|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
14.9.2006 18:42:58   
Anonimen
No tudi naša družina, ki sedaj šteje 3 člane bo maja 4 članska. test sem naredila včeraj in je biluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: MAJČICE
14.9.2006 19:29:10   
Anonimen
PUNCE!!!  Tudi jaz bom majčica!!!user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj sem namreč naredila test, in sta bili dve črtici-ena sicer zelo rahla. user posted image  bi morala dobiti šele v soboto, pa bom potem v nedeljo ali ponedeljek test ponovila, da se res prepričam. Je pa res, da imam z vsakim dnem več nosečniških znakov, prav danes so me namreč začele boleti prsa, oz. postajajo polnejša.
Zaenkrat bom še anonimna, iz previdnosti. Sem namreč imela že SS, pa bom zato raje še počakala.
Lp, Brusnica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: MAJČICE
15.9.2006 7:46:12   
Anonimen
user posted image Ringlo javlja:
ponovila test in vidna straaašno konkretna črtica!!!!!user posted image user posted image user posted image
To bo naš drugi user posted image .
Do dopolnjenih treh mesecev bom kar ringlo ostala user posted image , potem bom najbrž že vsaj lubenicauser posted image user posted image .

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 8:18:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: MAJČICE
16.9.2006 11:05:39   
Anonimen
Ne bi se rada še izdala, ker imam pregled šele 2.10 in potem bomo še en mesec tiho, da bo vse uredu, tako kot pri prvem (sem prva anonimna na tej strani). Torej po mojih izračunih naj bi imela PDP nekje 25.5 - upam, da ostanem majčica. No da ne bo zbrke za seznam pa bi bila recimo pomaranča. Aja ratalo nama je pa v ta prvo (glih tak kot pri prvem sineku)user posted image user posted image user posted image

Moram pa povedat, da ni nič drugače z mano kot ponavadi samo slabo mi je, bruhala še sicer nisem, samo meni je tak slabouser posted image . poleg vsega pa sem še prehlajena in vsi v službi so mi zdaj dva dni pravli, da nej vzamem kako tableto, pa sem spet lagala, da sem jouser posted image .

Držim pesti za vse, ki še čakate na user posted image user posted image , vsem user posted image  pa čim manj slabosti in že zdaj božajte svoje bušije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: MAJČICE
17.9.2006 21:27:51   
Anonimen
Kje ste kaj punce? Saj pada dež!
No, kljub  temu smo se danes malo peljali naokrog. Moji nosečniški znaki se stopnjujejo: joške imam boleče in napete, vonj imam zelo izrazit, oz. mi tisto, kar mi ravno ne diši, zeloooooooooooo smrdi. Skrbi me pa to, da me močno špika v spodnjem delu trebuha, tik na sramno kostjo ali malo bolj na levo. Hm, ne vem, ali je to normalno ali ne.
Povedala še nisem nobenemu, niti možu ne. Bom res zelo previdna z novico.

Joj, pa ravno, ko to pišem moj možek skoz mimo hodi, in pol vklapljam in izklapljam tale ekran. Je sigurno že kaj posumil, da nekaj delam, pa da on ne sme vidt!user posted image user posted image user posted image

Joj, da še malo pojamram: jutri spet služba, pa samo sranje imam. Vikend pa tako hitro mine.

Lep se imejte, pa pište kaj!
LP, Brusnica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: MAJČICE
18.9.2006 8:21:05   
Anonimen
Brusnica, živjo,
kako to, da mož ne ve??? In kakšen je namen?
Midva sva pa "skup" test delala...
Jah, lahko ti povem, da mene tud boli v sp. delu trebuha al špika, la kja jaz vem, kaj. Tudi pri prvi nosečnosti me je.
Bradavice so me bolele in so mi otrdele zelo hitro. Zdaj pa ne vem, nimam teh bolečin v drugo.

Uglavnem M ni in zdaj pač samo čakam, če se bo srečno izteklo do konca. Mora se. Na pregled se še nisem prijavila. KAr čakam... Ta teden bom enkrat poklicala...

KAko sem vesela! Komaj čakam, da bomo spet imeli dojenčka, to je tok lušno!

Lep teden!
ringlo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: MAJČICE
18.9.2006 11:51:35   
Eca
Spet se javljam. Imela sem zelo naporen vikend in mislila sem, da bo to trajala do 12tedna. Že v četrtek mi je bilo zjutraj slabo in kava ni šla ne gor ne dol. Sem misla, da so to nosečniški znaki. Čez dan je bilo ok. V petek sem lahko vse noramalno jedla in pila kavo in potem slabo... Čez poldne se slabost umiri in popoldne za umret slabo. Sem že bila panična, če bo to trajalo do 12 tedna da ne vem kako bo... Zvečer bruham, bruham celo noč na vseke 2 ure. V soboto ugotovim, da to niso nosečniški znaki ampak na srečo trebušna gripa. Potem sem okužila celo družino, še babi, ki je bila pri nas na obisku. Danes me še malo zvijajo krči, ampak je za preživet. Sem si vzela bolniško in pazim na malega, ki mi je tudi sumljiv. Včeraj je bruhal, obnaša se ok, jesti pa noče. Bomo videli kako bo do večera, če ne ostanem še jutri doma.
Ker mi v prvi nosečnosti ni bilo slabo je bil to pravi šok in prav nič ne privoščim nobeni takih nosečniških slabosti. To je bilo za umret.

Tak, se še javim kaj.

Lepo se imejte in se beremo!

Mango

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: MAJČICE
18.9.2006 13:22:19   
foci
čao majčice!

Kako lepo je prebirat vaše stavke kot bi jih pisala sama. Po letu dni je tudi nama uspelo in PDP sem si izračunala 5.5. tako da se vam pridružujem.

Jaz prve tedne skoraj nisem imela nobenih simptomov, mal so me prsi bolele pa na WC - sem bla bolj pogosto spolh ponoči. Potem pa se ravno mojem pohvalim kako men ni pa nič slabo se je pa začelo in sedaj mi je že skoraj 3 tedne slabo da je adijo  - samo jest mi pa še vedno paše. Trenutno sem tudi staknila en hujši prehlad pa ne vem ravno kaj lahko in kaj ne pa se kr bolj s čaji poskušam k sebi spravit. Tolk za enkrat.

p.s. Ančka tut jz mam v sredo pegled sem zasledila nekje da ga imaš ti tudi.

Majčice to se bo za pogovarjat ko iz prvih regledov pridemo a ne???

lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: MAJČICE
18.9.2006 13:24:32   
foci
ja sem pozabila sadno ime - le kaj naj bom jaz??? A imamo kje kakšno tabelo z imeni in PDP - ji?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: MAJČICE
18.9.2006 13:29:15   
ancka1
Foci, se takoj po pregledu v sredo javim, kako je bilo. Joj sem nestrpna. Jaz sem si pa PDP izračunala na praznik dela, 01.05.07 Full lep datum, ne?
Meni ni pa čisto nič slabo.
Smo na vezi!!!user posted image

(odgovor članu foci)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: MAJČICE
18.9.2006 13:45:27   
foci
ej saj sem čisto zmešana sm mislila da mam v sredo pregled pa ga mam v četrtek sploh nisem vedla da je 21.9. četrtek po moje komaj čakam ta pregled pa sem vse pobrkala.

Ančka takoj ko boš iz pregleda se mi javi da kakšno rečeva jz ti pa potem v petek vračam povratne info.

lp


(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: MAJČICE
18.9.2006 22:17:27   
Anonimen
Brusnica tukaj!

Ja, iz več razlogov sem se odločila, da tokrat ne bo izvedel nobeden, niti mož. Prvič zato, ker se je zadnjič, ko sem imela nato SS tako veselil, nato je bil pa tako žalosten, še bolj kot jaz. Skupaj ne delava testa zato, ker pač on to noče, je bilo že prej tako, ne vem zakaj, mu je mučno. Povedala mu nisem tudi zato, ker še premišljujem, na kakšen način mu naj povem.
Pol je pa še en razlog, ki je sicer zelo "egoističen", ampak, taka sem, namreč zaželela sem si to novico vedeti samo jaz. In mi je tako fajn, ker imam čisto svojo skrivnost, ki jo imava samo midva s pikico, in čisto noben drug (no, razen RR-ja, ki pa tudi ne veste, kdo sem, a ne?user posted image ) Ponavadi (dosedaj 3x) me je prav matralo, da nisem vsem takoj raztrobila že prvi dan, sedaj pa uživam v tem, da vem samo jaz.
In ko bom povedala to možu, bo še bolj presenečen. Seveda močno upam, da tokrat uspe, in da ne bo izvedel zaradi kakšne slabe novice. 

Vidim pa, da prihajajo še nove user posted image user posted image user posted image ! Ginekologinjo še nisem poklicala, prvi pregled pa je okoli 8 tedna, če se ne motim, a ne?
No, pa lep večer vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: MAJČICE
18.9.2006 23:22:41   
raglja1
Se vam lahko pridružim? No, od petka naprej se stalno sumljivo smehljam, pa z možem se spogledujeva, jezik me močno srbi, sploh ko sem sredi prijateljev - to je le nekaj mojih nosečniških znakov, hehe.  Sicer pa bo višek veselja tam nekje 24.5.07! Nisva delala na tem, sva pa vesela najine četrte pikice. Oh kako bodo šele malčki veseli, ko jim poveva (bomo še malo počakali).... Ja, to bo še zanimivih nekaj mesecev.

user posted image raglja1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: MAJČICE
19.9.2006 7:34:01   
Anonimen
O, bravo, majčice!user posted image
Koliko nas je že! Ko sem odpirala post, mi še jasno ni bilo, da bomo take klepetulje.user posted image
Prav vsem iskrene čestitke. Komaj čakam, da mine prvih treh mesecev in nuhalna svetlina-jaz bom šele po nuhalni povedala. No, mož, RR in še ena RRovka že vedo, to je pa tudi vse. Upam, da bom zdržala. Vsaj do prvega pregledauser posted image user posted image user posted image .
POčutim se ok, mogoče me občasno mal zašraufa, ampak to je pa tudi vse od znakov. Sicer pravi mož, da mam tud joške spremenjene, meni pa se zdijo isteuser posted image . Eh, moški!

Zadnje dni sem bila prehlajena, zdaj je že bolje.
Ugotovila sem, da imam zdaj 6 kg manj, kot sem jih imela pred prvo nosečnostjo. Uh, to je dobro, če bi pa še kakšna kila šla dol, bi blo pa še boljš...

Torej, uživajte in sporočite, kdaj imate pregled-jaz še niti klicala nisem-BOOOOM. A bi ena nardila seznam vseh majčic? PA dejmo se kar na konec vseh sporočil prestavit, ker je vsem sitno nazaj gledat, a ne?
LP

ringlo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: MAJČICE
19.9.2006 7:38:59   
iwa
Punce tud jest se vam dons pridružujem, ker sm pred dvem uram zagledala user posted image ! Mal sta še švoh, ampak sta pa! Tko da  zej pa uživat nslednjih user posted image !
Breskvica


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: MAJČICE
19.9.2006 9:33:01   
ancka1
Iwa iskrene čestitke tudi tebi!!!
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: MAJČICE
19.9.2006 9:44:55   
MarijaPo
Ker sem bila do maja tudi jaz majcica in sem celo nosecnost spremljala forum Majcice, vam zelim vsem kar se da lepo nosecnost in cim mirnejsi porod.

Pred vami je krasno obdobje. user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: MAJČICE
19.9.2006 9:51:19   
Anonimen
Hvala lepa.
LP
ringlo

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: MAJČICE
19.9.2006 19:23:02   
pegi
ojla vsem, se ena cisto frisna na forumu in predvideno v 6 tednu nosecnosti, torej bo pikica majčica...  ce bo seveda vse ok. zaenkrat pocutje katastrofa, stalne slabosti in kronicna utrujenost. jutri pridejo rezultati iz testov (kri) in upam, da bo kaj bolje...
vsem želim eno lepo nočkouser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: MAJČICE
19.9.2006 20:35:31   
s u g a r
haj, pa naj se se jaz pofockam.

Sugar ugleda 15.09. user posted image , in skoraj pade po tleh, od presenecenja - se danes ravno ne dojamem da je to res. Naj me nekdo uscipne. hehe
Nas novopeceni dady to be je obnemel in usta so mu zlezla do uses.

po izracunih na RR imam PDP 24.05.07 prvi dan zadnje user posted image  je bil 17.08..
Dady to be je dobil najlepse darilo za obletnico, izvedel je da bo ata. hehe kok sem zleht.

Drugac pa glede ocitnih znakov, prsa me bolijo ko sam vrag, spodaj imam pa obvutek kot da imam vse tako napeto da se bo vse strgalo, zaspana sem ko bebika. Drugo pa je kul razen tega, da me daje prehlad, ki pa se koncuje - hvala bogu.


Punce moje torej koliko nas je zdaj "majcic".

papa
Sugar

(odgovor članu pegi)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: MAJČICE
19.9.2006 20:59:28   
raglja1
Očitno ima tale mala množica nosečk že hud udar zaspanosti, saj vlada tule skoraj zatišje. Me pa malo čudi, kako vse naštevate tele znake, meni pa se prav res nič ne pozna...
Malo napišite kako so reagirali bodoči očki, to je včasih prav hecno. No, jaz sem svojemu napisala pozdravno pisemce od deteca in se mu je kar zasmejalo. In gotovo sva postavila rekord. Jaz sem že prvi dan kupila ekstra ugodno dva pajacka, on pa si je drugi dan ogledoval cene jogije (sem ga komaj prepričala, da je pa ja še čas hehe), ker je tistega v prosti posteljici nujno zamenjati. Imava namreč že tri malčke  6, 4 in 2 leti stare.

raglja1

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: MAJČICE
19.9.2006 21:12:58   
s u g a r
hej raglja 1,

no jaz se vstrajam, mojga se ni domov, pa mal tlele cekiram.

Hm kako je sprejel.
Ze jaz sem bila sokirana, moj pa sploh.
Ko sem izvedela, ko sem videla user posted image , sem sla v trgovino in kupila copatke (take lepe rumene) in medija malega ki smrci (hehe). Test sem naredila potem ko sem prisla od zdravnika, sem namrec prehlajena, in ta mi je dala antibiotike a mi je nekaj reklo kupi se test, da ne bo kaj narobe. In glej tarammmmmmmmm.
No ko je prisel domov se vsede na sedezno in se zacneva pogovarjat kak je bil dan, ka mi je zdravnica rekla,.... in tako prideva do tega da mu recem
ti z mano je nekaj narobe...ocke je imel ze kot pet kovacov,........potem pa sem ga pa vprasala (pod nos sem mu pomolila pajacka obutega v copatke) in recem are u ready to be a father? Obnemel je. Mal sem se zasekirala a se je lepo izteklo in veseli smo.

Mava pac mal krizico, ker je malce prehitro, nimava se vsega positmanega.

Nato pa je zacel kazati kje bo otroska sobica, kje se bo sedaj dozidalo (pocasi). Sem mu potem kar takoj rekla da mava se kar nekaj casa in prvo leto se da cisto preziveti da je z nama v spalnici.

No in potem skrb zame, da bom prav jedla in dovolj pila in pazila nase,...

tako zanimivo je gledati ogenj v njegovih oceh.



_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: MAJČICE
20.9.2006 7:11:31   
foci
Pri nas je blo pa nekako takole: Dan pred odhodom s kolegi na dopust sem naredila test in sem bla tako šokirana da ko je stopil v sobo sem mu kr takoj test pokazala (smo se namreč kr nekaj časa matrali) in takoj smo za sigurno morali v lekarno še po clear blue da smo potrdili user posted image . Sedaj pa me kr naprej sprašuje a si kaj jedla kaj si pa jedla a ti je kaj slabo - sej bo bolje itd.... no pol pa kakšno revijo vzame v roke in prebere to in ono in potem je ful pameten da sm jaz sedaj pač utrujena in da mi hormoni delajo s četrto in da sem tečna samo da njega to nič ne moti kr to bo tako ali tako minilo.... Skratka dogaja se nama 100 na uro.

Pa ostale kakšni so bili odzivi bodočih očkov???

lp

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: MAJČICE
20.9.2006 9:14:55   
buča
odstopam od majčic,v pon. sem imela ss.Vsem majčicam veliko sreče,da bi vse donosile zdrave in donošene otročkeuser posted image

(odgovor članu foci)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?