|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 19:36:10   
Anonimen
Moj komentar na vse: SHOW MUST GO ON.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 19:44:10   
Marogica
Meni se zdi bedasto, da se pokvari ta dobrodelna akcija s kritikami in obmetavanji vseh vrst. Namen je bil narediti dobro delo, ne pa, kako in kaj si kdo ob tem misli. Eni rabijo promocijo, drugi je ne rabijo, tretji sploh ne rabijo pomoči, pa se za takšne izdajajo.

Vsekakor je zame dobrodelnost zelo občutljiva tema. Iz večih vidikov. In kot se vidi iz "razprave", vam tudi.

Vam vsem želim lep nedeljski večer........


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 19:59:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Moj komentar na vse: SHOW MUST GO ON.


Hotela sem reči: A nismo s temo zaključili?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
17.9.2006 20:12:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 21:20:09   
tajtam
Kar nekaj časa sem razmišljala ali naj se oglasim ali ne. Ko berem vse te odgovore se mi zdi, da je na tem forumu veliko obiskovalk, ki ne mislijo s svojo glavo in zagovarjajo stališča nekoga drugega. Da ne bo pomote, da samo kritiziram tudi sama sem s prijateljicami pripravila kar nekaj paketov za omenjeno družino in ko sta odšli z avtom od nas je bil prtljažnik (prej prazen) na pol poln. Zdi se mi, da je bila akcija zbiranja stvari izpeljana skrajno neprofesionalno - z namenom, da se potrdi nekaj oseb in nič drugega. Ve se kaj zmore človek in preko meja se ne da iti oz. so hude posledice. Biti v avtu in voziti ter iskati ljudi po Sloveniji od 6.30 zjutraj do 1.20 naslednjega dne je za mene skrajno neresno in neodgovorno dejanje. S tem sta postavili pod vprašaj svoja in tuja življenja, svojo družino in ne nazadnje tudi svojo službo.  Ampak nekateri ljudje gredo pač z glavo skozi zid. Mislim, da je bila organizatorica že na forumu opozorjena, da se te poti ne da prevoziti v okviru izdelanega potovalnega načrta. Poleg tega pa mora mislim, da mora zdrava pamet povedati, da je bilo ponujenih toliko stvari na forumu (pa čeprav bi morali biti paketki namesto paketov), da vse to ne gre v enega karavana. A se je kljub temu nadaljevalo potepanje po Sloveniji. Vesela sem, da je akcija uspela in je (oz. še bo) pomoč prišla v prave roke - lahko pa bi bilo drugače in bi danes tekla pomoč za otroke organizatork.

Pa srečno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 21:37:49   
mamči
Edina važna stvar je, da je družinica prejela vsaj tisto malo, kar so nujno potrebovali. Imam pa močan občutek, da marsikdo tu gor zavida nekaterim, ki čisto spontano in iz srca odreagirajo, se odzovejo na stiske soljudi. To je čista zavist.

Zelo zanimivo, kako ljudje blatimo in obsojamo dejanja drugih - pa naj gre za dobre stari al za tiste manj dobre. Kaj je že razburilo narod ob besedah Vesne V. Godine ? Ah, ja Slovenclji al nekaj takega a ne ? In res se to vedno znova pokaže.

A za boga al vraga ne morte enkrat, vsaj ENKRAT in danes rečt : " hvala bogu al komurkoli že, da smo lahko pomagali, da smo misli družinice v teh težkih trenutkih vsaj par minutk preusmerili na nekaj spodbudnega, da sta punci prispeli srečni in varno. Da se danes počutite vsaj malo dobro, ker veste da ste naredile  nekaj dobrega ?"

A je res tako težko najt vsaj malo pozitivnega v vsej stvari ? A je tako težko rečt : punce v redu smo speljale, potrudimo se, da bomo še kdaj kaj podobnega naredile ?

Res vas ne razumem....močno pa si želim, da nihče od družinice, ki ste ji pomagale ne bo nikdar bral teh neoptimističnih postov, ki nastajajo iz gole človeške žlehtnobe in blatenje vseh dobrih misli. Ker v tem primeru bodo nedvomno vse podarjene stvari koriščene z grenkim priokusom..

V upanju, da se ta kalvarija negativizma konča vas lepo pozdravljam.

(odgovor članu tajtam)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 21:42:41   
cmokec
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 22:53:28   
Anonimen
S tem postom, ki ga bom napisala zdaj, je z moje strani ta debata zaključena, zaklepala pa je ne bom. Če želi, naj to naredi RR Team.

To, da polovica RR-ovk 99% mojih postov (ne samo na Dobrodelnosti, ampak tudi drugje) razume narobe, vem že dolgo. Če bi se obremenjevala s takim razmišljanjem, bi z RR že davno odšla. Enkrat sem to tudi že nameravala (kakor se tiste, ki so dalj časa na RR, verjetno še spomnijo), vendar sem si premislila. In mi še do tega trenutka ni žal, da sem si. Če bi takrat odšla, ne bi mogla narediti vsega, kar sem. Ne glede na to, kaj si kdo misli, sem samo jaz tista, ki dejansko ve, kaj sem naredila na RR in za RR (ali pa za določene članice RR). In to mi je popolnoma dovolj. Na javnem forumu se ne ve za najmanj polovico vsega, kar sem naredila. Večina je bila zasebno. Brez "pompa", kakor pravite nekatere. In če bi bila jaz tista, ki bi želela samopromocijo, ploskanje in vse ostalo, kar mi nekatere očitate, potem bi bilo vse javno. Pa ni in tudi ne bo.
Akcija za Blaževo družino je bila z moje strani in pod okriljem RR zadnja akcija, ki je bila izpeljana. Ja, izpeljana je bila daleč stran od profesionalnega, ampak tudi mi smo daleč stran od profesionalcev (za kar se tudi nikoli nismo imeli). Smo samo navadni ljudje, ki smo želeli pomagati drugim, ki pomoč potrebujejo še bolj kakor mi sami. Način, kako smo akcijo izvedli, ni bil edini možni način, je bil pa kljub temu tak, da se je akcijo (kljub zapletom) dalo izpeljati. Večina stvari in denarja je predanih, preostalo bo naslednjo soboto, ko tja odpelje Cmokec (kolikor mi je do sedaj znano). Kar je bilo pod mojo organizacijo, pa je opravljeno. Ne glede na to, da sem se uštela pri času v potovalnem planu in ne glede na vse, kar se nam je zgodilo po poti, so Vaše stvari in Vaše kuverte prišle v prave roke, kar lahko vsaka posebej od Vas preveri sama, saj imate popolnoma vse naslov te družine. Prav iz tega razloga sem se odločila, da svoje verzije poti sploh ne bom opisala. Ne tukaj ne kje drugje, ne zdaj ne kdaj kasneje. V kolikor katerakoli od tistih, ki so v akciji sodelovale, ne verjame v predajo stvari, naj se pozanima direktno pri Blažkovi družini. Pisno, osebno, telefonsko - kakor želi.
Tokrat pa naj povem še to, da nikjer po Sloveniji ni bila posneta niti ena fotografija - ne pri darovalcih, ne po poti, ne pri Blažkovi družini. Tako, da fotoreportaže ne bo niti nimam fotografij jaz za svojo evidenco.
Ocene svojega dela konec koncev ne potrebujem. Jasno je, da se zahvaljujem vsem, ki so akcijo (in s tem tudi mene) podprli tako ali drugače, istočasno pa se (morda nekoliko cinično, ampak vseeno) zahvaljujem tudi vsem dvomljivcem, kritikom in žaljivcem. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Jaz pa sem tista, ki sem stvar organizirala (čeprav ne profesionalno) in brez hvalisanja lahko rečem, da močno dvomim, da bi se zgodilo kaj takega, kot se je, če ne bi tega organizirala jaz. Vsa čast pa tistemu, ki bi to storil namesto mene ali pa tistemu, ki bo kaj takega naredil v prihodnje pri kom drugem oz. za koga drugega.
Forum Dobrodelnost ostaja. In kot moderatorka ostajam tudi jaz. Ja, priznam - svoje nekajkrat ponovljene besede jemljem nazaj. Vendar bo od sedaj naprej malce razlike. Od sedaj naprej bom samo moderatorka in nič več organizatorka. Kar pomeni, da se ukvarjam samo še s stvarmi na forumu: pregledujem teme, jih prestavljam, brišem, popravljam in podobno. Moje osebne angažiranosti ni več oz. ni predvidena (bom raje tako rekla). Popolnoma vsi lahko na tem forumu prosto objavljajo vse, kar jim srce poželi. Če tema ne bo primerna, jo bom premaknila na primernejši forum. Če besede ne bodo primerne, jih bom cenzurirala. Če bo potrebno zaklepanje teme, jo bom zaklenila. Ko ne bo več aktualna, jo bom izbrisala.
In to je vse. Kot neke vrste predstavnica RR ne bom več zastavljala imena portala za nikogar. RR kot portal ne bo več stala za "mojimi" akcijami in to zato, ker jih ne bo več. Kar pa seveda ne pomeni, da se ne smejo dogajati. Prav vsaka od Vas lahko počne vse, kar ji srce poželi (v znanih mejah). Lahko organizira, dostavlja, išče, posreduje - karkoli, kar sem do sedaj počela jaz. Jaz se v to ne bom (več) vmešavala. Seveda bom spremljala na forumu, ampak to je pa vse. Če bom pa komurkoli želela osebno pomagati (kar z RR nima nobene povezave), pa bom to tudi storila. Kakor sem tudi do sedaj.
Če koga še karkoli zanima, naj vpraša tukaj in zdaj. Zame je zadeva zaključena, ker vem, da sem zadevo izpeljala tako, da je bil dosežen njen namen.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 0:15:03   
Anonimen
Tako kot razumem Barbs, razumem tudi tebe.
Mislim pa, da ti ta tvoja užaljena reakcija ni v čast, ali kako naj se izrazim, da ne bo narobe,

ljudje pomagamo drugim ljudem (ali npr. živalim) zato, ker v sebi tako čutimo, ker ne moremo drugače,

to je močnejše od vsega drugega,

lahko hodijo po meni, pa bom še vedno počela enake stvari, zato, ker tako čutim.
In ne bom se ozirala na druge in njihova mnenja,

na svoj ego je pač  potrebno pri teh stvareh včasih pozabiti, ga dati na hladno, drugače pride do takih in drugačnih odločitev, ki niso nikomur v prid.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 0:16:36   
Anonimen
Ravno zato sem napisala, da bom še vedno osebno pomagala tistemu ali tistim, katerim bom želela pomagati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 0:50:48   
GATA
Kerensa, ne poznam te in tudi če te nikoli ne bom spoznala boš zame vedno punca in pol user posted image . Ne gre vsak tako nesebično početi stvari kot sta jih ti in nanka, res pohvale vredno. In v ta namen, glede na tiste, ki jih je motilo ploskanje in cirkus (btw user posted image  ne vem kakšen) vama obema poklanjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Skratka po bitki je lahko vsak general. In vse kar se je naklobasalo v taki ali drugačni jezi, užaljenosti, zavisti in zlobi zdaj ni več toliko pomembno, pomembno je edino to, da v sebi čutiš zadovoljstvo in mir, ker si naredila dobro delo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 0:55:35   
Anonimen
Ja, Gata - ga. In ravno zato se počutim tako dobro, kakor se. Sem daleč stran od užaljenosti ali česa podobnega. Kljub vsem naporom po poti sem med potjo uspela ugotoviti kar nekaj stvari, preostale pa še potem, ko sem se naspala in spočila. Zdaj me ne premakne nihče več. Razen, če se odločim sama.

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 9:13:05   
cmokec
Mene pa nekaj zanima. Za Blažkovo dostavo imam še kup oblekic. Po odzivu očka, da ne ve, kam bo dal vso roko, se mi je postavil dvom, da smo družinico preveč zasule.

Pri sebi imam oblekice (so kot nove, tudi blagovne znamke - velika vreča z Bazarja), ki so predvsem za punčko. A nebi bilo smislno, da očka vprašamo, kaj še potrebuje, In če ima oblekic dovolj, bi bilo smiselno oblekice spraviti in jih darovati takoj naslednjemu, ki bi jih potreboval.

Prosim za vaša mnenja, sicer jih bom dostavila k Blažku.



_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - PROSIM ZA MN...
18.9.2006 10:14:30   
cmokec
Punce, preberte en post zgoraj in povejte. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - PROSIM ZA MN...
18.9.2006 10:15:38   
rija
Meni se zdi to dobra ideja.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - PROSIM ZA MN...
18.9.2006 10:18:56   
GATA
Tudi meni se zdi dobra ideja in da bi se očka malo povprašalo kaj še potrebuje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - PROSIM ZA MN...
18.9.2006 10:37:22   
tananejka
Tudi jaz mislim, da bi bilo boljše počakat na naslednjo družinico v stiski.

LP

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - PROSIM ZA MN...
18.9.2006 10:58:33   
Anonimen
Meni se pa tale Barbs zdi ena ful žleht baba.

Bogi njeni

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - PROSIM ZA MN...
18.9.2006 11:10:09   
Anonimen
Cmokec, jaz sem ZA tvoj predlog.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 11:17:32   
*pepelka*
A nebi bilo smislno, da očka vprašamo, kaj še potrebuje, In če ima oblekic dovolj, bi bilo smiselno oblekice spraviti in jih darovati takoj naslednjemu, ki bi jih potreboval.


Stori prav to, saj verjetno ne bodo potrebovali vseh oblekic, ki so bile zbrane in menim, da ne bo imel nič proti, če jih bo dobil nekdo, ki jih potrebuje.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 11:47:31   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 11:49:32   
Anonimen
Pa kaj spet vlačite barbs na plan. Kerensa pa seveda neumestne pripombe anonimne ne bo pobrisala čeprav ne sodi v temo. Se ve zakaj. Grdo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 12:15:28   
modrooka
Punce BRAVO za to izpeljano akcijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp,
modrooka user posted image

_____________________________

Lep dan!
_________________
Ana ... 25.3.2005
Ema ... 25.4.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 12:28:38   
Anonimen
Neumestne pripombe so edino in samo od barbs. Tudi na temi , kjer RRovka išče pomoč za kurjavo. A ji je res treba take spuščat. Pa kao ena dobrodelka....eh

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 12:34:33   
Anonimen
Ja ja raho, je že vredu.user posted image user posted image Pa saj ti ni treba bit anonimna. Barbs se vsaj ne skriva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?