|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi zanosili?
29.9.2006 8:04:03   
darjatimci
Vedno v življenju nekaj dobimo in tudi izgubimo,vsega ne moremo imeti.Korak za korakom dosegamo cilje,finančni vidik je res zelo pomemben,ampak vedno ne moreš gledat vsega čez denar.
V tvoji situaciji bi se jaz odločila takole,praviš da je do diplome samo še malo.Spackaj to diplomo,službo imaš do junija 07 zagotovljeno,spomladi pa v akcijouser posted image .Stara si 25 let,takorekoč idealno za prvega otroka.Če boš prelagala se ti laho zgodi,da ne bo še dolgo pravi čas,leta pa bežijo.Sicer pa smo ženske marsikaj sposobne speljat,tudi ko smo že mame,tako da ti kar pogumno.user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bi zanosili?
29.9.2006 9:36:01   
majči22
Živjo sem v podobni situaciji kot predhodnice. Zanima me sledeče: Prejemam pokojnino po mamici in sem redna študentka. A sem upravičena potem tudi do starševskega dodatka, če prejemam pokojnino?


(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Bi zanosili?
29.9.2006 9:46:53   
Anonimen
oboje žal ne moreš
Ali pokojnina ali starševski.Rajši pusti starševski,razen če imaš pokojnine manj
starševski dodatek ( je denarna pomoč staršem ob in po rojstvu otroka. Pravico do starševskega dodatka ima vsaka mati ki ne izpolnjuje pogojev za pravico do denarnega nadomestila za čas porodniškega dopusta ali kakšnega drugega nadomestila plače ali pokojnine.

(odgovor članu majči22)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Bi zanosili?
29.9.2006 11:49:23   
Afnica
Mene tale zadeva zdej malo muči...
 
glej...starševski dodatek...citirano:
 
Starševski dodatek je denarna pomoč staršem, kadar po rojstvu otroka niso upravičeni do starševskega nadomestila po Zakonu o starševskem varstvu in družinskih razmerjih. (brezposelne osebe, študentski ali dijaški status.....)
 
* imam status...ampak pokojnina ni namenjena mali bebici...ampak izgubi tistemu družinskemu dohodku, ki je namenjen meni zaradi smrti očeta, ki me je dolžan preživljati vse do konca mojega šolanja oziroma najdlje do 26.leta starosti. Nikjer v pokojninski odločbi ni naveden otrok!! Ker otroka sem dolžna preživljati jaz. In starševski dodatek je namenjen bebici, ki sem jo dolžna preživljati jaz in nima veze s pokojnino, ki jo dobim po očetu. Saj lepo piše ...denarna pomoč staršem, ki niso opravičeni do starševskega nadomestila (brezposelne osebe in status!!!)
Sej brezposelni vseeno dobijo svoj dohodek iz borze + starševski dodatek. Dobijo oboje.
No, tako vsaj jaz razumem vse prebrano.
 
Bom pa poslala e-mail na kakšno od pristojnih služb (socialno al pa na zpiz). Da ne bom pametovala. user posted image
Vam javim odgovor.
 
LP



_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Bi zanosili?
29.9.2006 13:12:09   
majči22
h kar sm prebrala na študentski svetovalnici, da se pokojnina in starševski dodatek med seboj izključujeta. Al eno al pa drugo. Drugač imaš pa tud veliko podatkov na strani študentskih družin. LP

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Bi zanosili?
29.9.2006 13:27:49   
Afnica
Sem postavila vprašanje v svetovalnici, pa čakam na odgovor.
 
No, meni ni jasno zaradi tega, če imaš oba starša, ki sta te dolžna preživljat (šola), te financirata do neke meje (brez otroka). To je dolžnost. In dobiš zraven še starševski dodatek za bebico. In jaz, ki nimam staršev, da me preživljajo, dobim pokojnino...a za bebico pa pol nič?
 
Hmm...no, sej bomo vidli odg. user posted image

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?