Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri kruh dajete 1 leto staremu otroku? 16.1.2010 23:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 5 mesecih je dobila kar navadnega belega ali črnega.
|
|
|
|
|
RE: kateri kruh dajete 1 leto staremu otroku? 17.1.2010 8:39:20
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem mu ga začela dajati okoli 8. meseca, in sicer je dobival (in ga še danes) tako belega kot črnega, rženega, koruznega...
|
|
|
|
|
RE: kateri kruh dajete 1 leto staremu otroku? 17.1.2010 8:44:55
|
|
|
|
miapia
|
Kateri koli pač je pri roki. Na splošno pa so boljša bolj "zdrava" žita - pira, rž, ajda...
< Sporočilo je popravil miapia -- 17.1.2010 8:45:45 >
|
|
|
RE: kateri kruh dajete 1 leto staremu otroku? 17.1.2010 10:15:13
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: PetraSkok zanima me, kateri kruh dajete eno leto staremu otroku oziroma kateri je priporočljiv? Hvala vsem za odgovore. Pri nas doma vsi jemo v glavnem rženega in tudi tamali dam tega. Občasno kupim na tržnici še kakšnega pirinega, koruznega, ajdovega. Vse to je že sprobala. Raznih belih žemljic in podobnega pa takorekoč ne.
|
|
|
|
|
RE: kateri kruh dajete 1 leto staremu otroku? 23.1.2010 17:28:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: PetraSkok zanima me, kateri kruh dajete eno leto staremu otroku oziroma kateri je priporočljiv? vsak samo ne beli, ržen, z otrobi, polnozrnat, s semeni...
|
|
|
RE: kateri kruh dajete 1 leto staremu otroku? 23.1.2010 17:42:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Naša dobi polnozrnatega, belega ali pa črnega. Takšnega kot jeva tudi midva. Lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMetode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kaj narediti z oblačili po porodu?kincapikaKaj boste naredile z oblačili po rojstvu vašega otročka?Podarila jih bom prijateljici (
28%)

Podarila jih bom kakšni dobrodelni organizaciji (
5%)

Obdržala jih bom, za primer če bi zopet zanosila (
60%)

Prodala jih bom (
7%)
Število vseh glasov: 995Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!