|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 182 [183] 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
27.1.2008 23:20:29   
Teya
čer.
samo na hitrco se javim, da se ne spet izgubim user posted image

nejca smo včeraj peljali k dežurnemu, ker je ful kašljaj in full hitro dihal, pa piskalo mu je v pljučih. smo morali štet vdihe in jih je imel 40 na minuto. diagnoza: pljučnica user posted image  zdaj ima en full močan antibiotik in tisto za pihat v usta-kot imajo asmatiki user posted image . full je bogi. včeraj je cel dan spal. danes je bilo malo boljše. jutri moramo poklicat našo preljubo pediatrinjo. nevem še kako bom stvar speljala, ampak če ne pojde drugače, bom morala za seboj v čakalnico samih bolanih, peljati še tilna user posted image  upam, da bo P zadovoljna, ker vozim oba otroka za seboj kamorkoli grem user posted image  no, vsekakor upam, da mi tega ne bo treba storiti, saj se mi zdi čist adijo vozit dojenčka med vse te bacile, ki zdaj krožijo naokoli. tilen se za1x še ok drži.

svaka čast vsem tistim otročkom, ki so že pogruntali poslanstvo kahljice!

odhajam spat.....

mirno nočko vsem....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: avgust 2005
28.1.2008 9:51:46   
tina104
Joj Teya, res upam, da boste našli kako rešitev in ne bo treba zraven Tilna vozit. Sicer pa Nejcu želim čimprejšnjo ozdravitev in seveda, da Tilen ne zboli!user posted image user posted image user posted image
Kakšno pumpico ima - Berodual, Flixotide? Mi smo to dvoje že imeli. Ni tk bavbav, no pri Berodualu so bile kar borbe, da smo mu to dali, ker je malo grenek okus v ustih potem.

Mi nimamo nobenega vlažilca prostora. Trenutno se mi ne zdi tako grozno suh zrak, občasno pa je, takrat pa  ponavadi malo pomaga sušenje perila notri,  mokre brisače na radiatorjih.

Zoya, super, da si se javila!

Mi smo bili večji del nedelje doma, zvečer smo šli na pico in imajo tam eno igralnico, pa si je Aljaž malo zgornjo ustnico presekal. Ni hujšega, zjutraj je sam rekel, da danes pa je že v redu. Se je pa danes skoraj razjokal, ko sem ga oddala v vrtcu, samo se me je držal, me objemal. Res ne vem, kaj mu je bilo.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
   RE: avgust 2005
28.1.2008 9:58:33   
tina104
Namesto da bi se spravla delat, visim na RR. Mogla bi tedensko pripravo napisat. Pa še prejšnji teden sem komaj izvedela, da sem zadolžena za izvedbo kulturne prireditve 7. 2. ! Hvala bogu gre za manjšo prireditev, max 45 min, bodo pa na tej prireditvi samo učenci naše  podružnične šole in nekaj učiteljev, za ravnateljico ne vem, če pride. V glavnem, nikoli še nisem organizirala česa takega. V bistvu je moja naloga, da napišem nek vezni tekst, nekoga poiščem za vodenje oz. da ta tekst prebere in to je to. Dobro, da sem dobila to prireditev za začetek! Sploh ne morem začet z delom, ker učiteljice mi še niso sporočile, kaj bo kateri razred nastopal. Ah, bo že. Jessy, če imaš kake ideje, so dobrodošle!
 


_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
   RE: avgust 2005
28.1.2008 10:04:08   
tina104
Še nekaj sem pozabila. Glede kg in hujšanja. Pa saj sem pred kratkim o tem pisala, ampak včraj sem se spet tehtala in imam pr mojih 158 cm 60 kg, kar je absolutno preveč (sicer tehtano zvečer, ampak vseeno). Bo treba nekaj naredit. Ma, k hujšanju se spravljam že ... dooolgo. Sem si včeraj rekla, da začnem danes - dieta manj žri plus malo več miganja. No, upam, da mi bo tokrat uspelo. Jedla sem do sedaj malo, migam pa zaenkrat samo s prsti. Grem zdaj delat in malo migat!

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
   RE: avgust 2005
28.1.2008 11:14:11   
Pikaču
Men je "csaje" prepovedala user posted image user posted image user posted image temo o kg, zato je ne bom več komentirala, čeprav imam veliko za napisati. user posted image user posted image user posted image

Mi smo se čez vikend malo sprehajali in kolesarili, morava pa ji kupiti kolo, ker ji tale tricikel ni več prav. Je pa včeri sama vrtela, tko da je bla čisto navdušena in pol sploh ni več pustila, da jo porivava. Bili smo na obisku pri moji sestri in user posted image , joj, tako je cartkan pa mejhen, sploh nisem več navajena. Je pa pri meni zaspal in pol spat 3 ure. Ga bo treba malo naučiti bontona, da se med obiski ne spiuser posted image user posted image user posted image . Drgugače je pa zlo pridenuser posted image user posted image user posted image , lepo papca in spi. Sestrici sta pa čisto navdušeni nad njim, ga preoblačita in crkljata.

Teya, nikar ne hodi s Tilnom k zdravniku, ker zdej pa res tolk virusov razsaja, da je joj. E je zaenkrat zdrava in tud upam v prihodnje da bo. V njihovi skupini baje da jih je danes 5.
Violinski, sama tudi nimam ekstra vlažilcev, če je res zrak presuh, da mokro brisačo na radiator, malo odprem okna stanovanja, pa je boljše.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
   RE: avgust 2005
28.1.2008 13:11:28   
Nončika
TEYA, NE NOSIT ZDRAVEGA OTROKA MED BOLNE. KRIZA JE ČE NIMAŠ KAM DAT. KAKO SI REŠILA TO ZADEVO?

PIKAČU, NO UMIKAM PREPOVED, SAMO NE PREVEČ RAZPRAVLJAT. JAZ SEM NEKJE BLIZU TINE. MOGOČE KAK 2CM VEČ, PRI TEŽI SE PA UJEMA. PRAZNIKI SE POZNAJO, PREVEČ SE ZNAM NABASAT. DIETE SE PA DRŽIM TAK, DA SE POŠTENO NAŽEREM, NATO PA SE DAM DO NASLEDNJEGA OBROKA NA DIETOuser posted image . TREBUŠNJAKE SEM ZAČELA DELAT, SAMO NE RATA MI VSAKODNEVNO. TO PA NI DOBRO.

JESSY, SICER PA SE NIMAŠ TUDI TI KAJ DOSTI ZA TOŽIT. TI SI VIŠJA, TO JE TO. SI RAVNO PRAVŠNJA.

LP

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
   RE: avgust 2005
28.1.2008 14:54:28   
Jessy
Tina104, za proslave nisem bila nikoli zadolžena, niti pripraviti nam ni bilo treba ničesar. Vezni tekst vedno sestavlja slavistka iz višje stopnje. Prav vsako leto se omeni Prešerna, njegova dela, Zdravljico... Lansko leto vem, da so zaigrali del Krsta pri Savici za uvod.

Csaje...moje obline so izredno konkretne. Če me vržete v morje ali jezero, se še utopiti ne morem, ker sploh ne potonem zaradi prevelike plovnosti - se ne zajebavam...sem preizkusila.... Res pa je, da se trudim svoje rešilne jopiče skriti pod oblačili, kar pa mi vedno manj uspeva. Zaradi svoje velikosti pa ljudje teh jopičev skoraj ne opazijo. Tak je to! user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
   RE: avgust 2005
28.1.2008 22:40:23   
Teya
ojla,
samo toliko, da javim, da imamo zdravnika šele jutri in sicer popoldan, tako, da bom imela varstvo za tilna in ga ne vozila za seboj. če pa moram tja dopoldan, mi pa žal ne ostane drugega. sliši se povsem bolano vozit zdravega otroka med bolane in tudi je bolano, ampak ga nimam prav nikamor za dat. malo sem surfala po netu in vidim, da imate v lj svega in svašta kar se tiče varstva otrok, tu pri nas ni nič (razen vrtca).
ima pa nejc razpršilec ventolin. mali je že kot nov. ti konjski antibitiki delajo čudeže.

skušam se vklopit v debato na yahoo, ampak sem čist zgubljena tam-pojma nimam kdo kaj piše, pisma se mi kar ponavljajo, ena so pod enim topicom, druga pod drugim user posted image   a sem samo jaz tako adijo? user posted image

mi smo kupili vlažilec zraka, ma čist tak enostaven, iz katerega hlapi para, pa v poseben lonček lahko nakapaš še eterično olje. mi je cool, ker smo imeli vlago full full nizko in pa še zdaj, ko smo vsi prehlajeni nakapam noter kapljice 31 in imamo kar rahlo inhalacijo cel dan. sem pa brala o nekih full hudih vlažilcih tu po forumih in ne razumem, zakaj so potrebni. a tem običnim kaj fali in jaz tega nevem? se jih odsvetuje ali kaj podobnega?

mirno nočko vsem!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   RE: avgust 2005
29.1.2008 9:57:51   
tina104
Teya, tudi meni gre na živce, ko se ta sporočila tako ponavljajo. Če greš prav na yahoo in pod vsa sporočila, pa mislim, da ti pokaže vsa sporočila samo 1x.



_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
   RE: avgust 2005
29.1.2008 11:21:23   
Kety
Upam, da ne bomo tukaj kar poniknile!user posted image

Teya, kako si danes!?

Filip spet ful slabo spi....pomoje je premalo zunaj. Komaj čakam na toplejše sončne dni, pa upam, da se bom kmalu uspela kaj naspat. Sem se prejle ulegla k je Filip spal, pa nisem mogla imet oči zaprtih, ful me stvari preganja in se ne morem tolk umirit, da bi za pol ure zaspala. Ali pa sem preveč utrujena,...user posted image user posted image

Pri meni so maili uredu. Se mi nič ne podvaja.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
   RE: avgust 2005
29.1.2008 20:41:53   
Pikaču
Ravnokar sem tehtala in merila E. Ima točno 14 kg in je 97 cm visoka. Sem malo presenečena, ker je nazadnje imela 17 kg, tehtana pri zdravniku, pred ene 6,7 mesecev.

No, super, se vidi, da hodimo na telovadbo, sem zlo vesela, ker merkam, da ne bo šla po mojih stopinjah.

No, ker jo imam ravno v naročju, vam bo še ona nekaj napisala;

rer
ycdfhvcvjbn gdsysyd3rsfghhtrder
rs4444aa43ae
q<2e<ea<<yaaeresr

Lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
   RE: avgust 2005
29.1.2008 22:14:31   
nanka
O Ema lepo, da si se javila, zdaj pa hitro spat, da bo mami jutri spočita. ( no ja zdaj sigurno že spi.)

Midav sva pa čisto padla v načrtovanje kuhinje. Hodiva po trgovinah in izbirava napo, pomivalno korito, razne košare, ki pridejo v omarice. Madona kako user posted image je vse drago. Ampak boca stisnila in kupila tašno, da bo funkcionalna, ker zdajšnja ni. Barvo sva izbrala pa živo rdečo, v kombinaciji s srebrno ( RF) bolj modernega izgleda. Imava srečo, da je svak mizar in bova vse kar se da kupit kupila sama, on pa bo prispeval izdelavo.

Nič grem počasi počivat, dan je bil kar dolg.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
   RE: avgust 2005
29.1.2008 22:18:27   
violinski
Luba duša, kaj ti lepo tipkaš, Ema! user posted image

Tudi naša Lana se je končno začela zanimati za črke, vendar so trenutno zanimive samo L A in N, seveda. Prav te so tiste, ki jih tudi pri tipkanju najpogosteje uporablja, zdaj že skoraj na pamet ve, kje so na tipkovnici. Končno so jo začele zanimati tudi številke, naučila se je, kako se začnejo po številki 20 ponavljati (ena -indvajset, dva -indvajset, ...) Zdaj pa zna do deset šteti še v angleščini.

Aljoša pokaže na prstke od ena do šest, po angleško pa zna na pamet pesmico "uan tu fri for fajf siks seven ejt najn ten", ker ponavlja za Lano. Danes se v avtu Lana ni spomnila, kaj pride po "fajf" in ji je on povedal vse ostalo do konca. Saj vem, da bo čez par tednov vse pozabil, njemu je to samo pesmica.

Z obema smo bili danes pri zobozdravnici, Lana je šla na stol prva, medtem ko Aljoša ni hotel niti iz avta - nimam pojma od kod mu je prišel strah pred zobozdravnikom, nikoli mu nismo dali vedeti, pravzaprav nobenemu od njiju, da bi to bila ena grozna stvar. Potem smo se nekako pregovorili in je šel zraven, ko je pa zlata med. sestra prišla po njiju, je videla, da je preplašen in je najprej not povabila našo pogumno Lano. Ta se je sama usedla na stol in mirno prenesla vrtanje, sestra pa je pustila vrata odprta, če bi se slučajno Aljoša premislil in hotel priti not. In si je! Zanimalo ga je, kaj tako zanimivega počne Lana in sem ga prijela v naročje, da sem mu pokazala. Povedala sem mu, kako se reče kateremu instrumentu - no, zanimiv je seveda bil sveder, ki je bil v resnici tako tih, da še sedaj ne morem verjet, še jaz bi šla k tej zobozdravnici in pa malo ogledalce, s katerim zobozdravniki pokukajo v usta. Potem sem mislila, da se bom jaz usedla na stol in držala njega v naročju, pa ni bilo govora. "Sam bom sedel" je rekel, splezal gor, se pustil peljati malo gor in dol, in brez ugovarjanja odprl usta. Potem nič ne vem, kaj sta se menila z zobozdravnico, ker sem se ukvarjala z Lano, ki se je odločala, katero štampiljko bo dobila na roko, počasi se nam je pa pridružil še Aljoša, z nasmehom od ušesa do ušesa. Tako smo prešli od tistega, da si ni upal niti iz avta ven, do tega, da je zobozdravnica njegova najboljša prijateljica. Pojma nimam, kaj sta se zmenila, sem pozabila vprašat. user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
   RE: avgust 2005
30.1.2008 7:13:22   
Tiamo
Jutro,

tudi Ema je velikanka user posted image

Violinski, lepo ste tole opravili pri zobozdravniku, naju čaka tale obisk čez mesec dni in D se že veseli štemplja.

D zna šteti do 15, vmes velikokrat pozabi 6. Črke ji še ne gredo, pesmice pa v iber...trenutno prepeva italijansko Stranja mori (ne znam po italijansko napisati, sem "piši kao govoriš"user posted image )

Drugače nič novega, malo sem rzočarana na novo varuško, D je dala za spanje gor plenico, pa k se je polila s pijač, ji je dala štumpfke in hlače, namesto žab, itd....danes sem kar listek z navodili napisala user posted image  Upam, da ga si ne bo gnala k srcu mojih navodil, ampak red mora biti. Je pa res mlada punca, še nima otrok, je kar raztresena ...sej bo.

Grem popit kavo...


(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   RE: avgust 2005
30.1.2008 14:08:35   
zoya24
Pozdravljene,

preden naštudiram ono mailling listo bom kar tu napisala. Malo težko še sedim, zato so mi pravopisne napake oproščene user posted image .

Mi smo super, Matic priden, večinoma dneva in noči prespi. Ponoči se zbuja tam cca 2-3x, danes je sploh super spal od 22 do 3.30, pol pa še do 7-mih, tak da sem prav spočita. Pa saj se nasploh super počutim, kot da ne bi rodila, samo šivi me opozarjajo, da je nekaj tam spodaj ven prišlo user posted image user posted image . Sploh se mi ne zdi, da je zdaj kaj drugeče, ko imamo še Matic, se mi zdi, da zaenkrat nimam še nič kaj več dela, kot preden sem rodila. Je pa res, da je moj še doma, pa me malo pedena, kar se kuhanja tiče. Prvi obisk smo tudi že dali skozi, sta prišla babi in dedi. Žiga je pa res ful lepo sprejel malega, sploh se kaj veliko ne obremenjuje, le vsake toliko časa se spomne, da bi ga šel pogledat in pobožat. user posted image user posted image user posted image

Sem dala nekaj slikic gor, so pod geslom, sej mislim, da ga vse imate, če ne pošljem.

Lepo bodite!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   RE: avgust 2005
30.1.2008 15:08:28   
Tiamo
zoya, super za tako pridnega Matica, upam ,da bo takole še dolgo. Lepo je brati, da je v drugo vse lažje, upam, da to tudi mene čaka...samo jaz bom imela 100in en problem, itak si jih bom sama naredila.user posted image

Šivi, šivi, joj se jaz spomnim vsakič k se pripravlja na slabo vreme, me boli spodaj, pa predno ta rdečo dobim me boli. Mene so čudno zašili, da so mi pustili luknjico in tako se ta luknjica celi in celi in celi....


Slikce pogledam od doma imam tam napisano geslo. Čeprav bi jih zdaj rada....


Ja me čvekamo k nore na mailing grupi.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
   RE: avgust 2005
30.1.2008 15:51:47   
nanka
Joj kako je luškan Matic, pravi mali korenjak, zdaj je pa Žiga že res velik brat. Malo nam opiši ta dan, ko si šla rodit.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
   RE: avgust 2005
30.1.2008 19:11:36   
Tiamo
meni gre ful na jok Zoya, kok je cute Matic, pa hude slike tik po porodu...super, pa očka kok je fajn. Ej pa si res rodila?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
   RE: avgust 2005
30.1.2008 22:04:16   
Pikaču
Zoya24, hvala ti za geslo, luštkani ste zelo, vsi štirje. Tebi se pa res čisto nič ne vidi, da si ravnokar rodila.user posted image user posted image

Naše dete je danes zakuhalo, je pred eno uro imela 38,5 vročine, sem ji dala sirup, jo bom šla čez kakšno uro spet pogledat, pa zmert. Bom pa vidla kako bo zjutrej, če bo za v vrtec, drugače bosta z očkatom doma.

Grem še raziskovalno nalogo pisat in en esej, mam kar gužvo na faksu.

Nočko.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
   RE: avgust 2005
30.1.2008 22:24:03   
Jessy
Zoya, tudi jaz lahko le pohvalim vse štiri!!! user posted image  Matic je tak cortek, da je za pojest, Žiga pa lepotec in pol! user posted image
Zate so pa tudi že rekle, da zgledaš, kot da nisi rodila! user posted image

Pikaču, upam, da ni kaj hujšega!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
   RE: avgust 2005
30.1.2008 23:20:53   
violinski
Zoya, čestitam še enkrat za Matica, na slikah je pravi cukr, Žiga pa tudi. Saj ne vem kateri mi je bolj všeč. Sem pa opazila, da me je spet začela dajat želja še za enega. In opažam, da je to povezano s tem, da moja otroka zelo dobro in trdno spita ponoči in ni treba nič vstajat. Pa to, da sta pretežno zdrava.

Pikaču, upam, da ni hujšega, da bo Ema zjutraj v redu.

Jaz pa sedaj čakam ljubega, da se vrne s squasha - šele potem grem lahko pod tuš. Imam eno varovalo v glavi, ki mi ne pusti šumenja vode v ušesih, ker potem ne slišim, kaj se dogaja v otroški sobi, če me otroka slučajno rabita. Ne vem zakaj moram imeti vse tako pod kontrolo, glede na to, da se skoraj nikoli ne zbudita pred polnočjo. Ste ve tudi take?

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
   RE: avgust 2005
31.1.2008 7:36:36   
Tiamo
Še tukaj jutro, mojo izpoved sem že napisala, hehe.

Violinski, sem ista kot ti, še vedno ne grem niti do nabiralnika, da bi D pustila samo za 1 min. Tuširat se greva kar skupaj, če ni B doma.

Violinski a greve skupaj jamrat user posted image  mislim se veselit o želji po še enem user posted image .

Mene tole res gane, včeraj je RR Raho povedala da je spet noseča, pa Blacky (s katero sva bile v prvo skupaj noseče, imele rok na isti dan, samo se je meni po treh meseceh žal zgodil SS, ona pa je srečno donosila). Zdaj je Blacky skupaj z nanko v skupini junijk 2008. Potem zvem za bivšo sodelavko, da je noseča in ima rok marca. Pa kar veliko noseč je okoli mene, jaz pa s plohim trebuhom okoli šibam...pa vse mame D. vrčank so noseče ali so rodile, meni gre pa user posted image . Mah, mi ni usojeno, pa res zdajle nobene zaščite ne uporabljava, pa nimam te sreče, da se zgodi ups.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
   RE: avgust 2005
31.1.2008 9:31:29   
zoya24
Ojla,

hvala za čestitke in pohvale, mi je kar malo nerodno user posted image .

Nanka za tebe porodno zgodba:, 24.1 so se okoli polnoči začeli popadki na 10 minut, so trajali vse do jutra, smo odpeljali Žiga v vrtec, pa tudi mojega sem poslala v službo, ker sem hotela počakati na 5 minutne popadke, no potem sem celo malo zaspala, okoli 11 so se popadki skoraj nehali so bili na 20-30 minut. Ob enih me kliče moj, če vseeno pride, pa sem rekla, da naj, da me pa vse že nekaj boli, samo popadkov je pa manj. Pride čez eno uro in meni se začnejo popadki na 5 minut, 15 minut sva še počakala, potem pa šla po Žiga v vrtec in vmes sem že dobila popadke na 4 minut, peljemo malega k sestri, midva pa v porodnišnico. Tja sem prispela ob 15. uri, bila odprta dobrih 4 cm, me pošljejo na klistir, nato v porodno, ob 18.36 sem pa rodila. Najhuje mi je bilo zadnjih nekaj popadkov, preden sem se čisto odprla, pol oni, k moraš potiskat, me pa sploh niso boleli, le malo se neprijetni. Ko sta dve pred meno rodili, pride babica k meni, mi reče, zdaj bomo pa rodili in mali se je rodil v treh popadkih. Sem imela res srečo, da je šlo hitro. Rodila sem pa v Ljubljani. Pa prvo noč sem bila sama v sobi, sem prosila in je bila ravno prosta in je bilo res super.

Violinski torej praviš, da si ti naslednja user posted image ! Super

Drugače smo imeli danes spet super noč, oba sta šla spat malo pred deveto, Matic se je zbudil nato ob 2.00 in ob 5.00, pa potem ob osmih, zdaj pa spet spi, Žigec je šel pa v vrtec. Jaz bom šla pa pomoje spet malo zalegnit. Danes je šel moj v službo nekaj potrdit, pa še nekaj postorit, tako, da sem sama.

Nič grem še en čajček popit, pol pa v horizontalo, lepo bodite!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   RE: avgust 2005
31.1.2008 17:08:06   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: zoya24
. Sploh se mi ne zdi, da je zdaj kaj drugeče, ko imamo še Matic, se mi zdi, da zaenkrat nimam še nič kaj več dela, kot preden sem rodila. Je pa res, da je moj še doma, pa me malo pedena, kar se kuhanja tiče.



Sej sem ti povedala-večji ko bo Matic, več dela bo..nč bat, da ti bo vedno tko lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
   RE: avgust 2005
31.1.2008 20:37:46   
violinski
Čer!

O, eva1, sestrica, ne? No, ko jih bosta obe imeli čez glavo, jih bosta pa malo zamenjali. Pri nas vedno to deluje - s sestro vse otroke nagrmadimo v eno sobo, in potem imajo toliko dela sami s sabo, da sploh ne vemo, da jih imamo. Pa itak takrat njeni vse kar rabijo, vprašajo mene, moji pa njo. Tako imamo malo spremembe. Pa itak so njeni otroci bolj prijazni z mano in moji z njo. Tko pač je. Je pa fajn.

Zoya, žal močno dvomim, da bom naslednja, navsezadnje je tu še Jessy pa Natasaxy pa Pikaču in klarika.... Hej, kje je pa ery? Nič se ne javlja, upam, da je vse v redu, da samo malo več počiva. Pri nas so trenutno drugačne vrste težave in odločitev za še enega je precej odvisna od tega, kako se bova naučila malo šparat. €€, seveda, kaj pa drugega.

Lep večer vsem! Jutri je petek, se že močno veselim!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 182 [183] 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 182 [183] 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?