Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
,...Sestro sem prosila, da mi razloži kaj oz. kako, pa mi je rekla, da pridem v čet. zjutraj noter, naredijo preizkave oz. priprave, v petek operacija, v soboto domov, vmes naj nebi šla pa nič domov
, sicer bom že zdržala, vse za
,...
, Napotnico dobila junija, nihče rekal, da prej kaj kličem zaradi kakšne št., v četrtek kličem, jih skoraj slišim, ker nisem imela pojma za kakšno zaporedno št. gre in mi jo nato dodeli 23, danes prvi dan
, dobim datum 12.10, po mojih izračunih je to 10 dan v ciklusu,...
.Upam, da čimprej zagledam
,
. Drugač pa morm rečt, da se mi stanje izboljšuje. Sicer me še vedno bolijo rame, trebuh in prsni koš (baje da od plina)! Zanima pa me še nekaj - a je imela katera po laparo kakšen izcedek? Namreč danes sem imela en čuden rjavkast izcedek!???