Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

skrbi, ker nimava kuhinje, ker zdaj jo bom pa ja rabila - no sicer je eno nadstropje vise pri njegovih starsih (kar pa mene nic kaj dosti ne ovira), potem ga skrbi zaradi njegove sluzbice, ker bi bil rad brez skrbi. Jaz pa mu pravim baby bova ze, toliko parom je uspelo, verjami da so bili mnogi na istem in noben ni obupal. Imam prav? Je pa res da naju je dete - naj bo Piko (ker je ena pikica) presenetilo, ampak sprejemava ga povsem.
Kolk se spomnim sem tudi prvič imela napade lakote in je minilo,samo ne vem po kolkem času.Slabo mi ni,pa tudi bruham ne.V ponedeljek pa imam pregled in vam javim,čuvajte svoje trebuščke,l.p.
, srček bije
, mi je naredil UZ tako da imam že prvo slikico moje druge štručke
lp
? Pa prvic me je mal bolelo
, tako da sva hitro sla dol k nama in tudi moj je bil opazno razocaran in rekel da tv lahko gledamo tud doli pri nama. Ni mi bilo prijetno, kar stisnilo me je. Zdajle mi gre na jok.