|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 9:27:40   
Lusa
melaverde-čestitam za korenjaka.

nikica-tvoj user posted image je pa takoooooo lep

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 9:27:53   
ŠpelaP
Dobro jutro v lep nedeljski dan!
Jaz sem tu - še vedno v enem kosu!
Dogajanje: malo je še sluzastega izcedka, drugače pa se še ne dogaja nič drastičnega tam spodaj v kletnih prostorih.
Kako ste pa kaj ostale, tistih nekaj še čakajočih? Ste že na poti v Rim? user posted image


(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 9:37:31   
N _ B
Pozdravljene junijke,
 
Najprej vsem najlepša hvala user posted image   ob porodu in čestitke ob rojstvu našega Jaka.
 
Pri nas tudi drugič ni šlo brez zapletov, vendar so bili na to nekako pripravljeni in ni bilo takšne panike kot prvič. Kot sem se vam oglasila s četrtka na petek, sem imela svoje popadke, s katerimi sem šla potem v petek dopoldan na pregled. Odprta sem bila cca 2-3 cm. Šla sem na ctg, ki je zapisal popadke, ki sem jih čutila. Bili so točni kot švicarska ura – na 8 min. Moj g je predlagal, da ostanem na opazovanju, poleg tega pa je bil še on dežuren. Se sploh nisem upirala. V avto sem šla po torbo, ki sem jo imela s seboj in šla na oddelek. Popoldan me je začela bolet glava, popadki so bili še vedno takšni kot so bili. Proti večeru se je glavobol stopnjeval. Imela sem občutek, kot bi imela glavo v nekem primežu, ki mi jo stiska. Prišel me je pogledat g in me ponovno poslal na ctg, za zjutraj odredil celotne preiskave krvi in dobivala sem le še tekočo hrano. Kakšna je bila noč, vam raje ne pišem. Naslednji dan dopoldan sem dala kri (so bili že kot vampirji okoli mene), na vodo sem hodila v vrč, da so merili, koliko gre vode od mene in morala sem počivat. Za kaj več tako nisem bila sposobna. Glavobol sploh ni popustil, pritisk mi je padel na 105/50 in sem bila kar omotična. Izvidi jetrnih testov so pokazali, da je eden od encimov povišan. Dopoldanski ctg je zaznal močnejše popadke na 5-6 minut. Ko sta popoldan prišla mož in hčerka na obisk, sem ju po 10-ih minutah poslala domov, ker enostavno nisem imela moči. Popoldan naenkrat nisem mogla več na vodo. Me je tiščalo, vendar so šle od mene le kapljice. Večerjo sem kot ostale obroke dobila tekočo in ko sem spila zadnji požirek kompota sem samo letela na wc bruhat. Ob 21.00 so me peljali na ctg. Popadki so bili na 4 minute. G me je pregledal in po vseh popadkih se od petka dopoldan nisem odprla niti za prst več. G se je odločil za prekinitev nosečnosti.
Simptomi: zastajanje vode - edemi (sem bila kot polna luna v obraz, oči sploh nisem v celoti odprla), naglo povišan pritisk, bolečine v žlički, slabost, glavobol, beljakovine v urinu, zvišani jetrni testi.
Diagnoza: preeklampsija, EPH gestoza.
Čez eno uro me je čakal urgentni CR. Počakali smo le še toliko, da je minilo 5 ur od zadnjega obroka. Poklicala sem moža, ki je prišel k meni in me pospremil v operacijsko dvorano. Tako se je 02.06. ob 23.07 uri rodil naš Jaka. Babica je potem moža poklicala noter in je sodeloval pri urejanju malčka. Prvič sem se zbudila okoli polnoči, ko so mi povedali, da sem mamica sinčku. Bila sem še omotična od anestezije in sem zaspala nazaj. Potem sem se zbudila okoli pol treh. Punce, občutek je bil nepopisen. Kot bi se ponovno rodila – prerojena. Če bi v tistem trenutku lahko, bi kar vstala in šla. Seveda so se flaše za infuzijo menjale kot po tekočem traku, ampak počutje je bilo iz ure v uro boljše. Dopoldan so mi že pripeljali Jaka in sva se prvič dojila. V torek so me premestili na porodniški oddelek in tako sva bila z Jakom 24 ur skupaj. Dojenje nama je steklo brez težav in dodatek je dobil le še tisti večer, ko sem prišla na oddelek. Naslednji dan zjutraj mi ga je sestra stehtala pred in po obroku in ni mogla verjeti, da je dobil kar 50 ml mojega mleka. Ob tej priložnosti moram od srca pohvalit osebje v kranjski porodnišnici, tako na intenzivnem, kot tudi na porodniškem. Res je, da se nisem smilila sama sebi, da sem se po posegu pobrala prej, kot so pričakovali, da se ob prihodu med otročnice takoj prevzela celotno skrb za Jaka, čeprav mi ni bi bilo treba, vendar so bili vsi nadvse ustrežljivi in pripravljeni pomagat.
 
Danes je za nama prva noč doma. Domov sva prišla že včeraj. Na viziti so mi odstranili šive, z Jakom je vse v najlepšem redu in so naju spustili domov. Jaki je priden. Non stop bi jedel, kakal in spal. Upam, da lahko sklepam po prvi noči. Jedel je ob 21.30, 02.15 in nato ob 06.00 uri. Res zlat je. Upam, da ga ne hvalim prehitro.
 
Vsem novopečenim mamicam in njihovim najbližjim iskrene čestitke ob rojstvu njihovih malčkov. user posted image
Želim vam veliko zdravja, sreče in mirnih uric. user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 10.6.2007 9:40:01 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 11:24:26   
zrak
špela...koliko časa se ti lušči ta čep??? Imam občutek, da se je začel tudi meni, ampak ne vem če je to to...
včeraj zvečer sem pobirala cunje iz štrika in sem kmalu padla iz zidka.. v glavnem sem naredila en manjši skok.. ubogi moj user posted image , sigurno je šol eno nadstropje nižje.... Zjuraj pa ko grem na wc zagledam malo rdečega in se to kar nadaljuje, amoak v majhni količini in ni tako močno sluzato -  a je bilo tudi pri tebi tako...

Pa itak jutri imam pregled pa mi bo povedal če je kaj... Pa tudi user posted image  komaj čutim, take rahle gibe ima, komaj opazno..

n&b  tako sem vesela da se je vse lepo izteklo in seveda hvala za tako izčrpno zgodbico.. Celotni družinci veliko zdravja, sreče, ljubezni , razumevanja... Tebi hitro okrevanje... čim manj neprespanih noči... To za dojenje, upam, da bo tudi meni tako steklo..

En lp še vsem prisotnim

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 12:23:51   
ŠpelaP
zrak-Meni se danes še malo lušči, samo ni več tako veliko kot včeraj. Kolikor sem malo gledala po forumu, se očitno lahko kar vač dni lušči. Verjetno gre pri tebi za začetek luščenja. Pri meni od začetka, po tistem četrtkovem pregledu praktično ni bilo izcedka. Samo tam pa tam kak majčken košček (za zrno žita), včeraj pa, kot sem že napisala, ful obilno. Je pa tudi moj/a user posted image po tem, ko se mi je začel luščiti čep, dokaj umirjan/A. Včeraj  zvečer me je v enem trenutku že postalo malo strah. Pa se je čaz malo časa že začel/a premikati. Je Izgleda spal/a. Jaz imam tudi jutri pregled - v porodnišnici. Bom za vsak slučaj imela kar torbo zraven, če bi me kar notri zadržali. Seveda, če ne bom že danes šla. Samo zaenkrat še nič ne kaže na to!

n&b- super, da se izteklo kot se mora! In lepo, da si se oglasila in z nami delila svojo zgodbo!
Želim vam veliko cartanja!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 10.6.2007 12:24:19 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 18:50:52   
lunca2
Melaverde čestitke za sinčka.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   RE: Junijke 2007
10.6.2007 22:10:31   
KT
zrak a ti tudi odhajaš user posted image , malo heca - držim pesti in eno user posted image za srečo in pomoč!

N & B user posted image  samo, da se je bse skupaj dobro izteklo! Uživajte!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 5:52:39   
KT
A ste vidle user posted image user posted image user posted image :


Sporočilo s strani očka:
Danes ob 14:48 je ANA rodila 3960g težkega in 54cm velikega user posted image user posted image ki mu je ime Svit.user posted image


user posted image ČESTITKE še tukaj - BRAVO Ana user posted image in očka in seveda mali korenjak user posted image Svit user posted image  user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 7:38:09   
mentos
user posted image user posted image user posted image  ANA IN MELAVERDE ČESTITKE!user posted image user posted image
 
Pozdravljene punce!
Tudi jaz sem še vedno med vami, čeprav zdaj nas je pa še zelo malo, nekatere že odhajate rodit, nekatere se pripravljate, meni pa se ne dogaja še čisto nič. Moja punčka je tako pridna, da pravi, da bo kar do konca zdržala v trebuščku. Jaz pa bi tako rada že šla. V petek sem imela zadnji pregled oz. posvetovalnico. Prav tako sem šla na ctg, kjer mi trenutno nič ne kaže da bi imela kakšne popadke, čeprav sem jaz jih že čutila. Mogoče pa to ni bilo to. Zdaj nimam več nobenega pregleda, le 2 petka za pored morem iti na ctg, nato na svoj rok 27/06/07 na amnio, potem pa če bo voda že zrela, pa kar rodit. Meni ta amnio. prav nič ne odgovarja, ker želijo kar na silo, da ostaneš notri in nato čakaš ali se odpreš ali ne, ali bodo popadki ali ne. Sem bolj za varianto, ko imaš svoje popatke, da greš v porodnišnico in naj se odvija, kot se mora.
Prav tako si želim iti rodit na Jesenice, ne v Kranj, tako da moram malo poklicat na Jesenice, če naj grem na svoj rok na amnio. ali naj se raje pridem pokazat na Jesenice. No ja, sej je še čas za te zadeve, kajti najina punčka želi biti še v trebuščku.
 
Pozdravljam tudi zlato ribico, kajti v petek se nisva srečali, vidim pa da se kar lepo pripravljaš na porod.
 
Lepe pozdrave vsem novopečenim mamicam in seveda vsem bodočim mamicam, ki še čakajo na user posted image  in z nami na RR delijo svoje izkušnje, ideje, veselje...user posted image user posted image user posted image
 

 
 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 10:12:26   
zrak
punce meni pa se je začelo neki dogajat..
Kot sem pravla sem včeraj zjutraj imela zelo zelo malo krvi, verjetno čep... Ponoči pa me je vsake toliko začelo špikati v jajčnikih, ampak sem hitro zaspala in sploh nisem vedla kaj se dogaja... Po zjutraj.. pše pred 6 uro se zbudim in ugotovim, da nekaj kar boli, celo v križu in ko merim opazim, da je kar na 4,5,6 minut... najbolj pogosto na 5 minut.,, in itak sem imela zjutraj ob 8 konrolo oz. ctg.  .. popadki so bili zelo dobro zaznavni.. v glavnem po popadkih so mislili, da bom šla v porodno sobo.. je prišla ena babica me pregledala in rekla, da je še kar visoko in tudi ni še čisto odprto.. Tako se je ginekolog odločil , da naj grem kar domov in se vrnem ob 20. uri zvečer....
Moj dragi je kar pogledal, ker sva iz Kopra in hodim v Postojno... tako, da zvečer jo zrineva še 1x gor.... če pa voda odteče pa takoj..

Tako , da zgleda da bo v teh dneh še en nov user posted image ...

Javim kako bo ... lp

A je tuki katera ki hodi v Postojno? mOGOČE SE SREČAMO...


(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 10:15:02   
zrak
OPS SEM KMALU POZABILA..... ANA   SREČNOOOOOO ZA NOVEGA ČLANA, SVITAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 11:59:39   
zlata ribica
čau punce,

ANA ISKRENE ČESTITKE ZA TVOJEGA KORENJAKA user posted image user posted image user posted image user posted image . Veselo cartanje vam želim vsem.

evo mene...še kar doma v enem kosu. Danes sem imela spet amnio - MV se je zmehčal, odprta pa samo za en prst user posted image . Popadki so bolj ali manj redni, če prenehajo grem pa hodit, da se spet začne. Pravijo, da če bi bila kaj bolj odprta bi lahko že lepo šlo, ker pa nisem bomo ša še malo počakali. V sredo imam spet amnio, pa bomo vidli.

Mentos zgleda, da sva se midve zgrešile, takrat ko si bila ti na CTG (če si šla po posvetovalnici),  sem bila jaz v porodni (od 8h do 17h), mogoče v sosednji sobi. user posted image Drugače pa se ne boj amnie, ni tako boleča kot pravijo nekatere, če se sprostiš ne boli nič bolj kot ginek. pregled, pa tudi niso tako "nasilni" pri zadrževanju punc notri. Jaz sem zelo zadovoljna z vsem. Če se vse poklapa (voda, popadki in odprtost) pač greš rodit, če je voda slaba je itak bolje, da to veš in da se čim prej odvije porod, sicer pa greš domov pa čičaš in čakaš.

Špela...kukuc...kje si? Si me prehitela? No, če si v P ti želim lahek in kratek porod in zdravega user posted image , prav tako vsem ostalim, ki ste / smo na tej poti. Go Zrak, go user posted image !

toliko zaenkrat od mene, se tipkamo,

pa pa

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 12:02:54   
ronja
Ana, očka in Svit, ČESTITKE! Pa čestitke tudi starejši sestrici (Pia, a ne?)user posted image user posted image user posted image

Špela, danes je tvoj dan, a ne?user posted image Če rojevaš, ti želim, čim lažje in ravno prav dolgo (pravijo, da če je prekratko pa boli ko hudičuser posted image ...)

N&B, lepo da so lepo poskrbeli zate in da je tvoj mali tako priden, veliko užitkov še naprej!

zrak, ja če ne drugače, bosta pa user posted image z vožnjo zrukala ven, heheuser posted image Just kidding, ma, saj je vseeno boljše čakat doma kot pa v porodnišnici, ni res?

Jaz od petka nisem mela več rednih popadkov, samo te občasne, maternica se očitno pripravlja, psiha očitno tudi, ker vsako drugo noč sanjam poroduser posted image , nikoli mi ni hudega, hehe, bomo videli, če bo res takouser posted image

mentos, ja, kam za boga se pa tebi mudi, saj maš rok šele 27! Baje da je itak dobro, če ostanejo notri kolikor jim je pač namenjeno. Nam so rekli, da tisti otroci, ki se rodijo 3 tedne prezgodaj in sicer uradno niso nedonošeni, majo vseeno več problemov kot tisti, ki pridejo bolj okoli roka... Tak da se mi še nič ne mudi...

No, danes imam itak še druge plane, hehe, pa tudi potem je treba še vse zrihtat, mogoče se mi zato ne mudi, ker mam še ful stvari za naredit, pa nimam časa samo čakat, kdaj bo... No, zdaj sem tako pridna in sploh skoraj nisem šla iz stanovanja ta vikend, da ne bi na teh štengah še kaj sprožilauser posted image no, dobro, v petek in soboto sem šla, ampak včeraj pa res ne, itak je skoz scalouser posted image



(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 12:10:33   
NRMM
Daaaaan!

A stanje se še ne umirja pri nas??? user posted image user posted image

ANA čestitke za Svita user posted image user posted image user posted image .

Pri nas tudi nič novega,sicer sem v četrtek vzela zadnji magnesol in vsako večer malo otrdeva trebuh,ni pa hudega.Otrdeva prdevsem takrat ko sedim,ko se vležem je ok in tudi noči so znosnejše.Kar naj še zdrži do roka,se nič ne bom jezila.Mala še veselo razgraja,tako da se ji očitno preveč ne mudi.

No danes me še čaka pot v Lj in nazaj,tako da mi pripada zdej mal počitka.

Lep dan vam želim.



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 16:47:17   
pipi1
SpelaP sporoča:

Štorklja nam je danes, 11.6.2007, ob 11:18 prinesla deklico SARO (3680g in 50cm)!

Spela, prejmi čestitke iz srca!!!!!!

pipika

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 17:29:16   
lidijad
Čestitke Ani in ŠpeliP!!!!  user posted image Veliko caratnja vam želim.
Mi pa še kar čakamo na user posted image , rok imam v soboto, porodnih znakov pa še ni in ni (samo rahlo špikanje v kletnih prostorih kot je napisala ŠpelaP).
Lepo se imejte

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 17:59:49   
zlata ribica
Hej hej Špela, carica si. Super, sem tolk vesela za vašo družinico. user posted image user posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke najprej tebi, nato tvojemu lubiju, ki se je gotovo izkazal,  pa še bratcu.

Veliko cartanja in zdravja vam želim. Seveda se željam pridružuje tudi moj ribon user posted image .

no, pa si me prehitela, ah saj za mnogorodko se že spodobi, a ne? user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 18:02:48   
KT
user posted image user posted image user posted image ŠpelaP pa je le pristala štorklja tudi pri vas  -  ČESTITKE za malo princeso user posted image SAROuser posted image
 
lidijad vidim, da sva midve približno na istem - jaz imam pa PDP v nedeljo in tudi naši pikici user posted image  je prav fino pri mami in se ji popolnoma nikamor ne mudiuser posted image . No, ona že ve, bo že prišla, ko ji bo prav user posted image . Najbolj smešno pri vsem skupaj pa je, da so mi že pred mesecem dni napovedovali, da bo prišla user posted image
 
Ronja kako je šel izpit - sm tko pesti držala, da imam še zdaj členke bele user posted image
 
 

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 18:37:20   
lidijad
KT upam,da nama bo uspelo roditi, tko kot so nama napovedali G. Malo me skrbi, da nebi šla čez rok, kajti tisto čakanje na user posted image .....
Kako se počutiš?
LP 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 18:50:41   
KT
Se mi zdi, da bi lahko gore premikala, a po drugi strani bi pa prav rada že šla user posted image  - preveč ljudi poznam (takšna služba pač user posted image ) in telefon neprestano zvoni user posted image  Če pa jaz koga pokličem, pa oseba na drugi strani najprej vpraša: "A si že rodila?" user posted image  Saj nisem jezna, ker vem, da jim pač ni vseeno, ne predstavljam pa si kako bo, če se vsa stvar zavleče v drug teden user posted image . Malo me dol tiši, pa kakšna vez me tam doli zategne, ampak tudi tega sem že navajena user posted image  

A ti si uredu?  

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 19:06:19   
lidijad
KT, jaz se dobro počutim, sam noge mi zatekajo, me pa tudi zaboli oz. špikneme v kletnih prostorih (izraz sem pobrala od ŠpeleP). Drugače je pa  dojenčica še zelo živahna, predvsem proti večeru, nič se še ni umirila, kot pravijo da se dojenčki pred porodom umirijouser posted image . Tudi mene kličejo prijatelji in me sprašujejo ali sem že rodila in kaj čakamo. Vsi nestrpno čakajo, oče mi vsak dan govori kaj še nisi šla rodit, sestrič mi določa dneve kdaj bom šla, moj pa je čist trd ko ga pokličem v službo (misli si, zdej pa bova šla v porodnišnico, akcija)







(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 20:43:07   
NRMM
user posted image user posted image user posted image O bravo Špela,no evo pa si le dočakala svojo pupikouser posted image user posted image user posted image ,čestitke!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
   RE: Junijke 2007
11.6.2007 21:31:33   
ronja
špela, čestitke celi družinici! Upam, da ne boš preveč pogrešala Tima, sicer pa si dobila novo igračko, da ti ne bo dolgčas te tri dni... Sem vedela, da je to tvoj dan! No, jaz bi pa rodila mogoče naslednji pon., heheuser posted image

KT, hvala za požrtvovalno držanje pesti - JE POMAGALO! Izpit naredila s 4user posted image user posted image user posted image user posted image , o čemer si niti sanjat nisem upala, ker zadnje čase nisem mogla ravno veliko in skoncentrirano vadit (itak veste, zakaj: poljubna kombinacija slabosti, bruhanja, zelo močnih otroških brc direkt v kitaro in popadkov, ki tudi ne pripomorejo h koncentracijiuser posted image ), pa še tremo sem mela fuuuuul in če bi zaigrala tako kot pol ure prej doma, bi dobila pa pet, hehe. Ampak sem suuuuuuper zadovoljna in še enkrat hvala vsem, ki ste držale pesti!
KT, evo, zdaj ti pa jaz vračam in držim pesti zate, da bi bil porod čim prej in čiiiiiim lažji! Upam, da bojo moje pesti ravno tako pomagale kot tvoje! Če bojo, potem boš že danes šibala, heheuser posted image

Joj, punce, jaz sem tak srečna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zadnje čase so se stvari samo grmadile: bratec je izgubil list z merami za police v kuhinji, ki mi jih je obljubil, bi morali vse še enkrat tuhtat, kaj bova kje mela, da bo prava višina,... POtem se user posted image kar nikamor ni mudilo z urejanjem sobice za tamalo, potem sem mela še ta izpit, pa še oni policaji so se oglasili, da bi še eno zgodbico,... Skratka, stvari so se samo nalagale... Nič pa ni hotlo stran... Razen Ronje, ki me je strašila vsake toliko s popadki... In me je kar zvijalo!

NO, zdaj se je pa končno začelo vse lepo premikat: izpit sem naredila, user posted image je vzel jutri in pojutrišnjem dopust in že danes začel z renoviranjem, bratec je našel en delovni list, ni vse gor, ma je vsaj nekaj... Skratka, stvari se premikajo in vem, da če grem rodit, bo vse za silo zrihtano, ko pridem. Saj ni treba, da je tipi-topi, samo približno, da jo mam kam dat...user posted image user posted image user posted image

Tak da zdaj, ko tole danes do konca pobarvam, nimam več nobenih večjih stvrai, ki bi me držale za vrat, potem res delam samo še za Ronjo: posteljninica, odejica, oblekice... No, prej morava it kupit še njegov foto in mojega overlocka, ampak je treba počakat na plačouser posted image . Pa še par malenkosti je za nabavit, ampak nič življenjsko pomembnega... Pa, ja, ajde, v službo moram še enkrat, birokracija in ene prezentacije... Ampak če ne grem, se tudi ne bo svet sesul, heheuser posted image Se mi pa še nič tako zelo ne mudi it rodit kot vamuser posted image

od teh vaših znakov (špikanje v kletnih prostorih, bolečina v vezeh ob sramni kosti, popadki taki in drugačni - danes samo lažni, zatekanje gležnjev...) mam vse razen umirjenega otroka, mala Ronjica kar lepo brca, hehe. Ne prašite, kako je brcala na izpitu, je čutila, da sem živčna, verjetno...) Ampak jaz mislim, da lahko tole vseeno še kar traja in traja... No, vsaj 1 teden bo ziher še zdržala, če je pametna, hehe, da še zadnjo kaj naredimuser posted image Itak da bo - pol jo bo treba še ven silituser posted image ...

Ampak razmišljam, da bi pa danes malo napadla mojega user posted image Sicer sem zmatrana: najprej izpit, potem letim domu, pa spet nazaj, ker sem pozabla eno potrdilo nest sabo, pa potem spet domu (vse z bičikleto), potem sem na hitrco vrgla skup en kiš (slana pita iz krhkega testa, čez pa nek nadev, prelit s smetano z jajci), da nekak pokažem user posted image , da cenim njegov truduser posted image (on obožuje kiše), pa letim takopj na plavanje, odplavam 1500m in pridem nazaj, no, zdaj sem pa v miru pojedla solato, ki jo je lubi naredil zame in sva jo maznila v romantiki najinega balkona, pa potem še sladoled  (sem včeraj naredila stračatelinega) in zdaj ob račkotu z vami jem še čokoladno kremouser posted image ...  Skratka, nebesauser posted image
No, ampak zadnje dni, sploh od teh popadkov dalje, si kar nisva upala nič user posted image , ker sva se mal bala, da bi kaj sprožila... No, zdaj pa lahko v miru, heheuser posted image

KT, ti držim pesti, nisem pozabla!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
   RE: Junijke 2007
12.6.2007 6:32:27   
asso
Sporočam novico, da je zrak rodila. No upam, da ne bo jezna, da sem kar jaz vam to sporočila... ni mi ona naročila tako, da... zjutraj sem si spomnila in napišem. No te je še user posted image  pa sem ga prehitelauser posted image
"Mamici v veselje in tatiju v ponos,
na svet sem prikukal brez zobkov in bos.
Tehtam 3060 g in sem 51 cm velik.
Vas Enei"
 
user posted image user posted image user posted image  Želim vam veliko lepih trenutkov, malo joka ter veliko prespanih noči in zdravih dni user posted image user posted image user posted image
 
user posted image


_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   RE: Junijke 2007
12.6.2007 7:54:02   
lidijad
Zrak, čestitke!!!!!!
Veliko cartanja in veselja vam želim.user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?