|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolesarjenje
10.8.2005 9:43:14   
*zvezdica*
Včeraj sem izvedela, da sem noseča...pa zdaj ne vem kaj naj naredim. Naslednji teden imam dopust in sva s fantom planirala kolesarjenje...noseča sem :zmeden2: 2 tedna (mislim da)...a mislite da lahko kolesarim...al rajš ne????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kolesarjenje
10.8.2005 9:53:55   
Lorena
Najprej čestitke!:bravo::bravo::bravo:

Kar se tiče kolesarjenja nebi znala povedat -je pa bilo na to temo že veliko napisano, rada bi te samo popravila, da si kvečjemu noseča 4 tedne in ne 2, ker se šteje nosečnost od prvega dne zadnje M.:sloncek:

:bravo:Lepo in breskrbno nosečnost!:bravo:

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kolesarjenje
10.8.2005 10:04:01   
AlenkaIST
Ojla :bravo::nosecka:
Pojdi na Orodnja (na desni strani v okvirčku) - Išči po Ringaraji - vtipkaj kolesarjenje in ti bom ven vrglo ful debat na to temo, pa malo preberi.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kolesarjenje
10.8.2005 10:20:52   
*zvezdica*
hvala lepa!!!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kolesarjenje
10.8.2005 10:39:57   
Marogica
Jaz bi na tvojem mestu vprašala tvojega ginekologa. On najbolj pozna tvojo "situacijo" oz. tebe. Pa ti bo tudi najlažje svetoval. Ljudje smo različni in različno prenašamo "tegobe".

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kolesarjenje
10.8.2005 12:32:09   
mml
Meni osebno je ginekologinja "prepovedala" kolesarjenje takoj od začetka, je pa res, da smo na tole nosečnost čakali kar precej časa in sem verjetno zato bolj previdna. Čeprav je kolesarjenje ena izmed stvari, ki jih res pogrešam, ampak glede na to, da je nosečnost samo 9 mesecev, sem sklenila, da se lahko temu odpovem, vse za zdravo :duda: Sem pa ravno zadnjič govorila s so:nosecka:, ki je 3 T pred porodom in še vedno kolesari, tako da ni pravila. Posvetuj se z ginekologinjo. Predvsem pa uživaj na dopustu :morje:

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?