|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj poskusim???
28.10.2005 15:08:22   
xxs25
Pozdrav!

Imam sledeč problem hčerkica je stara 6 mesecev in en teden približno 3 tedne nazaj sem začela s pokušanjem druge hrane korenček jabolko banana frutolino rižolino kašice pa nič noče jest nič ji ni všeč kaj naj še poskusim da bo kaj začela jesti žlice noče tud probat če pa že pa ven vse pljune in sploh noče več ust odpret men se že meša od vsega ne vem kaj naj poskusim še ima katera kak predlog????

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj poskusim???
28.10.2005 15:28:15   
jazz
Ponujaj ji še naprej,bo že pogruntala da je tudi to slastno,pa če samo ena žlička pa samo ena. Nekateri pač rabijo dalj časa da sprejmejo gosto hrano! Nič živcev kravžlat!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu xxs25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj naj poskusim???
28.10.2005 15:30:29   
Twetty
Tvoja hčerkica še ne zna jesti,niti ne pozna okusa,zato tišči skupaj usta.Mislim,da se vsaka mama spopada s tem.Js sm na začetku mislila,da nima rada korenčkove kašice,ker je vse pluvala ven,sam ko se jo navadila je bilo vse o.k.Edin nasvet,ki ti ga lahko dam je POTRPLJENJEuser posted image

(odgovor članu xxs25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj naj poskusim???
28.10.2005 20:34:44   
rainbow
Haj!


pri nas je ista zadeva, user posted image  je stara 7 mesecev in en teden, in prve tri tedne so bili vsi moji poskusi neuspešni, ampak jaz sem ji vztrajno ponujala na vsake tri dni novo hrano (razen, ko je bila bolna in je bruhala oz imela vročino), pa če jo je samo na jezik dala, toliko da sem videla, če je na kaj alergična; trenutno smo na hruški zjutraj, sicer ji ni všeč, ampak še dva dni jo dobi za probat, potem za "kosilo" (pri našem kosilu) dobi kakšno kombinacijo zelenjave, ki sva jo že uvedli, sice tudi bore malo poje, zvečer pa riževo kašico od Alete z adaptiranim mlekom, ki pa je zakon, ker je seveda sladka; ima pa rada vse zelo tekoče in zmiksano, pa rahlo soljeno;dopoldan sem ji poskusila dati tudi kakšno banano in jabolko, sploh ne mara, žaba malauser posted image

V glavnem se še veliko dojiva, tudi ponoči na mojo veliko žalost, ampak kaj češ. Je popolno nasprotje njene sestre, ki je že od začetka jedla kot uš.
Ampak počasi bo, ti samo vztrajaj, da otrok spozna nove okuse, da vidiš, če je na kaj alergična, in da se navadi na dejstvo, da ne bo večno ziza za papat.

lp, se lahko še spodbujamo!

(odgovor članu xxs25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj naj poskusim???
28.10.2005 21:12:26   
Dolina
Sam ne obupaj, pa nehaj se sekirat. Pri nama je skoraj kot pri rainbow. Samo, da preden je Zoja pojedla več kot dve žlički česarkoli, je trajalo dva meseca! Od vsega začetka je imela rada samo banano, pa nekaj časa pol riževo kašico. Ostalo pa ni šlo. Kar na enkart se ji je malo odprlo - sicer ne na mojo hrano, ampak na Hipp nočne kašice. To poje včasih skoraj celo, vedno pa vsaj pol lončka. V glavnem, sadje ima raje v obliki teh kupljenih kašic, zelenjavo pa doma skuhano. Poje približno pol deci do en deci goste hrane, 2x do 3x na dan, ostalo se dojiva.

Ti kar lepo poskušaj nove okuse, pa mal kombiniraj kupjeno, doma kuhano hrano. Enkrat bo že steklo.  

Lp, Dolina

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?