|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
9.1.2008 15:39:48   
Jessy
user posted image  Tiamo, da ne bi slučajno mislila, da sem ob 21h upala, da se na Violinski še nobena ni spomnila!!!user posted image  Jaz sem vas brala že malo po 14. uri, tak da je upanje še obstajalo! user posted image

Sem vas na hitrco prebrala, zdaj pa šibamo mi v Ljubljano. Grem pogledat za bundo v Intersport. Tja hočem zato, ker imam eno bundo zamišljeno, le da številke še nisem najdla. Seveda, če je tam ne dobim, grem v ogled še v Sport 2000 in v Hervis.

Jankobananko, še tebi iskreno voščim za rojstni dan, želim ti veliko zdravja, medsebojnega razumevanja, pa izpolnitev kakšne želje!!!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: avgust 2005
9.1.2008 23:01:21   
petri85
Violinski in Jankobananko, čestitke ob rojstnem dnevu!!!
 
user posted image
 
Drugače pa tukaj še ena letnik 80user posted image !

...pa še ena, ki praznuje januarja...

Ery, dobro opravi jutri!!!!

Kety, super, da vam gre na bolje!!! Imaš pa čist prav, da vsaka mama najbolje pozna svojega otroka!

Jaz sem sicer zadovoljna s službo...samo trenutno želijo da sem nekdo, ki nisem...pa ne vem kaj naj naredim!?

Violinski, kolikor te poznam...bi rekla, da verjetno delaš nekaj na -kg...ker si sploh začela to temo...bi pa tudi jaz rekla, da imaš prav sipatično postavo!!!!

Aja, pa mal sem pogledala slikice...res so že veliki ti naši avgustovčki!!! Fletni so pa vsi po vrsti!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: avgust 2005
9.1.2008 23:03:05   
violinski
Haha, Pikaču, še enkrat poglej slikice - jaz sem tista Božičkova žena med temi dolginastimi suhicami (majhna, debelčkana in oblečena v rdeče), od takrat imam pa še kakšno kilo več. Lahko priznam, da sem se ob koncu druge nosečnosti nevarno približala centu. V času, ko so bile narejene slike pa sem se veliko bolj gibala, ker sem imela za to čas, pa Aljošo sem prekladala, sem kar mišice imela. Sedaj pa spet sedim po 8-9 ur v pisarni in se mi grozno pozna, pa menzarska hrana namesto dietne otroške prehrane (najbolje sem jedla, ko sem kuhala zase in za otroka), Aljoša se pa tudi ne pusti več nosit.

Tia, če sem ti že taka všeč, kako bi ti bila šele kot suhica, ti rečem user posted image user posted image user posted image !

Kety, držte se! Zdaj je čisto eno novo leto, eno drugo obdobje, zdaj se bo začelo samo dobro za vašo družino, v to sem prepričana!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: avgust 2005
10.1.2008 7:29:01   
Tiamo
Jutro,

danes sem bolj švoh, pozabila sem gsm doma in sem kot da bi bila nagauser posted image  Bom probala dobiti službeni avto in skočiti po njega. Sej mi ne gre toliko za službene klice, bolj me skrbi, kaj če me lih iz vrtca kličejo in če me moj kliče k je šel danes spet službeno v Italijo tam nekja bliz Rima.

Drgače nič novega, Violinski, ne verjamem ,da bi mi bila bolj všeč suhica....veš, kaj pomembno je kaka oseba si in ne kako zgledaš na ven. Tako, da si mi všeč kakršnakoli si že.

Grem delat, moram pomagat eni k se seli v pisarno zdraven moje...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: avgust 2005
10.1.2008 9:28:01   
tina104
Jutro!

Ko se že pogovarjate o tem, kdo je rojen januarja - tudi moj dragi! Pa res kaj je s tem januarjem, poznam največ ljudi, ki so rojeni januarja, se mi zdi, tudi moj ata, sestrična. Pri učencih, ki jih imam v opb, jih je 7 iz enega razreda rojenih januarja.

Da vam poem še eno našo "dogodivščino". Moj res pazi, da govori lepo in vsaj pred Aljažem ne govori kletvic in podobnih besed. Zadnjič je slučajno rekel nekaj, pi... , ali nekaj takega. Potem pa je rekel Aljažu, da mu ni treba preveč na ušesa vlečt. Aljaž pa se je začel za ušesa vlačit in si jih raztegovat.user posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: avgust 2005
10.1.2008 12:01:16   
Jessy
Hej hoj!

Kak ste, mlade dame? Jaz sem enkratno! Z današnjim dnem v službi sem več kot zadovoljna in to se mi pozna tudi zdaj, ko čakam, da pride sodelovka in začneva delati za jutrijšnji dan. Verjetno je k počutju veliko prispevalo tudi sonce, ki je začelo sijati pred pol ure.

Ja, ti kilogrami so od hudiča. Ker imam ta vikend še požrtije zaradi praznovanja, začnmem z dieto takoj v sredo, ker sem šla preko vseh meja. In potem sem razočarana, ko imajo na razprodajah le številke 36 in 38, mojih, ki so kar nekaj čez 40, pa za user posted image  ni več. Verjetno vam je jasno, da smo včeraj iz LJ prišli brez bunde. Še nikoli nismo domov iz LJ pripeljali le pollitrsko plastenko vode, kot smo to včeraj. user posted image user posted image user posted image  Sem pa pregledala cel Intersport, Hervis in Sport 2000, pa nisem nič našla do cene 100€. Če bi kupovala od 150€ naprej, bi verjetno kaj dobila, tako pa nisem. Pač, bom poskusila kdaj drugič.

Petri, kdaj v januarju pa ti praznuješ???

Tiamo, še kako te razumem, da si vsa izgubljena brez GSM-a. Meni se včasih zgodi, da ga pozabim doma. Takrat sem čist bosa, saj tudi nobene številke ne vem na pamet (razen moževe in mamine iz stacionarca). Grozen občutek, res!

V nedeljo sva z Nejo pregledovali slike iz preteklosti, ko sem bila še študentka in me ni prepoznala. Tam sem imela temne in dolge lase, pa 20 kg manj in je rekla, da je to ena teta. user posted image  Potem pa sva prišli tudi do slik našega srečanja. Sem se takoj spomnila, kako sem iskala tisto brunarico, pa kako smo se potem imele lepo. user posted image

A naj še kaj napišem???user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   RE: avgust 2005
10.1.2008 13:02:00   
Pikaču
Včeraj je moja Ema prvič sama zaspala v svoji sobici, sem ji pa samo rekla, da grem nekaj iskati in takoj pridem nazaj, pa je upalilo. Seveda sem se tudi jaz vlegla v spalnici, pa sem se mogla prov zadrževati, da nisem zaspala, ker sem imela še tolk za postoriti. No in naša malčica ni nič zajokala in prav lepo zaspala. Jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker vam povem, zdej k je v sobici, sama se nimam kam za uležt, pa se prekladam po tisti nočni omarici, pa mi je za znort. Od ponedeljka naprej tudi lepo zaspi zvečer, brez kakšnih posebnih izgovorov, tko da se vidi, da hodi v vrtec in tam imajo red user posted image user posted image user posted image , predvsem glede spanja, gredo ob 12:15-12:30 spat in spi do 14:30, tko da je zvečer čist fertik in zaspi. Ko pa je bila doma se je hodilo kasneje spat.




(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   RE: avgust 2005
11.1.2008 7:02:45   
Tiamo
Dobro jutro,

jessy mi je prav hudo k nisi dobila nič zase, boš mogla pogledat še v kaki drugi državi user posted image

Pikaču  a ni lepo k spijo v svoji sobici. Tudi Ema se bo navadla slej k prej.

Naj vam povem, dasem danes k cunja. Včeraj je praznovala kolegica in smo malo potegnili praznovanje pri nas doma, čeprav je moj mrknil že bo 21 v spalnico, mi smo pa do 1 klepetali. Sem čist user posted image . Še dobro da je petek.

Sem imela pa take sanje, z Nanko in Violinski smo se srečale in to na ljubljanskih Žalahuser posted image  Ni noben umrl, ampak se je nekaj dogajalo, ful je bilo folka, violinski tebe sem samo srečala k si iskala otroke, nanka in njen mož sta čepela in gledala z Zojo svečke. Zoja je bila tok luštna v temni oblekci in v čevljih takih k jih ima Nodiuser posted image  Potem so se vmes pojavile živali, sem rešila enega malega netopirja, ki sem ga potem imela za domačega ljubljenčka. Me je ugriznil v prst, ampak ni bilo panike. Potem sva se z nanko znašle v moji službi in gledale v časopis in razpise oz. kdo je bil izžreban za stanovanja. Se nisva našli, našla sem pa samo enega sodelavca med izžrebanci...nanka pa je našla samo svojo ulico, in spomnim se samo to, da je rekla, lej moja ulica (nekaj na G), mogoče sem pa izžrebana...potem sem imela spet del z netopirjem....prav groza me je, kake sanje...

Grem se sestavit....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: avgust 2005
11.1.2008 8:50:12   
ery
Dobro jutro...

Joj meni je tok slabo.... vse mi gre na bruhanje...
No skratka, da poročam o pregledu...  Imela sem ga včeraj dopoldan in itak sem se že sprijaznila, d aje šlo naprej zaradi krvavitve. Pridem noter v ambulanto in povem situacijo... potem pa UZ in G pravi, da vidi živ plod..poglej kako miga in se igra... In kar nisem mogla verjeti, takoj so mi solze pritekle.

Sem rekla, da ne morem verjeti, da sem mislila, da je šlo vse naprej... No vse je pregledal, potem je še vaginalni UZ naredil, je rekel, da se je en ovoj lušči.. ne vem točno... in da ne smem seksatuser posted image , vsaj do naslednjega pregleda ne, ki ga imam 7.2. , pa ne težkoh stavri dvigat. Pol me je vprašal če bi šla na bolniško, sem rekla, da nimam potrebe, pa če moram it... Se je zasmejal, češ mi ponudi, pa nočem it...
Bo videl kaj bo februarja in bo takrat določil. Drugače pa za1x uredu kaže. Aja rok imam pa za zdej spet avgusta... 13.....user posted image

Tko da sem bila včeraj ful dobre volje, sem šla potem takoj s kolegico na torico, pa čevlje sem si kupila... pa semmhotla še kavbojke, pa sem rekla , zakaj le...saj bom skos bolj napeta zdele.... user posted image  

No toliko....

Tiamo, ti pa imaš sanje... hehe... No da ne bi jaz o današnjih sanjah... sej so bile res nore... s sodelavcem sva se spustila v avanturo... Milsim noro ej... Ampak ni bilo nič še do konca, je bila le predigra.... Evo imam vsaj v sanjah neki, če tako ne smem...ampak z drugim.... user posted image

jessy, a ne kolk so bunde še vedno drage... se mi zdi, da imajo ful mal znižano... Bi šla kar v Popek zdele če imajo kake hlače znižane... to bi s epa še splačal....

Aja, da sem noseča, bom pa ravnateljici v ponedeljek povedala, ker ima danes dopust... In zato ji bom tok zgodaj povedala, da bo pripravljena, če grem an bolniško in da me ne bo nadirala..hehe....

No zdej pa grem malo delat.... aja še prej pa na wc, ker se mi vse dviga....user posted image

_____________________________




(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: avgust 2005
11.1.2008 9:07:09   
zoya24
Ery super novica user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa počivat, pa nič seksat. Zakaj pa nisi šla na bolniško, vsaj za toliko časa, da se krvavitev ne umiri?





(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: avgust 2005
11.1.2008 9:14:02   
ery
Zoya, krvavitve je manj, zdaj se še čisti. ne vem..sploh se mi ne da biti doma, ker se drugače tukaj zabavamo. Bomo videli kako bo naprej, sej drugače pa bom, če bo nuja.
Ker veš, meni se tooooook pozna, če sem na bolniški... A veš koiiko manj plače dobim... Kriza... zato pravim, če bo res tko, da se bom res slabo počutila in to, in da me šefica napi.... , ostanem mal doma.... Pa spet delat, pa doma....



_____________________________




(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: avgust 2005
11.1.2008 9:22:58   
Tiamo
ery, tudi meni se solzijo oči, ker si v živo predstavljam tvoj pregled in videnje kako se plod igra in premika...

Sanje imaš pa itak take zaradi pomankanja seksauser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   RE: avgust 2005
11.1.2008 11:07:59   
Jessy
Sanje imaš pa itak take zaradi pomankanja seksa


Točno na to sem sama pomislila, ko sem prebrala tvoje nočne avanturce! user posted image user posted image user posted image  Drgač pa pravjo, da so sanje povezane z resničnostjo, tak da....khmmm.....user posted image user posted image  Ker pa seksat ne smeš, pa sploh ni panike!
Pa ČESTITKE za igrajoči se plod! user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem spet prosta, ker imajo angleščino in ker nimam trenutno nobenga dela, sem prišla sem pogledat!

Tiamo, za bundo ne bom šla gledat nikamor več. Bom mogla enkrat naključno kupiti. Običajno dobim stvari takrat, ko jih sploh ne iščem.

Midve z Nejo pa sva včeraj lepo pohajali. Sva šli na dooooolg sprehod v temi (2 urni). Ker sem ji navezala kresničko na bundo, je bila vsa zadovoljna in navdušena nad hojo in sva res veliko prehodili, vmes pa jo je zanimalo le to, če jo res prav vsi avti vidijo. user posted image  
Zvečer imamo pa še vedno cele kolobocije pred spanjem. Živce mi para, ko hoče iti po 3x lulat in kakat. Nikakor mi je ne uspe pripraviti, da tega ne bi bilo treba. Zdaj ji damo mleko veliko prej pred spanjem, da se potem lahko polula in pokaka...ampak, ko jo daš v posteljo, jo spet prime lulat in kakat in to dejansko tudi dela. user posted image  Ne vem, res ne vem, kako bomo to rešili.

Danes popoldne moram iti v nabavo za praznovanje, ki ga začnem jutri. Še vedno nisem čist prepričana, kaj bom pripravila za kosilo. Verjetno bom kar žlikrofe, ker bo najmanj dela, ampak moram prej teto dobiti, da jo vprašam, če jih ima kaj narejenih.

Zdaj pa moram nehat...mejte se, pa se slišimo popoldne!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: avgust 2005
11.1.2008 12:08:01   
Tiamo
Zvečer imamo pa še vedno cele kolobocije pred spanjem. Živce mi para, ko hoče iti po 3x lulat in kakat. Nikakor mi je ne uspe pripraviti, da tega ne bi bilo treba. Zdaj ji damo mleko veliko prej pred spanjem, da se potem lahko polula in pokaka...ampak, ko jo daš v posteljo, jo spet prime lulat in kakat in to dejansko tudi dela. Ne vem, res ne vem, kako bomo to rešili.
Jessy ste že v tej fazi, super...no potolažim te lahko samo tok, da to traja 2 meseca, potem pa samo še enkrat lulat in samo še enkrat kakat...sej poskuša in reče, da jo kakat ali lulat, pa ji rečem, saj si šla malo prej, potem pa k ne neha ji rečem, no super, potem bove še nohte na nogi postrigle, ko boš sedela na wc-ju...potem jo pa hitro mine, ker tega opravila ne mara.....

Hitim na izpostavo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: avgust 2005
11.1.2008 12:37:41   
Kety
Živjo!

Joj, Tia, da se tolk sanja in da se vse v detajle spomniš...ne spomnim se, kdaj se je meni nazadnje sanjalo, saj že zelooo doooolgo nisem normalno spala.

Ery, super, da je vse ok! Le glej, da ne boš pretiravala, ko poveš šefici za nosečnost pa le pojdi malo na bolniško, da se ti krvavitve ustavijo, da ne bo kaj narobe.

Filip je pa imel včeraj sistematski pregled in  je bil tudi cepljen. Očitno je bil že dovolj zdrav. Težak je 7200g in velik 69,5 cm. Že lepo sedi in je bp. Tko, zdej grem pa otroka zrihtat za spat. Timon mi namreč štrajka že par dni in noče it popoldan spat. Kljub temu, ga zvečer pred 21-to ne spravim spat. Groza!


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: avgust 2005
11.1.2008 12:38:07   
Pikaču
Ery, vesela sem, da si v redu in da je user posted image živahen!!!!! Le merkaj ga pa nič user posted image user posted image user posted image po zdravnikovem navodilu. user posted image user posted image user posted image

Danes je moj brat preživel prometno nesrečo. Zjutraj je na avtocesti en avtomobil vozil v nasprotni smeri in nato pobegnil s kraja nesreče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj brat je v redu, le malo ga glava boli, je šel k zdravniku, avto pa je totalka, so se mu vžgali vsi štirje airbagi, obrnu se je za 360 stopinj. V glavnem, šleper je peljal po svojem pasu, en terenc pred bratovim avtom je začel prehitevati, nato za njim pa še moj brat, un pa po nasprotni strani direkt v njiju, vendar sta se oba umaknila na desno stran, terenc se je zaletu v ograjo, brat pa v šleperja s prvim koncem, nato še z zadnjim, k ga je obrnilo, pa še ograjo je drsu. Mislim, hvalabogu da je ŽIV. Zjutraj so pa policaji že dobili obvestilo, da nekdo vozi v nasprotni smeri vendar so prišli prepozno oz. ko je že bila nesreča, k jih je brat poklicu. Megla pa taka, da je joj. Samo upam, da unga voznika dobijo, ker drgač gre vse po zlu, zavarovanje ti ne priznajo, ne nič. Ampak je.....avto, važn da je brat živ in zdrav.

Čeprav je šel ravno k zdravniku, k ga je neki glava začela bolet. Ga grem potem pogledat, po faksu, k bosta mojadva itak šla na kosilo k mami.

Sem slabe volje, vsseno pa vesela, da se je tako izteklo!





(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: avgust 2005
11.1.2008 12:38:36   
nanka
Dan,

Ery super, krasno da je vse OK, zdaj te čaka par tednov slabosti, potem pa bo.user posted image user posted image user posted image

Tia, kaj neki pomenijo tvoje sanje, se moramo počasi zmeniti za srečanje.

Jessy, aj tele bunde so drage kot user posted image , jaz sem si jo lani kupila, ker je bil ravno nek popust in sem ful dober skozi prišla.Spanje se bo uredilo, še malo pčakaj, pa bo.

Tia, naša je pa prava baba, obožuje striženje nohtov, ji moram dvakrat na teden, da o labeli ne govorim, ker ko jo dobi v roke, je ne spusti več. Pa kreme za mazanje , samo da se maže, ne morem verjeti po kom je. Tjaši hodi po parfum, da lepo diši, saj pravim parava mala afna.

No zdaj grem pa kosilo kuhat, lačna vojska bo kmalu doma....

Pikaču, to pa je sreča v nesreči, katastrofa, kje se je to zgodilo? Hvala bogu, da je dobro in da ni hujšega, vsaj upam,da ga glava boli samo zaradi šoka in ne udarca. Drži se.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: avgust 2005
11.1.2008 21:18:51   
Jessy
Pikaču, katastrofa!!!! Še sreča, da se je res izšlo le z razbito pločevino, čeprav je na koncu tudi te škoda, saj imaš en kup stroškov, pa še dolgo si brez avta! Kako je zdaj z glavo?
Moj je enkrat tudi vozil po AC proti Novi Gorici, ko je nekdo pripeljal nasproti. K sreči je šlo lepo skozi!

Mene pa spet glava boli. Že nekaj časa opažam, da ko dobim user posted image  M, da me boli glava. Postajam točno taka kot mama in sestra. Obe imata isto težavo. user posted image

Tiamo, ta faza večernega izkoriščanja pred spanjem traja že lep čas - okrog meseca dni - in nimam občutka, da bo tega kdaj konec. Jaz ji rečem na stranišču, da naj še malce počaka na školjki in se pokaka do konca, ker potem ne bomo več vstajali. Pa je včeraj sedela celih 20 minut in se tudi konkretno pokakala, ampak potem, ko je prišla v posteljo jo je spet prijelo in se je toliko časa napenjala, da je naredila en kozji bobek in s tem dokazala, da jo je tiščalo kakat. In kako te takrat pogleda, ko ti to pove.

Kety, lepo je slišati, da je Filip zdrav! user posted image  Kar se popoldanskega spanja tiče, ga bo pa najbrž vedno manj, oz. vedno več otrok bo, ki popoldne ne bodo več spali. Priznam, da tudi sama razmišljam, da je ne bi več dajala spat, ker se zvečer nikakor ne moremo spraviti spat, če pa popoldne ne spi, pa je ta 21. ura zelo primerna za spanje in hitro podleže utrujenosti.

Grem zdaj poiskat našo tamalčico, ker hodi od vrat do vrat po obiskih v naši hiši!
lahko noč

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: avgust 2005
11.1.2008 23:04:10   
Pikaču
Ne morem spati, zato še malo pojamram pa grem gledat tv.
Nesreča se je zgodila na AC Dobruška vas - Otočec, brat je bil pri zdravniku, ki ni ugotovil nič posebnega, edino glava brata kar boli, zato je rekel, da bo čez vikend videl kako in kaj, pa če bo treba bo šel nazaj k zdravniku. Avto je totalka, zaenkrat policisti niso še nič sporočili, da so povzročitelja nesreče našli in ga najbrž tudi ne bodo, saj nihče ni videl avta, megla je bila, šok in je lepo pobegnu neznano kam. Ne razumem, kako so ljudje lahko takšni, a ni nič več nobene ljudskosti v nas? Pa niti ne veš, ali je morda kdo hudo poškodovan, pa kar zapusti kraj nesreče? Pri meni so povzročitelja našli in sem dobila vso škodo plačano, ko se je leta zaletu v moj avto in pobegnu, čeprav on tega še vedno ne prizna, ampak za nas je policijski zapisnik verodostojen pa on lahko 100 zanika. Če ima katera na tem področju kaj več znanja ali koga pozna, naj mi kaj več napiše tukaj ali na zs, da posredujem svojemu bratu. Hvala vnaprej.

Drugač pa ravno razmišljam (zato ne morem spati), da je zadnje čase moja družina na udaru. Najprej moj mož, sedaj brat. Upam, da se sedaj to pa konča, ker je pa dovolj za veseli december in začetek novega leta, kajne?

Kety, no pa je tudi za tvojo družinico posijal sonček? user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: avgust 2005
12.1.2008 12:00:17   
violinski
Dan, vas pozdravljam iz KP, kjer sem si privoščila daljši jutranji spanec, saj sem zadnje dni kar utrujena in imam očitno manko spanja - že v četrtek sem zaspala na kavču tik pred 9.uro zvečer, včeraj smo se pripeljali dol in seveda klepetali z mojimi starši do poznega, pa še eno NL darilo sem morala dokončati - za teto, ki jo bom ta vikend videla prvič letos user posted image . Pa je bila ura 1, ko sem šla.

Grem malo po vrsti proti nazaj: Pikaču, to kar se je tvojemu bratu zgodilo je živa groza. Ne morem verjeti, da se toliko ljudi zadnje čase pelje v napačno smer po avtocesti - ravno včeraj sem tudi poslušala prometne informacije in pravi radijec, da se na gorenjski avtocesti pelje en avto v napačni smeri in prosi za previdnost, potem je spustil v eter dve pesmi in se kmalu spet javil, da se JE na gorenjski avtocesti peljal avto v napačni smeri in da je že prišlo do nesreče in je nevarnost naleta, kmalu zatem pa je sporočil še, da je bila nesreča tako obsežna, da so zaprli avtocesto v tisto smer.

Žal res ne vem, kaj narediti, če ti storilec zbeži s kraja nesreče, vsekakor je fajn, če mu takrat tablica z avta pade na tla, kot se je enkrat zgodilo moji sestri - ampak o tem sem že pisala tule.

Nanka, imaš prav, srečanja bo treba za naše malčke in predvsem za njihove mamice. Lana je drugače tudi taka afna kot praviš, da je Zoja - ful se rada maže z labello pa pri frizerju se rada striže pa nohte tudi ni problem - ko jih strižemo, jih je treba vseh 20, ... Po drugi strani se veliko z avtomobilčki igra. Za darilo je dobila tudi tisto punčkino glavo, ki se jo potem frizira in maže in vse, in ji je trenutno največja zabava. Jaz upam, da jo bo minilo, ker so te 'glave' kar malo srhljive user posted image , zraven je ena šminka in ena mala paleta z lipglosi, ampak jaz sem ji rekla, da je tisto za punčko, ker če bi ji povedala, da je za otroke, bi imela že povsod. No, saj tudi tako je namalala že povsod po punčki, tudi po laseh.

Večerne "lulat in kakat" imamo tudi mi, zadnje čase trajajo vedno manj, tako da se vedno manj sekiram. PRi nas je potem še to, da se tamaladva začneta pogovarjat in pogovor gre v smeh in histerijo in popolno zabavo, pol ko se jaz jezim nanju, je pa jok. Klasika.

Jessy, jaz sem ugotovila, da moram vzeti Lekadol takoj, ko se mi pojavi najmanjši znak glavobola in deluje. Če čakam predolgo, mi nobena stvar ne pomaga. Poskusi tudi ti. Za bunde ti žal ne znam pomagati, meni je k sreči tašča kupila dve, ko je bila nazadnje v Bruslju in sicer v C&A - eno športno in eno bolj 'žensko'. Obe sta dolgi čez rit, ta športna ima še kapuco z umetnim krznom. Ful ju imam rada, vem pa, da je za obe skupaj dala nekaj malega čez 100€. Poleg tega imam še eno črno, dolgo skoraj do tal, elegantno, ki jo imam ful rada sedaj, ko je v Ljubljani zjutraj pod ničlo, ker mi ni treba obuti hlačnih nogavic. V pisarni imamo namreč nagnusno vroče (26, 27°C popoldne) in bi v hlačnih nogavicah lahko crknila. Moderna nisem, ker so pač moderne tiste bunde ali do pasu ali do kolen, ampak me vsaj ne zebe.

Kety, sem vesela, da vam gre očitno na bolje, Timon bo kmalu spet prišel v svoj ritem, zdaj se prav gotovo tudi on še sestavlja, saj pravijo, da vsakokrat, ko so otroci bolni, malo izgubijo ritem, malo nazadujejo, ampak potem, ko se spet najdejo, hitro spet napredujejo in se vrnejo v svojo staro rutino. Timon verjetno hoče nadoknadit sedaj, vse kar je zamudil med boleznijo, in zato se mu zdi, da mu ni treba spati več kot toliko. Sigurno bo spet kmalu tako, kot je bilo. Pa spet boste veliko zunaj, ko ne bo več takega mraza in bo bolj utrujen od divjanja na svežem zraku pa bo še lepše spal. Mogoče bi bilo fajn, da pridete spet malo v Ankaran, tu je ves čas nad nulo, edino danes in jutri bo padal dež, kako bo kasneje pa še ne vem.

Jessy, fino kuhaj. JAz se ti moram tule prav posebej zahvalit, si mi rešila nedeljo - sem namreč pripravljala mojo famozno šarloto in se enega dela recepta nikakor nisem mogla spomnit. Potem sem se spomnila, da si me enkrat vprašala, kako jo naredim in sem ti napisala recept. Sem šla brskat po starih postih in sem ga našla. user posted image Šarlota popolnoma uspela, slikica tukaj:

http://tamala0801.moj-album.com/album/1540924/?os=10613436

Zdaj pa naj poljubčkam za srečo še ery - žal mi je, nisem niti vedela, kaj prestajaš, vedela sem, da po malem krvaviš, ampak nisem si mislila, da tako hudo, da si bila že v strahu, da je šlo vse naprej. No, očitno se plod trdno drži, zato ti tudi jaz svetujem vse, kar so ti že druge prijateljice - veliko počivaj in se drži tega, kar reče zdravnik - če reče da je treba bolniško, naj bo bolniška!!! Čestitam za živahen plod user posted image user posted image . Pa nič user posted image , v sanjah pa lahko. S komerkoli, saj ni treba, da tvojemu poveš user posted image user posted image (šalim se).

Mislim, da sem s pisanjem nadoknadila za nazaj user posted image . Mi je žal, ker se ne uspem več javljati tako pogosto kot prej, ampak je pri nas v službi končno tako, da imam tudi nonstop delo in nekaj pripravljam (do sedaj sem še vedno bila "nova" in mi niso toliko zaupali, čeprav sem že veliko znala), tako da se mi malokrat uspe prikrasti do RR. Si bom poskusila vzeti vsaj kakšno minuto na dan - pametno bi bilo, da grem na RR namesto na malico user posted image v duhu tega, kar je rekla Petri, da najbrž hujšam. V resnici ne, bom pa absolutno poskusila zmanjšat vnos ogljikovih hidratov v svoj organizem. Ker mislim, da sem odvisnik od OH. user posted image

Zdaj pa grem pogledat, če me kdo od mojih kaj rabi. Otroka se nekaj kregata, verjetno sta že zmatrana, ker sta se zbudila ob 6:30. Jih bo treba nagnat spat.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   RE: avgust 2005
12.1.2008 19:15:36   
Jessy
Ku kuc!

Zdaj se končno lahko javim. Gostje so šli pred pol ure domov. Bilo je prav luštno, saj smo se pošteno naklepetali. Za kosilo nisem komplicirala in sem skuhala govejo juho, potem pa žlikrofe, ki sem jih šla iskat k teti, ki jih dela za prodajo, za zraven pa sem spekla pečenko, ki mi je zelo dobro uspela. Za solato sem zmešala rdeč radič, štrucar in endivjo s krompirjem. Za sladico sem se poslužila kar sadne kupe, pri kavi pa sem postregla s Srbskim pecivom.

Sem pa celo dopoldne čistila. Sicer tega nisem imela v načrtu, vendar sem morala odmakniti Nejine blazine, da smo mizo postavili bolj na sredo, da smo lahko šli vsi okrog in ko sem odmaknila blazine, je bilo očitno, da je treba pod njimi počistiti. Ko sem to posesala, sem potem še kavč odmaknila in tako lepo vse posesala in zmila. user posted image

Violinski, ta moja včerajšnja glava je bila od hudiča. Sem do spanja vzela 2 tableti, potem pa me je bolečina zbudila še okrog 5h zjutraj, ko sem pojedla še enega, potem pa je k sreči odleglo. Sem pa včeraj pojedla ta prvi tablet kar do časa, ampak ni kaj dosti pomagal. Sicer vem, da mi bolj pomaga Nalgesin S, vendar ga ne upam vzeti, ker sem skoraj verjetno spet dobila alergijo ravno nanj. Ko bom bolj korajžna, ga spet vzamem, saj ta mi res pomaga.

Pikaču, ko je meni nekdo povzročil nesrečo in nato pobegnil, sem imela srečo, da sem si dobro zapomnila izgled avta (je bil nekaj posebnega in je verjetno edini tak v Sloveniji), potem pa še stopila v kontakt s sodelovcem, ki je šel naproti, da bo srečal tega voznika in ga je odkril v eni gostilni in mi do prihoda policistov že posredoval registrsko številko, tako sem jim lahko vse povedala - kdo je in kje je. Če ne bi imela teh informacij, bi verjetno morala vse sama plačati.
Kakih nasvetov pa nimam, ker teh zakonov ne poznam.

Zdaj pa grem malce na kavč k mojmu.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   RE: avgust 2005
13.1.2008 12:05:07   
Jessy
Kaj je zdej? A ni nobene nikjer?

Saj pri nas se tudi nič ne dogaja. Smo spet lepo prespali noč in se že ne spomnim, kdaj smo nazadnje Neji ponoči dajali mleko. user posted image
Trkam na les, ampak že 2 večera smo šli spat le z enim lulanjem in brez kakanja user posted image . Res pa je, da sem jo zamotila z ogromnim številom slikanic in petjem pesmice En mali slonček ter Čebelice Maje. Prejšnji večer je sicer rekla, da bi šla še enkrat kakat, pa sem se ji malce nalagala, da so podgane rekle, da nočejo njenega kakeca ker je enega prej že poslala in da je 1x dovolj. Potem ni več težila.
Upam, da se bo tako še naprej nadaljevalo.

Danes sva bili že v trgovini. Sva šli kupiti kislo zelje, ker sem si zaželela pečenice in tenstano zelje, pa čokolado in orehe, ker moram danes kaj speči za v službo. Je taka navada, da se zmeraj kaj prinese.

Grem zdaj mešat, da se kaj ne zasmodi.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: avgust 2005
14.1.2008 11:21:27   
Pikaču
Se vidi, da je ponedeljek, ste vse delavne pa nimate časa za čvekanje. No, sej jst ga mam tud, ampak par vrstic vam pa le napišem.

Glede brata nimam kaj dobrih novic, povzročitelja še niso našli (in ga najbrž ne bodo), brat je šel na bolniško, ker ga full glava pa vrat bolita. Upam, da ni fasal kaj hujšega. Se mu je pa zdej vse nakup zbralo, nesreča, stanovanje kupuje, v službi ma gužvo, ...

Ema je danes ponoči zajokala, mislim da je sanjala, pa sem samo k njej prišla, jo prjela za roko in je blo ok. To je naredila že ene trikrat, tko da najbrž res samo kaj sanja, pa se zbudi.


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: avgust 2005
14.1.2008 12:24:11   
violinski
Dan!

Mam čisto malo časa, samo toliko, da zaželim

JESSY VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAAAAAAAN!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   RE: avgust 2005
14.1.2008 13:04:57   
Tiamo
še dobro, da iamo violinski k me je spomnila na Jessy


Jassy, vse naj naj

user posted image



imam tudi jaz danes takooo gužvo, pa sem se uspela s Kety dobit za 3 min, ampak dosti, da sem videla klepetuljo Timona in cukra za pojest Filipa..so pa vsi bledi k zid, revčki...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?