FLASK_A
|
Živjo, punce! Luckabucka, dobro si napisala. Se podpišem pod tvoj post, naslovljen na Anonimno. Danes prav nimam volje ji kaj nazaj napisat, s takimi se pa res ne moreš pogovarjat Sem s pregleda, imela sem CTG. Spet sem čakala ko nora, pol mi je pa aparaturo naštimala (beri: učila se je štimat) še ena študentka (1.letnik babištva ) in mi je blo že to vse čudno Postavla me je tko (ja...ONA me je postavla), da sem imela čist otrplo nogo pol, ko se je končala stvar. No, zrisali so se mi neki popadki, srček je lepo bil. Trebušček raste v razmerju, to je pa tut to. Nič ni pogledala plodovnice, maternice, MV... Pravi, da to gleda, če je ženska čez rok No, dobro. Upam, da je vse vredu in kot mora bit. Samo voda je bila slaba, sem mogla dat šeenkrat in jutri pokličem za izvide. Telovadim še lahko, sexam tut in to je to. Sem pa dobila recept zaradi povečanega izcedka. Eh, danes sem nekam nejevoljna, kaj pa vem, kaj je v zraku. Pol sem šla še do fotra v službo in je kr neki bluzil, tukaj pa še ta anonimna... Grem kar spat Naslednjič ko pridem, obljubim, da bom boljše volje Lep pozdravček vsem , upam, da ste dobro spale, da vas ne tišči/ boli kje kaj preveč! Pa se tipkamo!