|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
1.8.2006 22:51:16   
ElaM



Bojka, sprašuješ za kile. Imam jih še +4, kar je odlično, ker sem iz porodnišnice prišla z +9. Zdaj pa kar kopnijo, malo bo pa potrebno tud pomigat, predvsem za trebuh se bo treba nekaj spomnit, ker kože je viška za izvoz.user posted image




_____________________________

:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
2.8.2006 9:38:04   
bori1
Pozdravljene junijke in nova julijka,...

sem vas dolgo bralauser posted image , tako da samo na kratko; vnetje mineva,user posted image vročina je končno padlauser posted image , tablete pa moram baje jemati 10 dniuser posted image - imam Amoksiklav. Matic je priden, vendar zelo zaspan, pa ne vem ali to od mojega antibiotika, ali tako čudežno delujejo kapljice Lefaxin (bojka, hvala)user posted image . Njegova teža se je ustalila, - nekje gor višje na postu sem prebrala, da je 730g na mesec malo, kar ni res,... mejna vrednost je pri naši pediatrinji in patronažni, 600-650g na mesec, zgornje meje pa polno dojeni nimajo. Moje je prvi mesec pridelal 1550, sedaj pa se tudi v 3 tednu že bližava novemu kg. Punce, povejte mi, kako ste jih naštimale, da zvečer, oz. ponoči spijo. Mi se tam med 19-20 skopamo in se nato deremo do 21user posted image , ko utrujeni zaspimo. In potem na 2-3 ure jemo,... pa da povem, da je bilo prvič isto,...

Evo, pa smo dočakali hlad, moja velika punca zunaj v trenerki in škorenjčkih skače po lužahuser posted image , jest pa čakam, da se Matic zbudi, da greva še midva malo na zrak dokler se spet ne ulije,...

še eno vprašanje. Čez 14 dni praznujemo 4 leta - Maruša 18.08(možiček tudi 18.08., jest pa 15.08.) pa me zanima, kako ste organizirale zabave za vaše štiriletnice,...

lp, Bori1

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
2.8.2006 9:40:35   
bori1
Aja še za kg-je, da povem. Sem šla rodit z 10 kg plusa, domov sem prišla s prednosečniško težo, ki je preeeeevelika, v prvih 14 dneh sem šla 2 kg dol, sedaj pa spet 2 gor. Sem torej kjer sem bila - je pa res, da sem začela sladkarije basat. Sem jih že ukinila, s telovadbo pa menda dokler dojimo ne gre pretiravati,...

lp, Bori1

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
2.8.2006 23:17:57   
Anonimen
Lep večerni pozdrav
se počasi odpravljam spat, ampak sem mogla še sem pokukat, preden me zmanjka user posted image . Bori me veseli da si boljše, ti kar pridno pojej tele antibiotike, da bo potem mir.
Mi rojstne dneve naše nagajivke vedno praznujemo na vrtu, kjer ima njeno gugalnico, tobogan, hiško in peskovnik z veliko sence. Povabi njene prijatelje in skupaj obrnejo vrt na glavo user posted image . Seveda je vse lepo okrašeno z baloni, doma narejenimi okraski. Zdaj že pridno pomaga izdelovat. Največja umetnost je izbira torte. Oziroma bolje rečeno oblike, barve. Ojej, to so meseci odločanja in šele kak teden pred dnevom D se dokončno odloči, ko je že zadnji čas. Torej je pri nas bolj piknik varianta.
Punce, mejte se lepo. Jaz grem ninat

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
3.8.2006 10:57:54   
bori1
Bojka, hvala za moralno podporo,... evo, tudi mi imamo piknik, ponavadi brez teme - lani so risali, no. Mislila sem, če jim zabavo organizirate ali se znajdejo sami z igračami,... imam sicer nekaj idej pa me vseeno zanim, da prej slišim vaše,...

Kako gre Žigi, Sari, Maticu, Luki in Tarin,... kako se rihtate?

lp, Bori1

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
3.8.2006 22:31:27   
Anonimen
Bori, pri nas se na praznovanju znajdejo sami, res pa je, da imajo na razpolago od plastelina do peska user posted image . Uboga jaz drugi dan, ko dobesedno grabim vse skupaj. Imajo pa najraje da jih kar pustimo na miru se mi zdi user posted image .

No, pri meni je konec devetmesečnega in še malo uživanja brez menstruacije. Je že prišla na obisk na žalost.

Drugače pa je pri naši mali princeski po novem glavni problem kako zaspati, ko si že tako utrujen da očke kar skupaj vleče, tebi pa ni do spanja. In potem joče od te utrujenosti, se hoče nosit, ko že zaspi in hočeš malo spočit hrbtenico in sedeš, pa oči na široko odpre in se ti smeji. Pa zopet od začetka, ker čez pet minut jo zopet začne dajat utrujenost in zopet jočemo.
Hranimo se na štiri ure, ponoči nam uspe v kosu prespat tudi že šest ur, ampak se zgodi zeloooo poredko. Popije pa v povprečju 130 ml. Kapljic AD še ne dajemo, ker si ne upamo. Komaj smo tiste tahude krče pregnali. Tiste čudežne avstrijske kapljice še kar dajemo ob vsakem obroku, ob previjanju trebušček pridno masiramo z brinovim mazilom. Se mi zdi, da s tem še najbolj pomagamo in od takrat kaka vsak dan. Šli pa smo tudi na Comformil, po Aptamilu smo kakali čisto trdo in neredno.
V enem mesecu smo pridelali kilogram in pol, zrastli za tri centimetre in pol. Odkar je začela ob ležanju na trebuščku glavico sama premikati na levo ali desno stran, odvisno kako ji je pasalo, jo čez noč pustim spat na trebuhu. Spi veliko lepše, čeprav sem nekje prebrala da to ni ravno najboljši položaj pri spanju. Nam pa očitno ugaja. A ve katera zakaj tak položaj odsvetujejo?
Še vedno pa najlepše in najdaljše nasmehe dobi velika sestra user posted image , mami pa pobira neke ostankeuser posted image .
Tako, atiju je nekako uspelo utrudit očke tako, da je zaspala. Zdaj prevzame krmilo mami, da bo ati jutri lahko vstal za službo.
Lepo se mejte in uživajte
Kako pa kaj načrti za letošnji dopust? A ga imate v planu? Mi bomo šli že zaradi naše petletnice, je nora na morje. Upam, da se čimprej porihtamo, potem pa pobegnemo za kak vikend na morje.
Lahko noč in da bi bilo spanja v enem kosu čimveč

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.8.2006 12:21:38   
planinc1978
Pozdravljene,

Po dolgem  času se spet oglašamo - nam je net nekoliko nagajal, pa tudi naš Luka ni več tako priden kot do sedaj. Nonstop hoče bit na rokah, pa še to se mormo zraven sprehajat, da mojster lepo gleda okol, če ne je dretjeuser posted image Pa tudi v vozičku in stolčku noče bit več dolgo. Zadnič sem šla z njim na sprehod in se je nazaj grede gospodič spomnil, da nebo več v vozičku in sem ga v eni roki nosila,  da si je ogledoval drevesa pa okolico, v drugi pa potiskala voziček... Komaj čakam, da bomo lahko voziček nekoliko bolj v sedeči položaj naštimali.
So nas ljudje kar čudno gledali. Tudi spimo čez dan vse manj (včeraj npr. ni nič spal, verjetno mu tudi vreme ni všeč, in je bil siten, seveda ker je bil zaspan, pa ni mogel), ponoči je pa ostalo isto 1x-2x na noč se zbudimo.

Kar se kg tiče iz začetnih 52kg sem šla rodit z 69, sedaj sem na 56, torej še +4. Okrog trebuha pa je kar šlaufkauser posted image . Telovadit sem tud začela, tako bolj na izi - ker še dojim.

Na dopust pa letos ne bomo šli, ker mi ni s tako majhnim otročkom iti na morje.

Drugač se pa pridno redimo, zadnjič smo ga stehtali na domači tehtnici in je imel 5200, tako da bo do 17.8., ko imamo drugo posvetovalnico spet pridobil 1kg ali več, velik pa je tudi že 58cm - pravi korenjak, ni kaj.

Se še pišemo...


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.8.2006 13:25:11   
kaktea
OLA, PUNCE!!
DANES NA OBALI DEŽUJE FULL ŽE OD JUTRA TAKO DA SVA S TARIN KAR DOMA. Včeraj nama je uspelo iti do trgovine po dva bodija z dolgimi rokavi za po kopanju. Kopanje je pravi užitek, malo manj je zabavno, ko je treba iz vode. Moja pupa je kar pridna, tudi ona je sicer začela ene dva večera jokat od utujenosti in pol jaz z očmi, ki se mi zapirajo ji delam družbo dokler ne zapi. Dve noči zaporedoma je zaspala šele okrog 23 30 oz. 24 00user posted image . upavala skoraj uro in pol do dve...uff. Ma že tri dni zaporedoma se okrog 5h zbudi, ker jo črviči za prdat in kakat..in stvar ne gre tako zlahka..nekaj časa jo pustim, da proba sama, ko pa vidim da ne gre in ne gre in je na meji da se zajoče, jo vzamem na noge in ji slečem ta debelo plenico in jo masiram po trebuščku...in gre kaka ko velika. In dva dni zaporedoma je pol bila lepo budna in dobre volje, jaz pa koma zaspana...ma ko vidim da noče spat, ustanemo se previjemo in gledamo kaj je po televiziji ob 6h, jaz pojem korenfleks in tako do 6 30 oz 7h ko se končno podojiva in zaspi. Takrat tata vsstane za v službo, midve pa hop v posteljo....in ceeelooo do 8 30 mi uspe spat, ker ona spet pokonci...!!!! No danes pa je kakanje bilo ponovno ob isti uri , vendar je uspela pol zaspat nazaj..jaz je nisem premikala in sem jo pustila ob sebi, tata se je kravil čez celo posteljo in jaz se nisem upala niti ganit, tako da sta ona dva spala in jaz spet neuser posted image . ko je tata ustal, pa smo koncno zakinkale...za 40 min...uf, amapak boljše kot nič. Vendar je pa bila zvečer pridna za spat ob 22h je že spala. Ob 24h sem imela adventuro z njenim b ruhanjem. Ko sem jo podojila sem vidla da ji hodi gor..in hop sem jo primla za podret kupček... no bilo je kot pri eksorčistu...moj hrbet moker do gat postelja pobruhana...jaz pa žalostna ker je vrgla vse venuser posted image user posted image user posted image . Stvar je v temu da se misve bolj počasi rediva...vse v mejah sicer in dojiva se vsakič ko to hoče(na 2 ure, poredkoma 3). in je prvi mesec pridelala 730g. torej 4 270g.  Zrasla pa je 7 cm, kaj pa vem vsa energija gre v rast ne v težouser posted image

Jaz pa sem iz 81kg pred porodom sedaj na 69kg. Še 3kg in sem na predporodni teži...Če pa pridem na 63kg, no pol pa sem na moji idealni teži, da nisem presuga, fant mora imeti kaj primit, ne? Sicer moj srček pravi da nisem bila nikoli tako lepa kot seda... Zgleda da ne vidi celulita na riti...samo velike prsi so res nekaj kar nobeden od naju ni pričakoval...iz "dske" se nastala pamela andersonuser posted image , in to že v 2 m nosečnosti..
evo pa sem se razpisala, se vidi da posedam doma...

lepo pišite naprej
pozdravček še od moje Tarinuser posted image

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.8.2006 13:50:58   
bori1
Evo se še jaz nahitro javim, oba otročka spita, Matiček celo v zibelki - verjetno bo kmalu sneguser posted image user posted image user posted image ??

Malo smo slabe volje, ker ne moramo venuser posted image , po drugi strani pa izjemno zadovoljni,user posted image da smo rezervirali prvi teden v septembru Čatež in ne Rabac. Kot sedaj kaže, je poletje fučuser posted image . Danes sem naročila poseben čaj za dojenje - v Stiškem samostanu, pa da vidimo, če bo mleko kaj boljše in krčkov kaj manj, sem po vnetju prsi prav v skrbeh, če Matic dobi dovolj, ker se ponoči nonstop zbuja. Menite, da naj poskusim z dodatkom?. Drugače pa smo imeli danes ponoči halouser posted image . Velika punca je vstala 4x, Matic je kričal med 2-4 in se prej še 3x dojil in seveda ob 5.30 že budno a-gujav in aajal. Posledično sva z Borutom kot zombijauser posted image user posted image user posted image . Se je on vsaj toliko rešil, da je delat šel,... pravi, da tudi 300 italjanskih turistov lažje posluša, kot dojenčkovo vreščanje,...user posted image user posted image user posted image

Kakšno vreme imate? Tule vliva že 3 dni, mraz je 13 stopinj, tudi v stanovanju jih je samo 20. Menite, da dojenčka zebe? Sva prešaltala na 2 benki in pliš pajacek, pa je vseeno mrzel. Kako imate doma druge?

evo, mali "sesalček" kliče,

se beremo, lp, bori1

< Sporočilo je popravil bori1 -- 4.8.2006 13:52:01 >


_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.8.2006 14:27:50   
Anonimen
Kaktea in Bori sta me zdaj nasmejali. Pa ne da vama privoščimo tole ponočevanje, ampak napisale sta na tako prijeten način, da bo od zdaj naprej tudi meni vstajanje lažje ponoči user posted image . Bom pomislila na vaju, mogoče bomo ob istem času nabirale kilometre po stanovanju. No, mi smo še kar pridni. Trkam po lesu. Ampak ko takole začnem skupaj seštevat minutke kolikor jih prespi čez dan, vidim da smo na istem kot na začetku. Samo jaz sem se zgleda navadila na takle ritem.
Punce, jaz sem čisto pozabila. Kdaj lahko daš dojenčka v malo bolj pokončen položaj v vozičku. Ker tudi nam ni več zanimivo ležanje, hočemo gledat ven in iz ležečega položaja se nič ne vidi. Potem tudi jaz velikokrat pristanem tako, da v eni roki nosim Saro, v drugi potiskam voziček. Po stanovanju pa itak nosimo pokončno, naslonjeno na ramo. Drugače je takoj alarm.
Ah, tole naše dete bo zrastlo na rokah očitno. Zdaj pa grem kosilo pripravit, Sara nina in bo še nekaj časa, ker sva se skopali in po tistem brcanju jo je vrglo v trden spanec. user posted image Temenca nas jezijo že kar nekaj časa, tako da smo se malo porihtali.
Mejte se lepo. Z vstajanjem ali brez ponoči. Saj bo minilo. Tako si jaz pravim. Še prehitro se bomo ukvarjale z veliko bolj resnimi problemi in spraševale kje so bili ponoči, zakaj so prišli tako pozno domov itd. Pa zopet ne bomo spale. user posted image

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.8.2006 14:37:29   
Anonimen
Aja še oblačenje v tem mrazu. Doma imamo mi not 23 stopinj in je oblečena v majčko z dolgimi rokavi in hlače, obvezno še nogavičke. Ko gre spat je pokrita. Jo preverjam in je topla, tako da ima dovolj.
Za ven pa preko oblečem pulover in še ene hlače. Pa na košaro pripnem prevleko, da se toplota zadrži.
Se pa moramo me tri punce pohvalit, da smo me vseeno danes naredile en sprehodek, nazaj nas je sicer pralo, ampak smo dale prevleko gor in je spala ter uživala. Midve pa pod marelo. Da ne omenjam čudnih pogledov, češ če se nam je zmešalo, v dežju pa z otrokom ven. To sem namreč že večkrat poslušala, pa se požvižgamo na take pripombe. Po njihovo niti v gozd ne bi smele. Ok, saj vem. Klopi so nevarni. Ampak s previdnostjo se me najraje sprehajamo po makedamskih potkah čez gozd in polje. Asfalta ne maram in vožnje po ulicah, ko na vsaki meter nekdo tišči nos v voziček. Klopa pa lahko dobim tudi na vrtu v travi, tako da. Bomo kar uživale na terenu, po gozdu in v dežju. user posted image  Popoldanski sprehod pa je obvezno v popolni sestavi. Ati, mami, dve pupi in štirinožec. Irmy a vaš Bine hodi zraven na sprehode? Našega sama ne upam vzet ker me je strah če me ne bi ubogal. Imam raje, če je nekdo zraven samo za njega, če bi slučajno videl kaj zanimivega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.8.2006 18:03:36   
Nomika*
Lep pozdrav vsem!

Glede kilogramov....tudi jaz jih imam po 5ih tedniš še +5 in ker dojim se še ne mislim s tem ubadat. Bo že še čas za hujšanje in to, sploh pa mislim, da bodo izginili sami od sebe.


Nekaj drugega me zanima: ali mislite it junijčice kaj na dopust?user posted image Ker smo mi bolj boječe narava, me zanima, kaj mislite o tem in kam odhajate na dopust, če sploh?

So mi doma rekli: neeeeee, nikar ne hodite nikamor! Kaj pa vročinski krči ali pa kaj podobnega? Kaj menite ve o tem?user posted image

No, lep deževen pozdrav vsem!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.8.2006 11:41:00   
*karina*
Nomika, mi imamo tud junijcka in gremo na morje v zacetku septembra. Smo najprej mislili it v portoroz al pa nekam k nam, pa smo pol vseen se odlocili za Hrvasko. Sej nekje si z malim, po moje je prov isto al doma ali na morju. Edino kar me skrbi je da ne bo mogoce kako slabo vreme na morju. Pa drugace ful kompliciram glede tamalgauser posted image  Sprejmljam pa majcke in majcice, ki se v tem casu vsi mnozicno odpravljajo na morje :)

(odgovor članu Nomika*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.8.2006 13:19:16   
Mimmi78
Nimika, mi smo šli z 1-mesečnikom za morje (na Krk) za 4 dni in je prav dobro prenašal potovanje ( res pa je, da Krk ni prav daleč, tudi če je kaj narobe si hitro doma). Konec avgusta pa nameravamo iti za en teden.

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.8.2006 14:39:18   
planinc1978
Pozdrav,

Kako kaj mamice in user posted image ?  Ste polno zaposlene, da se nič ne javite?

Mi pravkar spimo in sem lahko za malček na netu. Tisto deževje nam je pa res nagajalo in smo bili sitni, pa spat nismo hoteli, sedaj, ko je vreme nekoliko lepše in smo lahko šli na sprehod, pa smo spet tisti stari, pridni in lepo spimo. Res pa je, da se je v tistih dneh majčkeno scrkljal in sedaj , ko je buden hoče biti sam na rokah in še to ne smemo stati pri miru, ampak hoditi po hišiuser posted image Kdaj bo to minilo, če sploh bouser posted image

Drugače pa se zdej že oreng smejimo, pa tud povedati hočmo kaj, pa nam še ne uspe- prav hecno ga je gledat, ko odpira usta, pa mu negre glas venuser posted image
Sem pa ugotovila, da je naš Luka pravi požeruh- ravno včeraj, ko je dopoldne spal 6ur skupaj in je potem celo popoldne hotel jesti, jaz pa seveda nisem mela tolko in sem mu enkrat po dojenju dala še mal (50ml) Novalacka, je spil vse in potem je bil tako nabasan, da še dihati ni mogel. Manj pa ni hotel spiti, se je drl, če sem mu cucelj dala iz ust. Prav grozno, najprej pol dneva nič ne poje, pol bi pa stalno visel na joški..

Pa ve, kako se kaj imate?

Nimika jaz sicer nisem zato, da bi šli na morje z malim otrokom, ampak, to je pač moje mnenje in vsak dela, kakor misli , da je prav.




_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
8.8.2006 20:37:24   
bori1
Halo junijkeuser posted image ,

se nahitro počekiram. Dojenček je imel danes super dan, bil je veliko zbujen a ves čas dobre volje user posted image user posted image user posted image . In ko se mi tako nasmejčka sem takoooooooooooo zaljubljenauser posted image user posted image user posted image , da bi ga kar non stop cmokala,... srček, no. Malo se voziva v vozičku, veliko se nosiva po rokah in 2* po 1 uro odspiva tudi v zibelki. pa mi je kolegica predlagala ležalnik, tudi za dnevno spanje,... kaj meniteuser posted image user posted image ? Velika sestra naju je danes polno okupirala, zjutraj smo pisale in risale vabila za rojstni dan in "futrale" koze v sosednji vasi - pri nas na asvaltu ne uspevajo najbolje user posted image user posted image user posted image (Marušina razlaga zakaj pri nas nihče nima koz ali krav,...), popoldne smo šle same na pošto, ter polizale user posted image vseh 15 znamk za rojstnodnevna vabila. Drugače smo dobro,...

Tole morje, ko sprašuje Nomika; mi gremo z Maticem prvi teden v septembru v toplice, pa me resno mika, da bi šli za tri-štiri dni še prej do Strunjana. Dojenčka itak ne moreš- ne smeš ne v slano, ne v klorirano vodo dat, kajne? Tako, da vama ostanejo sprehodi in kakšno močenje nogic. In verjamem, da mamicam in otročkom po 2. meseceh tudi sprememba dobro dene. Praktično pa je, ker je s tabo škratek itak skozi; za dojenje, carkljanje, spanje,... nerodno pa ker ima najmanjši škratek nejvečji hišni kufer,... še lani nisem razumela zakaj sem na prvi dopust z Maruško napolnila karavanov kofano in vsak kotiček avta,user posted image user posted image ... sedaj pa se mi zdi, da bomo vajo ponovili,...

Evo šibam,... Maruša bi rada konfji komperčka in hjenovko user posted image , Matic se bo še malo pocical, pa ata pravi, da bi to tudi user posted image user posted image user posted image , punce se spomnim še od prvič, da so po poporodnem sexu joške prepovedane, ker me drugače "baba v mlek' utopi,...user posted image user posted image user posted image , pa e jih zdej od daleč izogiba,... user posted image user posted image alo, bodte fejst.

lp, Bori

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
9.8.2006 13:37:13   
kaktea
EVO NAS!!!
Ja ker je vreme shladilo in je tu na obali prekrasno setanje podnevi, se s Tarin vsak dan odpraviva pohajat, od kafetk s prijateljicami, do obiskov pri ex nosečnicah in soreodnikih. Danes sem imela poporodni pregled in tako da je dopoldanski sprehod odpadel, vendar Tarin je bila na enem kratkem z nono user posted image . Zdaj je nekaj strcalo in Tarin je končno zaspala tako da sem prikoracala na forum. Neverjetno kako več spi v vozičku. Prav uživa, da se jo dronca gor in dol. Doma pa potegne eno uro in njene očke so spet odprte.
Na teži smo začele spet hitro pridobivat. Prav bušček ji je zrasel v pari dneh. Mama (torej jazuser posted image ) je udarla eno finto. Zjutraj si najprej spumpa nekaj mleka ven (taprvega), da je pritisk manjši in mleko bolj gosto...rezultat, je več in lepša ter uživa do konca, brez da se odstavi vsa zabuhla od hitrega požiranja mleka, ki ji šprica v sapnik. Evo in se redimo. Prej je kar malo stagnirala...sicer pa je velika in zadovoljna, tako da nisem prav nič v skrbeh. Zdej pa se bo tako hitro zredila, da bom mogla garderobo menjatuser posted image user posted image user posted image .
Ups, je odprla oči, no in ugotovila, da ta postelja nekam namiru stoji...
Tako pupe in pupi uživajte...

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
11.8.2006 12:26:55   
bori1
Ješešta, smo na drugo stran padleuser posted image .

Evo mulček spi user posted image - Bojki hvala za kaplijce, velika sestra baše mineštrouser posted image , pa je mami hotela kaj počekirat na rr pri junijčkih, pa ni nič novega. Pa nič. Grem pa bodye peglat,... pa tako sem upala, da se bom zmazala user posted image user posted image user posted image .

Pa kje ste vse? Polno okupirane z dojenčki?

lp, Bori1

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
11.8.2006 19:10:31   
Anonimen
Punce, sem se komaj prebila skozi vaše pisanje, da počekiram kaj novega.user posted image Me zgleda res dolgo ni bilo, sem se kar nabrala. Vidim da ste vse super in uživate. Tudi mi se imamo tako lepo, le da bi vreme bolj služilo. Vsaj tu pri nas, na štajerskem koncu je bolj kislo. In za nas, ki enostavno ljubimo sprehode po makedamskih potkah, je to katastrofa. user posted image
Oj, sem se ravno hotla razpisat, pa pravi ati, da gremo še malo ven. Žurim....Poročam kaj več drugič. user posted image
Bori, saj smo zmenjene....povabiš na en izletek, ko bo čas za to. user posted image

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
11.8.2006 19:54:05   
bori1
Vsekakor bejbauser posted image . Za jamo pa itak ne rabiš sonca,...user posted image user posted image user posted image

lp, Bori1

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
13.8.2006 18:30:20   
Erdbeere
No punce lep pozdravček še od mene, moji trije so vsi v horizontali in imam malce časa. Danes je bil naš Žiga pri krstu, pa je očitno malo zmatran, ati pa sestrica pa prav tako. Smo se tok smejali, ker je Teja me vseskozi spraševala, če bo lahko gledala kako ga bo župnik umil, (je bila na pripravah za krst zraven, pa si je očitno zapomnila da se pri krstu umije izvirnega greha in jo je firbec matral user posted image )  No skratka naš škratek raste, da bolj en bi mogel, ne vem pa a so vaši user posted image ko se pokakajo tudi do vratu usrani, našemu vse iz pleničke zleze, jaz ne vem kaj dela user posted image

No evo sem se prehitro pohvalila da vsi spijo, Žiga že user posted image

lep dan danes ko je spet po dolgem času sonček posvetil

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
14.8.2006 11:16:29   
kaktea
ZIVIJO!!!
No, spet na internetu..ja zunaj se je odtrgal oblak z neba, tako  da se zadržujemo doma. Moja Tarin je pravkar kakala, končno, vse od včeraj zvečer ni bilo nič. Zdej pa je odprla botego. Drugače pa je prav mraz. Včerja sem jo oblekla v sestričnino debelo jopico in hlače, ki jih je nosila februarja...user posted image  Še dobro da sem podedovala toliko zimske garderobe..in ni bilo druge treba jo je bilo slikat... Drugače se je punca odločila, da je 7 ura zjutraj super ura za vstajat..No boljše kot prejšna 5 30 user posted image . Zdej, ki je tako super vreme za spat sem mislila da bova skupaj uspele še malo zakinkat...in je res uspelo za pol ure in evo učke se svetijo, usta se smejijo in rišejo jamice v ličkih...punca je postala že pravi govorec in sploh je faca.
No toliko časa nisem nič napisala, ker sem se res šetala vsak dopoldan. In treba je bilo hitet, da ne bi kak dež pokvaril situacijo...najlon na voziček in hop sva odpeketali na sprehod in pol še postajališče pri sestri, kjer smo malo čvekali in se podojili in hop domov...pa kosilo in hop ven na sprehod, za vsak slučaj, če drugi dan vreme ne bi dopustilo... tako so se dnevi obračali in še večerno kopanje in časa za RR je zmanjkalo..
Tako uživamo kolikor se da.
Da vam povem še to. Jaz moji pupi dajem žličko probijotičnega jogurta...user posted image  To sem zasledila tle na forumu in sem probala..(zdaj ne vem če sem to že napisala ali ne). In mala je ful smešna ko ga menca.
Druga stvar, ki ji jo dam so kapljice Baby Calm. Dala mi jih je soseda, ki je Rusinja in ima dvojčke, kapljice pa je prinesla iz rusije. Drugače pa so made in England. Dam jih malo njej in pol jih pojem še jaz malo..somi ful dobre..ko jeger brez alkoholauser posted image . Tudi kaplice ad3 sem ji začela dajat, sicer sva šle do tri prišle , ma danes bova že na 4!!! Do sedaj ni vidt spremem..user posted image
Evo vreme je prav aprilsko, še malo prej je lilo in zdaj posvetil žarek sonca v soba, v daljavi pa se sliši grmenje...user posted image
Punce uživajte...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
14.8.2006 15:11:30   
planinc1978
živjo junijke,

Kako kaj, na tak malo dežja, malo sonca dan. Mi smo super, sedaj pridno ajamo že od 11.30user posted image Zjutraj sem ga mogla zbudit ob 7.30, ker smo šli na UZ kolkov in rezultat je ok, sam bomo morali drug mesec spet, ker se po novi doktrini dela Uz kolkov v tretjem mesecu starosti otroka, mi imamo pa ravno danes 2. rojstni mesec. Na pregledu je bil zelo priden, nič ni jokcal, pa tudi vožnja (do bolnišnice imamo 45min.) mu ni delala nobenih težav, celo zelo užival je. Ves čas je gledal drevesa skozi okno - očitno bo gozdaruser posted image .

Erdbeere tudi naš se ga včasih tako userje, da pride vse skozi povijalno plenico in pas, dobro, da slišim ko kaka in ga grem takoj previt, če ne bi bile še hlačke čist od drekauser posted image . Hrbet ima pa itak skoz usran. Matr mu bolj odzadi nese.

Drugače pa se moramo malce považiti - danes ponoči smo spali od 21h do 5h.

Krstili ga bomo pa oktobra, smo se s sestro, ki bo te dni rodila( PDP 25.8), zmenile, da imava skupen krst.

No sedaj pa že res dolgo spi, božček bo spet tako lačen, da bo cel večer ždel na joški...


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
18.8.2006 15:55:34   
Erdbeere
No punce, nas moram spet malo na prvo stran spravit, smo čisto zadaj nekje, sej vem, tile naši user posted image nam ne dajo časa, da bi še po internetu lazile. Moj trenutno spi user posted image user posted image in sem prov vesela, ker čez dan sva midva skoraj ukinila spanje user posted image sploh ne vem, kako naj ga pripravim, zaspi za 5 minut pa je spet 3 ure buden user posted image Kako pa kaj vaši spančkajo čez dan?? No ja sej jaz se ne pritožujem kaj preveč, pač noče spat podnevi ker se preveč dogaja, važno da je pa ponoči priden. Mi velikokrat potegne do 5-ih pol šestih zjutraj, zvečer pa gre spat ob 22-ih.

No tokle zaenkrat od mene pa se spet kaj oglasim.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.8.2006 0:32:16   
Ganga
Ola punce,
Prvič sem z vami in vas vse lepo pozdravljam. Mismo tudi junija dobili naso user posted image  in rada bi tudi jaz malo počvekala z vami. Rodila sem hitro in tudi rezana nisem bila. 11:45 sem prisla v porodno sobo odprta ze kaksnih 7 cm in sem res komaj stala.....hecno pa je bilo to, da ko so popadki začeli sem mislila, da to so pač ene bolečine in bodo minile....pa nisem in nisem hotela v porodnišnicouser posted image  končno sem le morala iti in ni bilo časa za ničesar ampak direkt v porodno sobo..in tudi že ob 13:15 že rodila. Zdaj so minile že 9 tednov in naša pikica je ful cool. Rodila se je 3100gm in 51cm...trenutno smo malo sicer prelahki a se ne sekiram kaj preveč sa bo še prehitro bomo predebeli. Mleka sicer mi manjka sem ter tja...a kaj čem ko po porodu smo morali se preseliti in je bilo to res stresno. Zda smo sicer ze navadili in vsak dan gremo na sprehod, vsak dan dobi masažo in hitra kopel. Tudi meni to ful veseli, da jo masiram ker se ona se tako lepo strosti in zelo ji paše voda. Ponoči pa spi vsaj to 3:30 ali do 4 in nato zaspi pa spet okoli 7 ure se zbudi. Čez dan pa kdaj spi več kdaj pa skoraj cel dan zur...samo po kakšno uro spi. Ne znam jo pravilno napravit in mogoče ji dam preveč ali premalo oblek...samo upam, da bodo še topli dnevi, da se navadim na oblačenje.
No toliko od mene....bom pa še kaj se oglasila..hvala, ker ste me sprejele...ze vnaprejuser posted image Nočko... 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?