|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kraja
5.10.2004 11:45:55   
erika
Vem, da tale tema ne sodi sem, a vam moram povedat, kaj se mi je zgodilo pred eno uro. Čisto sem pretresena. Z možem sva bila v trgovini Mercator center v Medvodah. Kupila sva nekaj malih stvari, med drugim tudi 5 dag piščančjih jetrc za mucka. Ko sva vse nakupljeno plačala in že zapuščala trgovino, pa je na ves glas za nama začela kričat poslovodkinja trgovine naj se ustaviva in greva z njo, ker sva ukradla pečenico!!! Prosim?? Kakšno pečenico. Tulila je na ves glas in ljudje, ki jih srečujem vsak dan so naju gledali kot največja zločinca.
Rekla je, da bo poklicala policijo. Ko so prišli so naju pregledali (osebni pregled!!) in seveda niso našli nobene pečenice. Tudi mesar je potrdil, da sva pri njem kupila samo jetrca. Ko so naredili zapisnik o "najini nedolžnosti" se baba ni niti opravičila.
Jaz sem še v šoku. Ali se je kateri že to zgodilo? Rada bi jo prijavila. Ali mi lahko kaj svetujete?

Tamara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kraja
5.10.2004 11:51:04   
Eva*
mogoče pritožba pri poslovodju?

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kraja
5.10.2004 11:57:22   
Lenny
Najina izkušnja ni niti približno tako grozna, kot tvoja, vendar sva se nad prodajalcem pritožila direktno na centralo Mercatorja v Ljubljano. Uradno so se nama opravičili in uredili vse potrebno pri nakupu.

Opravičilo bi bilo še najmanj, kar je bila dolžna narediti po takem cirkusu in lažnem obtoževanju!

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kraja
5.10.2004 11:57:36   
polona
Zahtevaj pisno opravičilo, drugače zagrozi, da boš dogodek objavila v časopisu.

Naslovi na vodjo trgovine, napiši tudi, kdo je bila blagajničarka.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kraja
5.10.2004 12:06:41   
mammika
Uh ja ja pritoži se!!!!!!Jest bi se sigurno!!!!Pomoje kr direkt na sedež Mercatorja
LP
Pa poročaj
:sloncek:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kraja
5.10.2004 13:17:53   
TARA in MAJ
NAREDI KOT TI JE NAPISALA ŽE POLONA JEST BI ČIST ZNORELA

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kraja
5.10.2004 13:31:33   
puncica
Ja groza no:grrr:. Jaz bi sigurn tud znorela pa tisto babo nakurila do amena :grrr: da se gre neki dret na ljudi ko niso nič nardil. Naju je pa varnostnik ustavo pa vse račune prevero, pa so tud vsi debel gledal, sicer ni vpil za nami le mirno prišel ven pa hotel račune za kupljeno blago. Potem pa se lepo zahvalil, sem pa tud misla da se bom v zemlo pogreznala, folk pa mim hodo pa naju s tamalo v vozičku gledal ko kriminalca.

Takoj prijavit in zahtevat opravičil, al pa v cajtnge napisat.:grrr::grrr:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kraja
5.10.2004 13:56:06   
dory
Zelo neprijetno...jaz bi upostevala polonin nasvet...tkole se pa ja ne dela no...

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kraja
5.10.2004 14:57:47   
ninca
o hudo :zmeden::zmeden::zmeden:...jst bi ponorela!!!

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kraja
5.10.2004 16:04:50   
Aly

Tamara,

sigurno se moraš pritožiti, saj je ravnanje te poslovodkinje nezaslišano!!!!!!!!! Pritožbo naslovi direktno na upravo Mercatorja (npr. tudi v vednost dir. Jankoviču...) , nič ni odveč če diplomatsko omeniš tudi medije, ki bi lahko bili seznanjeni kakšne poslovodje ima nastavljene Mercator :( To je najmanj, kar lahko storiš, saj veš nenazadnje bi jih lahko tudi tožila, saj kot praviš je bilo to vpričo mnogo znanih ljudi, kateri pa tudi niso tam čakali na razplet in lahko tebi v slabo ustvarijo zgodbice oz. čenče :( Poleg tega pa praviš, da je bil "osebni pregled" :ups: .... brez kakšnih utemeljenih indicev...... Saj to je nezališano..... To osebo bi jaz zares "zašila":grrr::grrr::grrr:


LP in poročaj! Aly

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kraja
5.10.2004 16:21:37   
Meggi

Zpoet seveda NAJBOLJŠI SOSED.........

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kraja
5.10.2004 16:57:42   
ZARA
OOOOOOOOOOOOO MY GOOOOOOOOOD!!!!

Jst se v vseh pogledih strinjam z Aly,nuuuuuuuujno udar po mizi:hudicek::hudicek::hudicek:!!!
Ker taki napadi na kupce ...mislm...PA TO JE ABSURD!!!

Mislm slekl so te zarad ene pecenice al kwa ze...A kr osebni prehled lahko naredijo?? Kako???? A imajo pooblastila merkatorjevi varnostniki za take intimne posege:zmeden:,ma dej no ne me basat!!!

In pol se kuzla se opravicla ni...mislm jst bi kr tm ostala dokler nebi razcistil in tolk bi ji zagrozila...Packa pokvarjena,BLJEK!!!
Na zivce mi grejo...

papa

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
5.10.2004 19:17:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kraja
5.10.2004 19:31:35   
manchy
no pa da se se jst enkrat izkaslam na forumu,ker se je meni in kolegici enkrat zgodilo podobno. sva sle v emporium in pac probavale stvari,kolegica je pa kupla eno majcko in ko sva sle ven naju je ustavu varnostnik ce lahko pokazeva vrecke,torbice in racune stvari ki jih mava notr. ok,ni problema,se zgodi,opravlja svoje delo.ko sva to nardile pa hotle it je reku ce loh se pocakava:zmeden:men ni blo nc jasn,sm prasala zakaj,ni hotu povedat.reku je sam da se njegovmu kolegu neki zdi.:zmeden::zmeden:nama je pocas zacela temperatura narascat in pol pride njegov kolega.in nama rece da morva u kabino v spremstvu prodajalke,da bo preverla kaj mava oblecen,brez kakrsnega pojasnila zakaj naj bi ble lih midve sumljive zakaj gre in tko naprej:grrr::grrr::zmeden:in tko sva mogle it v spremstvu dveh varnostnikov kt dva kriminalca do kabine .jst sm sla notr prva z mano prodajalka in sm se mogla slect do modrca da mi je vrjela da nimam nic spodi:zmeden::zmeden::(:grrr:kolegica je pa ze tm nardila tako sceno da se je sploh niso upal spravt v kabino ker se ji je cist utrgal. in tko sva pol sle domov,brez usakrsnega pojasnila al pa opravicila. :zmeden: nasledn dan sm sla nazaj ker mi ni dal miru in sm hotla usaj vedet zakaj sva mogle it cez tako preiskavo in tak odnos do naju. in sva dobile odgovor da so vidl da nos kolegica majcko z etiketo. in sm prasala kje so to vidl in so rekl:pred kabino:zmeden::zmeden::zmeden:
halo?!a naj se nebi pred kabino clovek gledal v ogledalo,cekiral kako mu stvar pase itd... u glavnem sla sem od tam se bolj razjarjena ker sem slisala se ene par zelo zaljivih stvari s strani posebnega varnostnika. tako da vem kako se pocutis.in se mi res ne zdi prou da si nekateri trgovci,in varnostniki lahko to dovolijo brez kakrsnih koli posledic:(:grrr::grrr:
lp,manca

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kraja
5.10.2004 20:09:57   
puncica
O marija, pa kaj se še ne bo zgodl :grrr::grrr::grrr: Ma jst bi se ziher pritožla v Emporiumu al pa bi v vse cajtnge razposlala kako delajo in kaj se gredo. Pa nikol več ne bi stopla v tisto trgovino. Kreteni ma sem jezna, da bi najraj se šla jaz zdret nazaj:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kraja
5.10.2004 20:45:35   
manchy
mah ce ne pomaga nic...sej naslednji dan smo se pogovarjal,oba varnostnika pa poslovodkinja pa moja mami,glede nato da takrat nisem bla polnoletna...samo je blo brez veze,samo se ogromno zivckov je slo in slisal smo od tega da je za njih vsak kupec potencialni kradljivec in tako naprej. v glavnem vse drugo kot iskreno opravicilo. ker meni se se zdej zdi da njau je ustavu brez kakrsnega koli suma al pa razloga. zakaj?ne vem:grrr:sej ne pomaga ce se prtozis,je samo se slabse.ostaja pa slab obcutek zmeri ko stopim noter pa se to je bolj redko ker se mi je vse skupej tok zamerlo,in sem se zdej tokkk jezna ko pomislim na to:grrr::grrr:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kraja
5.10.2004 20:48:24   
ZARA
...'vsak kupec potencialni kradljivec' :zmeden:...zalostno...

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kraja
7.10.2004 21:44:22   
erika
Naj vam samo sporočim, da sem poslala pritožbo na Mercator na dogodek pred dvema dnevoma. Sedaj čakam kakšen odgovor. Vam sporočim. Pa hvala za vaše nasvete.

Tamara

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kraja
8.10.2004 17:47:46   
ZARA
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:... tamara4!!!


...treba je po mizi UDART ce ne ni nic!!!
Pa najbolsga soseda za usesa,hihi...ne mors verjet :hudicek::hudicek::hudicek:...

papa veliko srece z odgovorom...

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?