|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako z atiji?
12.8.2004 9:04:49   
lunica
Nosecke, pozdravljene,
lepo prosim za vase mnenje oz, izkusnje v zvezi z atiji. Namrec moj ne kaze pretiranega zanimanja za rastocega otrocka oz. vsaj ne takega, kot bi si zelela, in tudi, ko mu povem, kaj je novega in koliko je zrastel, kaj veliko ne komentira :((. Zato me zanima, ali se mogoce kaj odtajajo, ko ga prvic vidijo na UZ, cez nekaj dni imam namrec NS.
Se je se pri kateri dogajalo podobno??

lunica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako z atiji?
12.8.2004 10:02:43   
Naty
Moj je bil sicer že na začetku fulll navdušen in ga je zanimal vse. Z mano je šel prvič na pregled v 16. tednu in ko ga je gledal na UZ je bil pa že skor čist nor od navdušenja :bravo: in po tem še večkrat lubčka mojga bušija in se pogovarja s pikico.

Jest ti vsekakor priporočam da očija pelješ s sabo.

Lp, Naty :sloncek:

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako z atiji?
12.8.2004 10:15:38   
lunica
Ja, saj naj to računam! :zmeden

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako z atiji?
12.8.2004 11:22:57   
LUCI
ŽIVJO!

Sem že mami, ampak naš ati, ni z mano šel nikoli na pregled h gin. Kdaj pa kdaj se je pohecal s trbuščkom in malim. Prvič, pa se je v vlogi atija znašel na tečaju za bodoče očete, po tistem pa ga je začelo zares zanimat. Pri porodu mi je bil v veliko pomoč, ko pa je zagledal svojo hčerkico, ni skrival solzic sreče. Zdaj je krasen očka!
Tudi tvoj se bo "odtajal", kar verjemi!
SREČNO!

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako z atiji?
12.8.2004 12:17:40   
lunica
luci,
hvala za tolazbo! Upam, da bo pri meni tudi kaj takega. Saj si govorim, da je najbolj vazno, kaj sama cutim, ampak vseeno...:zmeden:
lp lunica

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako z atiji?
12.8.2004 21:55:10   
filipinka
Tudi moj je bil na začetku malo šokiran in ni kaj dosti komentiral. Za daj (34.teden) pa ti povem, da je že pravi atek. Ful skrbi, da bomo vse nabavili, da mi je udobno, polupčka bušija, se heca z malim, itd. Svetujem ti, da ga ničemer ne siliš. Sam bo začutil zanimanje in se bo začel obnašati tako kot si niti predstavljati ne moreš. Zato nikar ga v nič ne sili!!!
V. in :duda:

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako z atiji?
13.8.2004 9:57:53   
Donja
Ojla Lunica! Nič se ne sekiraj. Vsak doživlja to po svoje. Mojemu je bilo dovolj, ko sem mu povedala da je vse ok. Ni me kaj ekstra božal po trebuhu, ni šel na ultrazvok in pri porodu tudi ni bil zraven. Komaj sem ga prepričala, da me je v materinsko šolo spremljal, pa še to ne vedno. Od takrat, ko je po porodu prišel v porodno sobo in malega prvič videl, pa je on njegova največja ljubezen:love:. Je čudovit ati in z najinim sončkom se zelo dobro razumeta. Skoraj ves prosti čas, kar ga ima je z njim. Sedaj imata tudi svoj hobi in hodita lovit ribe:bravo:. Moški se malo razlikujejo od nas, vsaj nekateri. So bolj aktivni z otroci takrat, ko so že na svetu. :sloncek::rozica:
LP

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako z atiji?
13.8.2004 12:45:14   
Donja
Najprej mi res ni bilo vseeno in sem se sekirala, pol pa sem si rekla saj bo že. Sem pa se čist posvetila nosečnosti. Sicer pa je moj res skrbel zame. Nič kaj posebnega nisem rabla delat. Ko sem bila v visoki nosečnosti je celo perilo obešal in pobiral, da se nisem stegovala. Pa kuhala sem tudi bolj malo. Ime sva skupaj izbrala, oblačila pa večino sama. Pa pa

(odgovor članu lunica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?