|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.9.2006 9:18:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu foci)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: MAJČICE
20.9.2006 12:40:54   
Eca
Evo mene ponovno. Sem še vedno v bolniški, tamali je dobil sedaj še vneta ušesa in grlo.Sem dobla bolniško do konca tedna. Jaz sem utrujena, pa moj to kar naprej pozablja, da sem noseča in da je to zaradi tega. Prsa me ne bolijo več, razen če me mali brcne. Dobila sem pa napade lakote. Danes se mi je npr. zaluštal ponfri in dunajski, kar sicer sploh ne jem že par let. Dragi je sedaj letel v trgovino, da ugodi želji. V prvi nosečnosti nisem imela takih želj po hrani. Kaj pa ve? Kako kaj kažejo znaki?

Lp, Mango

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   [Brisano sporočilo]
20.9.2006 16:25:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: MAJČICE
20.9.2006 16:53:17   
romta
Tudi jaz sem majcica. bo pa to drugi otrok. Rok imam 2.5.2007. Sem bila ze na pregledu ker se grozno slabo pocutim, bruhala sicer se nisem ker se zadrzujem bi pa z lahkoto. Grozno se mi vse upira, tudi voda, vendar vedno ko kaj pojem je bolje. Najbolj se mi pa gnusi paradižnik. Tud pomislit ne smem nanj.
Očka se je zelo dobro odzval na novico, bil je zelo vesel. Pa pravi da ni problema bo ze prenesel mojo slabo voljo. K sreci imamo doma pridnega fantka, tko da sem sama mirna in se ne živciram zaradi njega.
Vsem lepo nosečnost!

_____________________________

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: MAJČICE
20.9.2006 17:01:08   
srni
Draga buča, mi je zelo žal, da se ti je to zgodilo. Želim ti, da čim prej okrevaš...

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: MAJČICE
20.9.2006 17:29:24   
s u g a r
Haj punce,

no Lukrecija hvala za spodbudne besede, da se vama je lepo izteklo in da sedaj cakata st. 2. cestitke.

Mene je malo strah, jaz imam ok sluzbico, ampak me vseeno skrbi kako bodo sprejeli, za svoje delo sem namrec skoraj sama, no bomo videli kaj bo ko povem tam nekje novembra.
Me je pa danes kar malo stisnilo, ko me je nekaj sefe hecal ja ka pa je zdaj to ...tralala... ja a si noseca (joj meni je kar razbijat zacelo, sem si mislila ko bi ti vedel, sej bi se takoj usedel in zacel smejati in rekel poglej jo nasa tamala je pa divja sej sem vam rekel), mam namrec zelo ok sefa, takega pravega je hec je biznis je beseda in je kolektiv tak kot se zagre. No potem pa sem tako elegantno spremenila temo da je kuj pozabil na to kaj se je hecal. Pazi sok cez kak mesec dni. Sej ne bo mogel verjeti.

No kar se tice naju mojega user posted image  skrbi, ker nimava kuhinje, ker zdaj jo bom pa ja rabila - no sicer je eno nadstropje vise pri njegovih starsih (kar pa mene nic kaj dosti ne ovira), potem ga skrbi zaradi njegove sluzbice, ker bi bil rad brez skrbi. Jaz pa mu pravim baby bova ze, toliko parom je uspelo, verjami da so bili mnogi na istem in noben ni obupal. Imam prav? Je pa res da naju je dete - naj bo Piko (ker je ena pikica) presenetilo, ampak sprejemava ga povsem.

No je jaz sem v teh (danes potrjeno skoraj 5 tednih) shujsala, jem samo naktarine in testenine na miljon nacinov, pijem vodo (ki se tudi meni ze malo gravza) in nic drugega. Piko pa je velik 0.65 mm.

Punce moje vesela sem, ne morem vam objasniti kako, mislim in vem pa da smo si povsem na istem.

Ka imam sedaj vse za prebbrati nastudirati, oz imava, ker vse kar sama najdem pospega tudi user posted image  (saj je prav).

No sej se se tipkamo.

LP iz soncnega krajcka pod Smarno goro.



_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu srni)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: MAJČICE
20.9.2006 17:33:45   
Maleal
Buča mi je žal za tebe.user posted image user posted image user posted image
Pri meni je novo le to,da imam nore napade lakote,pojem kaj mi pride pod roke,ko se najem nisem nikoli sita,še vedno bi jedla,upam,da nebo tako celo nosečnost,te bo me fajn razneslo.user posted image Kolk se spomnim sem tudi prvič imela napade lakote in je minilo,samo ne vem po kolkem času.Slabo mi ni,pa tudi bruham ne.V ponedeljek pa imam pregled in vam javim,čuvajte svoje trebuščke,l.p.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   [Brisano sporočilo]
20.9.2006 18:32:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: MAJČICE
20.9.2006 18:37:56   
tanjaDi
Ojlllaaaa,

jaz sem imela 19. prvi pregled, vse je ok z user posted image ,  srček bije user posted image , mi je naredil UZ tako da imam že prvo slikico moje druge štručkeuser posted image

Noseča sem 8 tednov....pdp po UZ je 03.05.2007.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: MAJČICE
20.9.2006 19:20:11   
Eca
Hvala punce za vzpodbudne besede. Danes je videti že boljše, samo dneva še ni konec, tako da se ne bom preveč veselila - mali še namreč danes ni uspel bruhat.
Glede mene in mojih napadov lakote - to pa ni normalno!!!! Ej punce poslušajte tole:

Najprej 2 krožnika zelenjevane juhe, pol 2 velika dunajska zrezka in 2 veliki porciji ponfrija s kečapom in skleda solate. Sem nesla še moža. Mož je rekel, da če ne bi bil poleg ne bi nikoli verjel da sem toliko pojedla, pa še prej kot on sem končala.

In za na konec: moj reče, da mu je slabo (pojedel enako razen en krožnik juhe manj) jaz pa njemu, da bi še lahko kaj sladkega.

Če ne bi bila noseča, bi mi že ob misli na ocvrto hrano šlo na bruhanje, da o velikosti porcij ne govorim. Zdajle pa sem še pojedla en kos jagodne torte.

Tak, zdaj sem končno sita. No punce... imam konukurenco?user posted image

Lepo se imejte, pobožajte svoje trebuščke in se beremo.

Mango

(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: MAJČICE
20.9.2006 20:03:28   
s u g a r
No pa sem spet tu,

se vedno cakam da moj pride domov, jaz pa skacem po netu.
Lukrecija thanks za vzpodbudo, in, ja tu pod Smarno goro je zares lepo, sicer prihajam iz Pijave gorice (kjer je sam gozd, polje in vikendi) in sem si mislila da se tu nikoli ne bom navadila, ampak sem se, ker je tu le ena cestaa ni prevec obremenjena, pa se bolj smo notri umaknjeni pa sava je bilzi (zaljubljena sem v zvok tekoce vode) aja ne smem pozabiti na nase sosede (telicki in mame krave - skoraj na nasi parceli, mejimo namrec s pasnikom) in sedaj tudi moja7najina psicka uziva. Ta je bila hecna ko je prvic vidla kravo, vsaka jo je ucvrla v svojo smer (hehe - kar boji se jih). Zanimivo ko par km iz LJ najdes mirni konec in pozabis da si skoraj v mestnem vrvezu.
No jaz pa sem pridna in se se nisem povzpela na Smarno, ceprav bi se lahko, samo je tolko drugih stvari da kar pozabim. Drugace user posted image  je bolj priden (ta itak ne zna biti na miru).

Eca daj mi malo tvojih skomin po hrani poslji tako telepatsko, da bom lahko mal vec pojedla (danes dve naktarini, tunin sendvic, vitamine, grozdje, folna, zdaj pa mogoce greva se na ene testenine - ampak ni se ziher, lustajo se mi pa glih tako da jih samo povoham pa ene dve zlici dam v usta - tako da bi bilo kar bolje da ostaneva doma in si nekaj skuhava pa raj kak film pogledava.

Joj "schnapija" - psicko moram mal sprehodt - tudi ona naj bi postala mama decembra (paritev bo kmalu tu).

No se tipkamo kasneje.

Uzivajte stisnite se k svojim user posted image , mislite na bebiko in uzivajte.

Pozdravcek vsem

By, Sugar

user posted image

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: MAJČICE
20.9.2006 21:08:54   
lex
No pa saj je vseeno, prej kot slej bo izvedel cel svet. Ja tudi jaz sem noseča cca. 5 tednov in imam pregled 2.10 zvečer. to bo moj drugi otrok in se ga full veselimo. Tud tamali skoz ponavlja, da bi imel dojnčka, tako da se resnično veselimo. Aja pdp pa imam okoli 24.5.07
(aja par postov višje sem se javla za pomarančo in ker so uknli anonimnost se javljam s pravim imenom - sem rabla pra dni, da sem se opogumila.)
Moji nosečniški znaki so mal drugačni od ta prvih, malo manj me bolijo joške mi je pa bolj slabo, vendar sem ugotovila, da če malo kaj pojem kar mine slabost.
Uživajte in se kaj tipkamo
user posted image lp

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: MAJČICE
20.9.2006 22:08:23   
ancka1
No, jaz se javljam po današnjem prvem pregledu. Za enkrat je s user posted image  vse v najlepšem redu. Velik je 9,5mm in srček lepo bije. Imam že prvo slikico.
Utrujena sem od današnjega dolgega dne, vendar sem tako srečna, da sploh ne vem, če bom lahko spala.

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: MAJČICE
21.9.2006 8:51:26   
iwa
Ja koliko se dogaja med nami majčicami! Danes sm naredila še dva testa in črtice so ogromne, kako sm srečna! Zelo me vesli da ste vse ki ste dale prvi pregled že skozi dobro! Jest bom šele dons poklicala, moj predviden PDP bo šele okrog 29.5. tko da mam še časuser posted image user posted image Glede znakov, me bolijo joške, pa kot bi mela vnete kolobarje okrog bradavic, pa zaspana sm, pa je se mi slano in kislouser posted image user posted image ! Tko da znaki so pravi. Lepo se mejte vse in uživajte s svojimi malimi pikicami! user posted image
Lukrecija, zelo lepo da se boš potrudila s seznamom (iwa, 29.5.2007)
Lep dan vsem!user posted image  

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: MAJČICE
21.9.2006 9:15:33   
s u g a r
hej macke,
danes me je pa mal strah.
Zdele sm na wc-ju vidla malce obarvan izcedek. G dela popoldne.
Mozno to od tega ker smo ponoci user posted image ? Pa prvic me je mal bolelo

Pomagite mi, sam imam filing da bo vse ok.
Sam vseen me mal skrbi.

By
user posted image

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: MAJČICE
21.9.2006 10:41:06   
iwa
Ja čist možn je da je od tega, da je sam kaka žilca počla, men se to tud kdaj zgodi k nism bla še user posted image pa če sva mal bl orng pol je blo mal krvi. MOgoč poklič G da boš bolj mirna. Pa čim manj skrbi, sej bo vse OK.

Jest sm klicala za pregled pa je moja G do ponedelka na dopustu tko da takrat zvem kako in kaj. Lep dan!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 10:42:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu s u g a r)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: MAJČICE
21.9.2006 12:24:26   
ancka1
Lukrecija, nikar tako pesimistično! user posted image

KJER JE VOLJA JE TUDI MOČ! TO DRŽI KOT PRIBITO.

Pri meni bo to "biološko" prvi user posted image , sicer pa lahko rečem tretji (2 ima moj iz prejšnje zveze, vendar smo skupaj). Pa me niti ne skrbi preveč.
Meni je dolgčas, če nimam natrpanega urnika. user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: MAJČICE
21.9.2006 13:47:38   
Eca
Hej!

Lukrecija mene tudi podobne stvari morijo. Imam že enega malega lumpa doma in imam občutek, da še za njega nimam dovolj časa. Pridem enako pozno iz službe in še velikokrat imam doma kaj za narediti za službo. Sploh mi ni jasno kako bom zmogla. Trenutno se tolažim, da je naprej porodniška, za službo pol še ne vem, ker mi prej pogodba poteče, tak da mogoče bom celo brez. Potem bom sigurno imela čas za oba miška. Takšna je moja tolažba.
Jaz ti svetujem prepusti času čas, velikokrat se stvari same rešijo, pa še nobenega vpliva nimaš.

Punce, danes me je strašna lakota spustila. Upam, da je pobegnila h kateri, ki ne more nič spraviti vase user posted image ... upam, da telepatija deluje.

Lp in pobožajte svoje trebuščke user posted image

Mango

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: MAJČICE
21.9.2006 15:09:42   
simonca01
uf, ste pa ful aktivne. jaz se pa ze tolk dolg nisem javila.
aja, prejsni teden sem bila pri ginekologinji in mi je naredila ultrazvok in potrdila nosecnost (pdp:10.5.): sam ena crna pika se je videla. in to je to. naslednji pregled imam v 10 tednu.
drugac sem zaenkrat ok (brez slabosti), upam, da bo tako se naprej. no, le prsa me bolijo za znoret. pa tu in tam sem baje prevec tecna (tak pravi moj dragi).
povedala tudi se nisva nobenemu, cakava na 12 teden, pol pa z novico na plan.
lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: MAJČICE
21.9.2006 16:12:26   
raglja1
No meni pa se tehle pet tednov prav nič ne pozna. Me skoraj miceno skrbi, a je sploh res, pa čeprav sta dva testa potrdila z lepima črticama. Razen občasne nespečnosti nič drugega.
Pa brez nepotrebnih skrbi za tiste, ki v druge pričakujete. Pri nas imamo razliko 20 mesecev med prvima dvema in 22 med drugima, sedaj pa bo najmlajši ob rojstvu imel dobre tri leta. Pa kar gre verjemite! Predvsem se znaš bolje zorganizirati, v naročje lahko stisneš tudi po več bučk hkrati, ljubezen pa se resnično le množi. Eden najčudovitejših trenutkov je zvečer, predno tudi sama zaspim, da še enkrat pogledam vse male, pa mož naredi prav tako. Tako lepo jih je videti...
Ja, včasih je pa tudi naporno, je treba biti realen. Sodelovanje moža se mi tudi zdi nujno, na srečo je pri nas to samoumevno. Na marsikatero situacijo se moraš vnaprej pripraviti, so pa tudi vsi prej samostojni, se radi igrajo skupaj, so pa tudi pravi lumpi in trme, kadar jih prime. Sicer pa boste kmalu videle, hehe, a ne?

raglja1

(odgovor članu simonca01)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: MAJČICE
21.9.2006 19:24:11   
lex
reglja hvala za tako spodbudne besede. Da se da več bučk naenkrat cartat vem tudi sama, ker delam v vrtcu. Mi omo imeli razliko 27 mesecev (2 leti in 3 mesece), kar mi je super. Malo me je edino strah, da ne bo preveč ljubusumen. No nosečniških znakov tud jaz nimam več, razen večkratnih napadov lakote.

Uživajte in božajte user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: MAJČICE
21.9.2006 22:04:19   
s u g a r
haj,

od G sem prisla popolnom vesela, se je ok, pravi da zna biti ta pojav dokaj normalen. Odprla mi je materinsko knjigo (ki pa je nisem dobila, ker jo moram iti sama kupit, ker jih je zmanjkalo?????)-zanimivo.

Me je pa malo prejle sokiral oce od mojega user posted image , pac sva mu povedala da bo dedek, in vidno je bil ne vem razocaran?, samo utihnil je in nagrbancil celo, jaz sem ze komaj zadrzevala user posted image , tako da sva hitro sla dol k nama in tudi moj je bil opazno razocaran in rekel da tv lahko gledamo tud doli pri nama. Ni mi bilo prijetno, kar stisnilo me je. Zdajle mi gre na jok.
Zakaj je to tako? Ja upam, da bod vsaj sestra in mama od mojga malce lepse sprejeli. Za mojo mami itak vem da bo cist happy, tole danes me je pa tako sokiralo. Po eni strani vem zakaj, ker kar na enkrat pride v zivljenje nova bejba in pol hudic babji se zanosi in sin ni vec sin ampak bo oce. Ne vem mogoce sem krivicna sedaj, ampak ali ni bil on danes krivicen do mene, ko sem sedaj ze itak cist na glavo? Tega odgodka bi se morali veseliti ne pa da nekoga tako sokira da se tudi meniti vec ne zna.

Ne vem punce moje tako mi je bed.

Kaj nej nardim, kako nej se zdaj obnasam, saj zivim tu?

Vem da zdaj je vazen Piko in vazni smo mi trije, ampak vseeno.


_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: MAJČICE
21.9.2006 22:10:51   
lex
Ne se sekiraj. Pri meni je bilo isto pri BEH družinah. Noben starš ni pokazal nekega pretiranega veselja. Mene je najbolj prizadelo, ker sva povedala najprej mojim, pa je mami že itak pogruntala, ker sem si za podelitev diplome kupla hlače 42 prej sem se pa skoz tiščala v 38. Njegovi so pa tud bolj tak sprejeli. Ko se ti bo vidlo bojo že bolj pazili nate, ko pa pride beba si moraš pa skoraj prostor do zibke izborit, da ga lahko vsaj nahraniš in previješ. No najini bratje so bili bolj hepi in sem takrat delila solze sreče - saj veš tudi hormončki nam nagajajo.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: MAJČICE
21.9.2006 22:23:14   
s u g a r
haj,

lex resnicno upam da bo tako.
Zalostna sem.
Grem ajat ker komaj gledam.
Nocko pa pobozajte busija kajti notri je najlepsi zakladek in najdragocenejsi dragulj.

Lepe sanje in cim manj jutranjih slabosti.

lupcke vsem user posted image .



_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?