Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nekaj vprašanj glede tiramisuja 25.7.2006 16:21:33
Mala Vita
Najprej me zanima kakšen je ta sir mascarpone? Ali naj ga iščem v trgovini tam kjer so mlečni izdelki oz.skuta? Pa še tole: kakšna smetana je boljša za tiramisu - rastlinska ali navadna sladka smetana?
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 25.7.2006 16:26:49
Bubamaraa
Mascarpone dobiš pri mlečnih izdelkih...Ampak raje vprašaj prodajalko, če ga sploh imajo, ker se ga pri nas dobi zelo težko.......Glede smetane pa jaz uporabljam alpsko sladko smetano za stepanje in je super.....
_____________________________
...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 26.7.2006 8:55:24
pina-1
namesto maskarponeja lahko dodaš tudi philadelphijo. pride tudi dobro... jaz ponavadi uporabljamm rastlinsko smetano, ker je bolj kompaktna ko jo stepeš in meni je boljša po okusu. poskusi dodat tudi sadnje ( maline jagode) pride fulllll dobro.....
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 26.7.2006 15:29:46
Jessy
Al pa enostavno kupiš kar prašek od Dr.Oetkerja, pa imaš najmanj komplikacij, tiramisu je pa fuuuuuuuuuul dober! Mojga vsi hvalijo in zmerej vprašajo, če bo tudi na naslednjem praznovanju tiramisu! Z mascarponejem sem ga delala le 1x, pa ni nič boljši od tega, sam več packanja je.
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 31.7.2006 21:47:36
Anonimen
l
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy
Al pa enostavno kupiš kar prašek od Dr.Oetkerja, pa imaš najmanj komplikacij, tiramisu je pa fuuuuuuuuuul dober! Mojga vsi hvalijo in zmerej vprašajo, če bo tudi na naslednjem praznovanju tiramisu!
takega jz dela m skos in le res dobr...čim manj pacanja je...
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 1.8.2006 0:03:55
borovnička
Jaz pa uporabljam fino mleto skuto (polovico) pa rastlinsko smetano pa je ful dober. Ne dam noter tega sira. Sicer je pa vse za probat, pa se pol odločit kaj ti je najbolj všeč.
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 1.8.2006 10:31:24
Maxica
Jaz tiramisu naredim tako, da naredim "maso" iz skute in sladke smetane, to razpolovim, nato pa v eno dam stepen beljak, v drugo polovico pa rumenjak. (poleg seveda sladkorja in ostalih stvari) Z mascarponejem še nisem delala, niti ga nisem še probala.
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 1.8.2006 14:29:31
N _ B
Kombiniram prašek za tiramisu od Dolcele ali Dr. Oetkerja ter mascarpone.
Svežih jajc se izogibam zaradi možnosti okužbe s salmonelo, predvsem v tem letnem času. Veste, da imajo restavracije prepoved pripravljanja jedi iz svežih jajc v tem letnem času?
RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja 2.8.2006 11:25:38
asso
Mascarpone dobiš navadno pri skutah. V kremo za tirami su se za pravi tiramisu da rumenjake, zmeša maskarpone in stepene beljake. Smetana pride na vrh. Jaz dam raje alpsko za stepanje, ker rastlinska mi ni dobra in strdim s kremfiksom.
Tiste kreme iz vrečk so kar so, packanja pa je nekaj istega kot pri pravem tiramisuju.
Lp asso
_____________________________
Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?