|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijči in junčike 2006
28.7.2008 7:20:19   
Erdbeere
Dobro jutro punce. Kako ste preživele vikend?

Mi smo da pol delovno pol pa "športno" user posted image user posted image  V soboto smo itak da delali, včeraj smo šli pa na kolo in me dons tok rit boli, da ni za povedat user posted image  no ja sej bo bolje, bo treba večkrat se na zic vsest.

Na rolerjih imam pa tudi jaz pajčevino in bo treba počas jih mal ven zvlečt, sam kaj ko imam pa povsod same klance, če želim kam iti...me pa Teja že nekaj časa priganja kdaj se greva rolat...bo treba izpolnit obljubo.

Nič naj bo zaenkrat zadosti, moram it delat...kar noče zmanjkat dela. Lep dan pa še eno user posted image  za lepši dan. Fajn se imejte pa naj vam ne bo prevroče.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: junijči in junčike 2006
28.7.2008 10:26:26   
PIRANJA
ja punce zdravo. No tudi mi smo imeli čudovit vikend. V soboto je bil naš sonček pravljično priden. ne vem, kaj to pomeni, ampak, full je bil res priden. Ubogal je, kar si mu rekel.
No v nedeljo smo bili pa bolj leteči, tako da smo se imeli fajn. Vikend mine, kot bi trenil.

Danes mi je zjutraj pripovedoval ko sva se oblačila, kaj bo delal na morju. sedaj pa ne vem, ali se spomni kaj je delal lani...ali so to že želje. Da bi bile pri tako majhnih že želje??
No ja. Je kot bi mi bral misli, včasih. Saj si mamica tudi že želi in šteje dneve, kolikokrat mora še v službouser posted image .

Kaj je novega pri nas? Se mi zdi kar en preskok na socialnem področju. Veliko govori, bi rekla da mi pripoveduje o svojih prijateljčkih, nasploh pa veliko z ljudmi, ki jih ima rad...

Sem se malo považila. Kako se odvajate od pleničk? Kaj delate najraje sedaj? kaj čofotate v vodici?

Se vrnem, do takrat pa pridne bodite.

P

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: junijči in junčike 2006
28.7.2008 12:50:26   
nina166
Pozdravljene!

Tudi naš vikend je bil super. V soboto smo malo dlje spali, po zajtrku pa šli malo po trgovinah in potem k tašči in tastu. Smo bili tam na kosilu, proti večeru smo šli domov, pa smo se mogli še pri enih kolegih ustavit, ker je bil Domnom prijateljček ravno ta vikend pri babici in smo ga mogli it pozdravit. V nedeljo smo šli zjutraj še malo v trgovino, potem je prišel Domnov prijateljček in sta se igrala, tastari pa smo čvekali in pili user posted image . Po kosilu pa smo šli k moji babici ker je imela rojstni dan. Tako da smo cel vikend samo uživali, jedli in pili in nič delal user posted image

V vodici bolj malo čofotamo, ker je skoz neko slabo vreme, če pa je že toplo pa piha veter. Gremo pa v nedeljo na morje in upam, da se bomo tam lahko nakopali in da ne bo kakega slabega vremena.

Pleničke: gre nam bolj slabo. Včasih pove, velikokrat pa se kar polula. Bo že ko bo pripravljen na to.

Drugače pa vse po starem. Lepo se imejte, čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   RE: junijči in junčike 2006
29.7.2008 9:48:55   
Erdbeere
No sept nikjer nobene, ste zgleda vse nekam poniknile...ja seveda na morje, kam pa drugam.

Jaz sem pa tako vesela, danes so moji pridni fantje začeli šolat drugo plato....še malo pa bo hiška pod streho.

Nič šibam naprej delat, lepo se imejte pa tiste, ki ste doma kaj napišite, prav Nina???

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
   RE: junijči in junčike 2006
29.7.2008 11:21:30   
planinc1978
oj,
jaz sem še tle, sam mam v službi ful posla, da preberem še nekak, napišem pa ne. Evo zdej trenutno malicam, pa sm vas prišla mal pogledat.

Pri nas nič ekstra novega, mali je navihan kok se le da, hoče met svoj prav na vsak način...ampak, mi se ne damo, potem pa trmo vžgeuser posted image . Drugače pa te dni mal kolesarimo, da popestrimo dneve. Priznam, da meni, po napenjanju možganov osem ur, tudi  paše se mal prevetrit. Je pa zakon ratala tudi gugalnica. vam povem, da se mormo gugat tudi po pol ure v kosu. Mami seveda je tista, ki ga mora potiskat...user posted image

Ajdi, punce šibam naprej....


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
   RE: junijči in junčike 2006
29.7.2008 20:38:00   
nina166
Večer!

Erdbeere evo mene. Da hitro kaj napišem, predno grem zraven mulčka spat. So pa vaši zidarji pridni, kar tako naprej. A bo kaj slikic? user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pri nas nič novega. Domen živahen 100/uro, jaz ga ne dohajam več, ves dan samo leta, skače in govori. Mi pobere skoraj vso energijo. Kaj šele bo ko bosta dva user posted image

Mi pa gremo na morje v nedeljo...upam, da bo lepo vreme.

Planinc pri nas pa gugalnica še ni aktualna. Se sicer vsede gor, samo je po eni minuti že gor. Je pa pogruntal, da se da po toboganu vozit tudi po trebuhu in pa z glavo naprej.

Zdaj pa grem spat. Morma še vedno hodit zraven njega dokler ne zaspi in danes sem ravno jaz na vrsti. Saj mi kar paše user posted image   user posted image

Monika in mimi kako pa sta kaj vidve?

Lepo spite, nočko

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   RE: junijči in junčike 2006
31.7.2008 8:23:53   
planinc1978
Ojla punce,

Da na s spet malo na prvo stran poženemuser posted image

In da vam zaželim lep dan, kaj pretirano novega ni pri nas itak nič.

Nina uživajte na morju maximalnouser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   RE: junijči in junčike 2006
31.7.2008 10:11:33   
nina166
Ojla!

Evo vam postrežem z eno kavico.

user posted image

Drugače pa nič novega pri nas.

Lep dan

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
   RE: junijči in junčike 2006
31.7.2008 13:11:23   
mimi30
Hojla!

Nina hvala za kavico, takšnale še vedno paše.
 
Mi smo zaključili z dopustom user posted image . Prvi dan, ko smo prišli na morje je bilo lepo vreme, potem pa so vaščani po dveh mesecih dočakali dež, mi pa v jok user posted image . Slabo vreme je bilo tri dni, potem še malo lepega in smo šli domov. Vseeno smo uživali. Ob slabem vremenu smo se sprehajali, veliko jedli in počivali. Ob lepem vremenu pa smo uživali v morju in na plaži. Nejc je plaval z obročkom, se igral s kamenčki, gledal rakce, ...
Imeli smo še eno smolo, da je bilo polno komarjev. Midva z Nejcem sva se mazala kot nora pa sva še vedno popikana, dragega pa sploh ne šmirglajo. In Nejca je pičila osa, a se je na srečo vse dobro končalo. Par minut in je izginila oteklina in tudi jokal ni zelo.

Vsak dan nas preseneti s kakšno izjavo. Na morju je ati rekel: "Danes ne grem na plažo". Nejc pa mu je odgovoril: "Kake finte maš, seveda greš."

Rešili smo se še ene dudice, tako da smo zdaj brez njih. Eno je doma odpihnil veter, drugo pa smo pustili galebu, ki se je jokal.

Pridno se odvajamo od plenic. Vedno imamo zraven rezervne gatice in kratke hlače, ker se še vedno zgodi, da mu uide.

Erdbeere pridno zidajte in hitro kakšne slikice, da vidimo kako napredujete.

Drugače je moje počutje tokrat dosti slabše kot prvič. Sem bolj utrujena in tudi slabo mi je ter vrti se mi nonstop. Kako bo kaj naslednji teden, ko grem ponovno delatuser posted image . Nekako bo že moglo it.

Lepo se imejte, uživajte v vragolijah in pogrutavščinah vaših malčkov in malčic.




_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   RE: junijči in junčike 2006
31.7.2008 13:30:59   
planinc1978
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30




Vsak dan nas preseneti s kakšno izjavo. Na morju je ati rekel: "Danes ne grem na plažo". Nejc pa mu je odgovoril: "Kake finte maš, seveda greš."







user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak, mimi, ta je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz še čakamna take. Ob tem moram povedati, da ful napredujemo v govoru in moramo že kr paziti, kaj govorimo, ker tiste ne preveč lepe besede še najraje ponoviuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   RE: junijči in junčike 2006
1.8.2008 10:08:43   
PIRANJA
o ho,ho ho ho, sem se nasmejala Mimi. user posted image za dudico. Se moram kar malo pohvalit, da jo mi že doooolgo nimamo in smo jo praktično zelo malo uporabljali..user posted image
Ampak vsaka stvar je pri vsakem otroku drugačna. Zato pa pri nas še vedno delamo lužice in zato nosimo pleničke, ampak si ne delam s tem opravkov. Sem čisti flegmatik, kar se tega tiče....tudi za dudico sem komajda poštekala, da mi je dal signal, da je ne mara. ja no....

O Planinčevi poetm se vam je odprlo glede govora in sedaj je poplava čebljanja, a?user posted image
Pri nas zelo pogosto preglasi najin pogovor med menoj in soprogom naš tamajceniuser posted image Tako da nam je zeloo poznano. Zadnjič je šel k sosedom in jih je nekaj vprašal (vpašanje katerga ne slši res nikdar). SKoraj bi me kap! Raje ne objavim tukaj gor, ko pa sem povedala varuški, ker sem hotela izvedeti od kot mu sedaj to, sva se samo nemo gledali.....

MOram nazaj na delo in se še kaj oglasim.


(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   RE: junijči in junčike 2006
4.8.2008 8:01:51   
PIRANJA
dobro jutro.

Eno kavico postrežem, da kej sem gor pridete srebatuser posted image user posted image .

Se pa vidi, da je bil vikend, nobene nikjer, vse aktivno. No pri nas smo imeli lep vikend, le prehitro je spet ponedeljek...Dneve kot so sedaj je potrebno maksimalno izkoristit. Tudi ve tako mislite?

No, pridite kej gor no.
P

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   RE: junijči in junčike 2006
4.8.2008 8:29:57   
planinc1978
dobro jutro punce,

Piranja, hvala za kavico...evo pa si me zbezala na plano.
Res je nekaj zatišja tle gor. Očitno vas je že kar nekaj na dopustu. Jaz sem še ta teden v službi, potem imam pa teden dni dopusta.
Ja vikend je bil pa spet lep. Smo imeli vsak dan kakšno fešto....in veste kaj je sledilo...preveč smo spet jedliuser posted image user posted image user posted image

Ajd, punce lep dan vam želim...se pišemo spet mal kasnejeuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   RE: junijči in junčike 2006
5.8.2008 20:59:08   
mimi30
Lepo pozdravljene!

Se vam samo malo na hitro javim.

Čez vikend smo se malo potepali. Smo bili na obisku pri eni družiici z dvema majhnima otrokoma in so se prav prijetno igrali. Škoda samo, da Nejc ni hotel v večji bazen, bi lahko še bolj užival.

Prejšnji teden smo imeli krizo, nekih napadov jeze, ki so trajali tudi več kot pol ure. Se je metal po tleh in brcal z nogami ter jokal, da je bilo joj. Na koncu sem se vedno še sama skoraj razjokala, ker več nisem vedela kaj in kako. Začelo se je pa navadno po kakšni urci popoldanskega spanja. Se vse skupaj skoraj malo z dudico povezala, čeprav je nikoli ni omenil. In ko sem se odločila, da mu jo dam nazaj, če se še enkrat ponovi, se ni več.

Še vedno smo brez plenic in kar gre. Kriza nastane kadar se kaj preveč dogaja in nima časa povedat. Potem mu malo uide ampak dokonča vedno na stranišču. V varstvu mu zaenkrat še ni ušlo.

Čao


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   RE: junijči in junčike 2006
6.8.2008 8:24:02   
PIRANJA
eh. Mimi, pri nas se je tudi to že zgodilo in tudi jaz sem kar jokala zraven, ker nisem razumela kaj hoče povedat. Mi je pa všeč, ker si tako spontano napisala...
Na živce mi gredo pa ljudje, ki govorijo, ja naš je pa tako priden, zvečer vedno zaspi zgodaj, pa uboga. Ti ljudje lažejo sami sebi. Meni ne.

Tako da te razuemem, no in tudi pri nas je bilo to zaenkrat le dvakrat.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   RE: junijči in junčike 2006
6.8.2008 8:51:05   
planinc1978
Oj,
Tudi pri nas so kakšni napadi jeze in trme. Takrat ga enostavno postavim sedet ob steno in mu rečem, da ko se neha jokat, lahko pride k meni...En čas še joka, potem se pa potolaži in pozabi za kaj je šlo...
Jah nič, jaz pravim, da je treba kr vztrajat, ko pridejo taka obdobja. Vso njihovo voljo pa res ne mormo  vedno upoštevat.

In kako drugače? Danes se je pri nas malo ohladilo in prav paše...sem se te dni pošteno nakuhala v službi.
In danes, ko sem Lukata odložila pri babici, in odšla v službo, je mali prvič jokal za menoj in govoril, da gre on tudi z menojuser posted image user posted image . Nevem, pomoje je že predolgo doma...bo treba spet mal v vrtecuser posted image user posted image .

Lepo preživite dan...danes upam, da bo bolj znosen, k včeraj je bilo soprano za ponoret.

Kje pa je erdbeerka?? Da se nam ni "zazidala"??. Ajdi, erdbeere, poročaj kakšno je "stanje na fronti"user posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
   RE: junijči in junčike 2006
7.8.2008 10:23:19   
PIRANJA
En lep dober dan,

kako? res je lep ta dan, napovedujejo da bo tudi najbolj vroč.

Mi smo včeraj bili na bazenu. UUUUUUU zakon. Uživali 100/H

Tudi danes se bomo šli ohladit.user posted image

Lp
P

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   RE: junijči in junčike 2006
7.8.2008 15:09:32   
bori2
Vas samo nahitro iz naftalina zvlečem in lepo pozdravim.

Pri nas pestro, pripravljamo se na praznovanje 6. rojstnega dneva Maruše, čez dan pretičimo na vrtu, vikende v Izoli in uživamo in komaj čakamo taprav dopust. Dolgčas nam ni, če ne drugo pospravljamo kupčke in brišemo lužice za Maricem.

Vglavnem imamo se lepo in isto želimo tudi vam.

lp.

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
   RE: junijči in junčike 2006
12.8.2008 11:48:45   
nina166
Ojla!

Maruša vse najboljše za 6 rojstni dan! Ste lepo praznovali?

Mi smo preživeli dopust, se je kar prehitro iztekel. Drugače pa smo čisto po starem. Pleničke se še vedno trudimo rešit, samo se našemu lumpeku ne ljubi povedat in se še večkrat pokaka kar v hlačke. Včasih pa tudi pridno pove, da bi šel lulat ali kakat.

Sem se malo oglasila, da sem vas pozdravila, zdaj pa grem hitro naprej rihtat plače...ta mesec so en dan prej, ker je v petek praznik user posted image

Lepo se imejte, čao



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   RE: junijči in junčike 2006
12.8.2008 12:04:57   
Erdbeere
Evo se javljam iz FRONTE user posted image user posted image
Ja stanje se počasi umirja, vojska se umika, še danes jutri izstopi zadnji vojak...aja zidar, manjka nam še streha ampak bo na vrsti nekje v septembru.

Drugače pa pri nas nič kaj pretresljivo novega, Ziga vsakega poja tan....(stran) to je nova beseda, ki mu je zelo pri srcu. Upam, da bo v vrtcu še kaj novega pogruntal.

Nič tolk zaenkrat moram delat mi že mal voda teče v grlo :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   RE: junijči in junčike 2006
18.8.2008 9:40:47   
Erdbeere
No no punce, kje pa ste vse??? Nikjer nobene junijke? Vse na dopustu ali pač samo ne pisoče?

Evo nas malo prestavim na prvo stran, pa upam, da se še katera opogumi in kaj napiše.

Pri nas je hiška končana, zdej moram samo še malo počakat, da dobiva grušt in potem bo tudi pod streho. Se bom potrudila in kakšno slikico napopala, samo kdaj, tega pa ne obljubim. Sem totalno izmučena ko je ura osem in otroka v postelji, tako da tudi jaz samo padem še v posteljo, mi še na mislel ne pride, da bi še računalnik prižigala.

Mi je pa par dni že malo dolgčas, ker je šla moja prvošolka na počitnice in jo bom šele v četrtev videla, ko gremo tudi mi še malo na morje, jupi komaj čakam, da se še malo namočim, ker potem bodo itak druge obveznosti - vrtec in šola.

Nič dost imate za danes, moram delat, v službi imam še vedno pestro in zato nič ne pišem.

Lep sončen dan izkoristite ga maksimalno. Mi smo itak cel dan zunaj.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   RE: junijči in junčike 2006
19.8.2008 11:51:42   
nina166
Ojla!

Da nas malo dvignem na prvo stran...če bi slučajno katera pokukala sem gor, da ji ne bi bilo treba preveč iskat naše teme user posted image  user posted image

Pri nas nič novega. Še vedno se odvajamo od pleničke, gor mu jo damo samo še ko gre ponoči in pri popoldanskem počitku. Drugače že kar pridno pove, samo se včasih še zgodi, da reče "mami lulam", ko že malo priteče user posted image . Bomo se že znebili te plenice...se ne damo user posted image

Erdbeere pridni ste z vašo hiško...še malo pa boš pisala, da že zbirate opremo user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa smo bili v soboto v živalskem vrtu...že tretjič letos, in Domen je spet užival 100/uro.

Grem zdaj delat, lepo se imejte in pišite kaj user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   RE: junijči in junčike 2006
23.8.2008 12:51:59   
mimi30
Kam ste vse poniknile? Sem kar iskala našo temo.

Jaz sem na bolniški, ker sem imela neke težave in sedaj mirujem ter opravljam samo nujna hišna opravila. Še malo in si bom privoščila kakšen sprehod.

Nejc je vredu, živahen kot ponavadi. Še en teden in bo prestopil vrtčevska vrata. Projekt plenice uspešno napreduje. Samo še spat gre ponoči z njimi, popoldan pa kar brez.
Zdaj se je odločil, da nas zvečer, ko gre spat malo sprehaja. Najprej je žejen, potem ga 2xkakat, potem bi šel lulat, potem bi imel cotico, potem je ne bi imel .... Skratka pestro, dokler se ne razjezimo in rečemo, da zdaj bomo pa zaprli vrata in konec heca.

Erdbeere čestitke za napredovanje pri hiški user posted image user posted image user posted image .

Punce, a ve veste zakaj se reče pri poljubčku CMOK user posted image user posted image ? To mojega Nejca namreč strašno zanima. In še pa še je teh zakaj pa, ...

Uživajte in napišite kaj.


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
   RE: junijči in junčike 2006
25.8.2008 9:25:31   
planinc1978
oj punce,

Imam kr gužvo v službi, pa nimam cajta tu gor preveč skakat.
Pri nas nič ekstra novega, jutri gre Luka za par dni spet k drugi babici na počitnice, s prvim pa zopet štartamo z vrtcem. Me prav zanima, kako bo...Sem lih zadnič sanjala, da sem ga peljala v vrtec (druga lokacija, druga vzgojiteljica, drugi otroci) in je jokal kot pri norcihuser posted image . Me kr skrbi, kako bo prenesel novo lokacijo.

Čez dva tedna pa gremo tudi mi na morje- tokrat za cel teden, ne samo dva dni. Upam, da nam bo vreme služilo, ker sedaj se nam že res približuje jesen. Sem bila danes zjutraj pogumna in odšla brez jope in v japonkah v službo. Me je zeblo....no sedaj je že mal bolje.

tako ...mal sem vam dala branja....se bom v bodoče potrudila bolj pogosto prit sem gor, da nam res tema ne zamreuser posted image .

Erdbeerka...user posted image user posted image za hiško.

Mimi, kako nosečnost...upam, da niso težave prehude. Počivaj!!

Nina, kako ti??

Za Piranjo vem, da nam uživa na morju!


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
   RE: junijči in junčike 2006
26.8.2008 14:11:20   
mimi30
Hojla,

jaz sem malo boljše. Težave imam še z vrtoglavico in nizkim pritiskom. Jutri grem na pregled in upam, da bo vse o.k.

Planinc, še malo pa boste na vrsti. Verjetno ne bo več tako vroče, se boste pa nauživali zraka in spremenili okolje. Skratka samo, da se boste imeli lepo in si odpočili.

Grem kuhat.

Javite se kaj.


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?