn mi je bilo tudi, ker sem lahko veliko plavala, ker sem lahko bila komot oblečena - brez raznih jaken, žab in ostale navlakeuser posted image . Problem je nastal kasneje, ko je bilo dete že rojeno. Ubogega otročička moraš dobro obleči, preden greš ven, in naš je vedno doživljal zraven živčne zlome, se drl, skratka oblačenje malega otročka v zimske cunje je res grozljivka. Poleg tega ne moreš biti toliko zunaj, pa tisto leto je bilo ogromno snega in je bil en krog z vozičkom pravi mišični podvig. In zima se je takooooo vleeeeeeeeklauser posted image .
Drugič sem rodila v začetku julija. Super! S tamalo sem bila lahko veliko zunaj. Zjutraj, ko sem ta večjega peljala v vrtec, sem tamalo, če je še spala, samo preložila v voziček, jo pokrila z rjuho in smo leteliuser posted image . Na srečo so mi šle kile kar hitro dol  (pa  tudi če ne bi šle - saj vsak vidi, da imaš novorojenčka) in smo šli že po enem mesecu prvič na morje. Sicer je bilo bolj švoh poletje, ampak otroka ni bilo treba mučiti z jaknami pa kapami itd. Super.

Osebno mi je imeti otroka spomladi ali poleti veliko bolj enostavno, splaoh če je to drugi otrok, ker se vse lahko odvija mnogo hitrejeuser posted image . In ogromno si lahko zunaj, kar je super za oba otroka. Si ne predstavljam, da bi mogla popoldan dve ali tri ure stati z novorojenčkom zunaj na snegu, medtem ko bi se večji sankal. Seveda je to moja izkušnja, ki sem večinoma sama z otrokoma.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 9:44:01   
Anonimen
js si tud želim roditi od marca-junija..user posted image

čeprav, očitno bomo mogl počakat in začet delat na user posted image  šele nekje poleti, če si bom tko želela..

ah, sej itak je vseeno.. sam da bouser posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 10:15:56   
bskrle
Rodila sem 2x julija, 1x aprila.
Prednost, mož ima poleti počitnice, očetovsekga je koristil septemba. Tako da sem imela dosti pomoči.
Če rodiš aprila z otročkom, mirno greš na morje.

Poleti je v porodnišnicah bolj vroče, manj je osebja zaradi dopustov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 10:34:11   
Tracy
Jaz si želim vsakega imeti v svojem letnem času. Enega že imamo zimskega, sedaj pričakujemo poletnega (junij), potem pa še kakšnega. Sicer verjetno ne bomo imeli 4, ampak 3 pa gvišno.
Pozimi:- slabost oblačenje


_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 10:37:00   
Tracy
Ne vem kaj mi je. Sem kar potrdila, še predno sem napisala.

zima: + ko pride poletje je mali že velik, za španciranje

poletje: - vročina za take malčke
             + ni treba veliko oblačit

No pa sem povedala
lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 11:26:02   
x_srečka_x
Jaz si tudi zelo želim imeti še enega pomladanskega otroka ali pa zgodnje poletnega. Ko je spet zima je že večji in sedi.
Jaz pa imam pozno poletnega otroka (september) in zdaj ko je malo bolj mraz, mu moraš oblačiti kapo, pa bundico, tako majhi otročki se pa ne marajo tako oblačit user posted image

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: junijke- prednosti roditi pred poletjem
18.10.2006 11:40:41   
N _ B
Prva je poletna in je bilo prav fino. Od prvega dne, ko sva prišli iz porodnišnice sva bili cele dneve zunaj. Ko je bilo že hladneje ni bila več tako občutljiva za mraz. Ko je bil sneg smo lupinico fiksirali na sanke in je noro uživala, ko je po 5 minutah zaspala user posted image user posted image user posted image . Kot nosečka sem vročino kar dobro prenašala.

Prijateljica ima decemberčka in je bil otrok prvič zunaj po 5 tednih, ker je bilo tako hladno.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?