|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lojze...
23.11.2007 16:48:20   
15.7.
Moz in zena imata 25. obletnico poroke. Moz vprasa zeno, s čim jo lahko  razveseli ob obletnici. zena pravi: "Pelji me v striptiz bar. Prav rada bi  videla striptizete, kako se slačijo."
Pa pravi moz: "Kaj bos tam? Taki bari so samo za pohotneze, ki hodijo  gledat zenske in se slinijo."
Zena vztraja: "Pa vseeno bi rada videla in ker sem vedela, da si bolj
sramezljiv, sem ze kupila karti."
"Pa naj bo," se nejevoljno preda moz. Prideta v bar in v garderobi oddata  plasče, pa pravi garderoberka: "Dober večer, gospod Lojze."
Zena ga pogleda, moz pa hitro pove, da je to hčerka od sodelavca.
Usedeta se za mizo in natakar pozdravi: "Dober večer, gospod Lojze." 
Zena ga grdo pogleda, moz pa hitro pove: "Ah, draga, to je bil natakar v  sluzbeni menzi."
Zena ga postrani pogleda, vendar mu nekako verjame. Predstava se začne in  striptizeta se slači. Pride do hlačk in vprasa: "Kdo mi bo pa danes slekel hlačke?" Cel bar v en glas zakriči: "Lojze!"
Zena pobesni in jezna odkoraka iz bara. Moz za njo ves nesrečen; "Draga, to so mi podtaknili! Teh ljudi sploh ne poznam! Ljuba moja! Verjemi  mi, prosim!" zena se usede v taksi, moz jo komaj ujame in prisede.
Ko sta v taksiju, taksist pozdravi: "Dober večer, gospod Lojze. Kaj pa vam je danes? Toliko dobrih mačk sva ze vozila, pa danes izberete takole?" 

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lojze...
25.11.2007 23:22:35   
tanaja*
hudo user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!