|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.10.2006 19:02:32   
Jasy
Anonimna lahko dopolniš mojo starost, stara sem 24 let.

No drage junijke user posted image , pa ste se zelo fajn razpisale. Jaz še vedno doma nisem povedala za mojo nosečnost, veva samo midva z mojim user posted image . Je pa danes prišlo do takega naključja, da bom pa sestri le morala povedati pred prvim pregledom. Kajti tudi ona je noseča, sicer že gre proti koncu, in ima isto ginekologinjo. Danes je bila na pregledu in jo je gin. spet za en teden naročila na čisto isti dan pa skoraj isto uro kot ga imam jaz....tak da boljše da povem, da je nebo kje tam kapuser posted image . Čeprav bi rada že celemu svetu povedala, sem le mislila da bi zvedeli domači po prvem pregledu, nikoli ne veš kaj je lahko narobe.

In kako se kaj ve počutite? Mene so začele dajati slabosti in to čez cel dan, pa določena hrana se mi gabi, katero sem prej mela zelo rada. Zadnjič pri kosilu, ko smo jedli testenine in sem si dala prvo porcijo v usta, sem skoraj bruhala, sem doma rekla da mi ne paše jesti pa sem samo solato jedla. Mogoče že kaj sumijouser posted image user posted image ....ker jem čisto x hrano kot prej.

uživajte drage junijke
in lp
Jasy

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Junijke 2007
19.10.2006 19:43:43   
Anonimen
 
dopolnjeno...

user posted image 01. Jacqueline
user posted image 02. ~Nina~
user posted image 03. kati81
user posted image 04. nogica
user posted image 04. Valentina76
user posted image 05. dorina
user posted image 06. palčica
user posted image 08. ŠpelaP,31 let,
user posted image 09. N & B 
user posted image 10. janapan
user posted image 12. Jasy, 24 let 
user posted image 12. zrak, Postojna

user posted image 12. Melaverde
user posted image 13. daria78
user posted image 16. babajči

user posted image  .NR
user posted image  20.Anonimna-jest
user posted image  .Liona
user posted image  .Žabica26
user posted image  .Tracy
user posted image  .Pika79
 
 ...zaenkrat nas je na seznamu 21 srečk nosečk....

jest

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Junijke 2007
19.10.2006 19:46:57   
Tracy
Daria78, tudi jaz v prvo nisem šla na NS. Tudi sedaj ne bom šla, ker nisem pripravljena naredit splava. Veliko raje kot na NS bi pa šla na en dober in natančen UZ v 12 tednu (al pa tam okoli)- seveda samoplačniško.
lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Junijke 2007
19.10.2006 20:16:09   
Kati81
Anonimna tudi mojo starost lahko dopolniš, imam 25 let.

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Junijke 2007
19.10.2006 20:49:11   
Palčica*
Evo,še jaz prispevam svojo starost- 30 let imam.

Kakorkoli...moje slabosti nihajo, hrana pa se mi noro,noro upira,kljub temu pa se potrudim in jem. Na srečo bruham ne. Kar se hlač tiče je tko- vse me tiščijo. Že prej nisem nosila ne vem kako ohlapne ampak bolj na "knap",tko da sem zdaj res bolj ali manj na tem da grem v shoping,ker mi gre ta utesnjen občutek na živce.
Lansko leto sem si sicer dala sešit hlače z naramnicami,a bom z njimi še malo počakala,saj so me že takoj ko sem jih prvič oblekla spraševali če sem noseča. Povedala jim zaenkrat še ne bi,lagala pa tudi najraje ne.

ŠpelaP - a bova zdržale do srede? Tud jaz že komaj čakam,da zvem karkoli v povezavi s tole malo pikico.Sporoči kako bo potekal pregled. Ah,pa kaj mi je...sej bova tko obe takoj po pregledu na tole stran šibali, a ne?user posted image

A je katera kaj Skutico zasledila? No pa saj najbrž rabi mir.

Drage moje punce jaz se  počasi odpravljam spat, Vam pa pravtako želim čimbolj mirno noč !

Nočko !

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Junijke 2007
19.10.2006 21:35:51   
NRMM
Čeeeeeeer!!

Pa ste res lapaste user posted image !

No pa je še en dan naokoli. Pri nas zaenkrat vse ok, nosečniške tegobe razen hude lakote, želje po kislem, težke prsi še niso očitno na vrhuncu ali pa jih sploh ne bo, za kar bi bila neznansko vesela user posted image . Nekaj podobnega je bilo pri prvi nosečnosti, ki se je žal končala po 13 tednih user posted image , ampak zdej imam občutek da je vse ok, upam da me ne vara.

A ha stara sem 28 let, moj pdp bo pa 5.6.po mojih izračunih. Jutri se naročim za pregled, kateri bo verjetno kar kmalu, glede na to, da sem že v 8 tednu. Upam,da bo me imel ginek zopet v takšnem drobnogledu kot pri prejšnji nosečnosti. Na NS grem tudi, predvsem zato, ker se na njej vidi vse in pri prejšnji sem uživala fuul.
Kar se spola tiče mene zelo mika, da ga izvem pred porodom. Sicer pri Maruši nama ni uspelo izvedet,ker se nikoli ni videlo, zdaj si pa to želim, če bo možno, čeprav mož pravi,da počakava do poroda.........ampak to je še taaaaaaako daleč.
Povedala sva že skoraj kar vsem,ker kar ne moreva držat zase tako sva veeeeeesela, no v službi še ne vedo, kjer me bodo ziher  obglavliuser posted image user posted image . Še iz ene porodniške nisem (še dober mesec)pa bo kmalu spet druga.

A je katera iz mb in bližnje okolice in bo tudi rodila v Mb?

Lep večer še naprej in uživajte v user posted image .

nočko



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 0:00:57   
Jacqueline
Uf, ste pridne!!! Bravo junijke 2007!!! user posted image user posted image user posted image  

Danes sem doživela šok stoletja. Šef me pokliče k sebi na urgenten sestanek. Ponujajo mi delovno mesto v Franciji, kjer bi bila nekakšen vezni člen med matično firmo in slovensko "podružnico". Nosečnost ni ovira. Samo ne vem kako bo user posted image  reagiral na to. Letos sva si uredila stanovanje, on ima super službo, samo to je življenjska priložnost zame-enkratna ponudba, ki sem si jo vedno želela. Enkrat sva se hipotetično pogovarjala o tem, ampak takrat še nisva živela skupaj, imel je službo v kateri ni užival niti ni imel jake plače. Takrat je rekel, da ni problema, bi si pač tam ustvarila svoje življenje (oba govoriva tekoče francosko). Ampak sedaj so stvari drugačne. Ne vem, če imam pravico pričakovati tako žrtev od njega, saj imava tukaj VSE (družini, prijatelje, stanovanje, dobri službi,...). Tudi najini starši ne bi bili navdušeni, saj so sedaj čist vsičeni, da bova imela otročka.

Dajte prosim mi povedat vaše mnenje, jaz bom pa probala user posted image  povedat, kako stvari stojijo, pa da vidimo kaj poreče na tole nastalo situacijo.

Drugače pa se počutim super, pridno jem, da bo otroček lepo rastel.

Lp,
Jackie in bambino no1

_____________________________

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 5:29:41   
DORI
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciao junijke!
Se vam na sveže pridružim. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 24.06.2007. Na pregled se pa bom naročila šele enkrat po praznikih saj je pikica še mičkena in se nima kaj videt na UZ.
Stara sem 42 let, je pa moj 4. otrok. Od prej imam 2 fanta(21. 2,5) in 1 punco(15).
Spola nisem nikoli želela izvedet, saj imam ful rada presenečenja. Še pri Lukcu, ki je najmlajši, ko sem šla na imniocentezo, sem naročila naj izvide pošljejo direkt k ginekologu, da me slučajno ne bi zamikalo pogledat za spol.
Zdaj pa si ful želim izvedet, tako, ko bom šla na amn. bom kar pustila, da dobim izvide na dom.
Za zdaj se počutim vredu, ampak je še zgodaj, čeprav mi nikoli ni bilo slabo, samo utrujena postanem in zaspana.
Vsem skupaj želim čim lepšo in mirno nosečnost.
Se slišimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 7:42:22   
zrak
Jackie , user posted image čestitke za priložnost...
Jaz bi tako rekla to priložnost si jo želela in zdaj je končno prišla.. Najprej seveda pogovor s partnerejem... in če se strinja izkoristi to.. še vedno obstaja čas ko se lahko vrnete nazaj domov v Slo... dandanes pa te razdalje niso tako grozno velike kot nekoč...
V glavnem čas za vrnitev domov še vedno obstaja.. ne obstaja pa čas ponovne enake priložnosti.. ko jo boš enkrat zavrnila bo le-ta tudi odšla, seveda bodo druge.. ampak drugačne..
Izkoristi, sicer si boš govorila kako bi bilo, če bi takrat...

Sicer je vedno tukaj tudi partner, ki pa ne vem kaj misli...

lp.. srečno.. upam, da boš izbrala tebi , tvojemu malčku, in dragemu naj izbiro


(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 7:47:24   
zrak
anonimna imam 31 let user posted image user posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 8:37:14   
Anonimen
 
dopolnjeno...

user posted image 01. Jacqueline
user posted image 02. ~Nina~
user posted image 03. kati81,25 let 
user posted image 04. nogica
user posted image 04. Valentina76
user posted image 05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image 06. palčica,30 let 
user posted image 08. ŠpelaP,31 let,
user posted image 09. N & B 
user posted image 10. janapan
user posted image 12. Jasy, 24 let 
user posted image 12. zrak,31 let, Postojna

user posted image 12. Melaverde
user posted image 13. daria78
user posted image 16. babajči

user posted image  20.Anonimna-jest
user posted image  24.DORI,42 let
user posted image  .Liona
user posted image  .Žabica26
user posted image  .Tracy
user posted image  .Pika79

 
 ...zaenkrat nas je na seznamu 22 srečk nosečk....

jest

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 9:48:57   
babajči
čau punce..tudi mene je včeraj direktorica presenetila s ponudbo za prevzem projekta, o katerem sem sanjala, odkar sem zaposlena na tej firmi. do torka naj bi se odločila...noben pa ne ve, da sem user posted image . glede na to, da je delo možno opravljat doma (gre za dizajn), ji bom predlagala, da do porodniške normalno opravljam to delo, po porodu pa od doma...upam, da bo sprejela moj predlog in, da nosečnost zanjo ne bo problem.

pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 9:58:08   
Ketrin
Jutro!! Tale naš forum dela s polno paro! user posted image  Jaz imam 27 let in PDP 28.6. Če lahko, me prosim dodaj na seznam... Drugače pa se počutim super, prav nič drugače kot en mesec nazaj...Upam da bo (vsaj približno) tako tudi ostalo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 10:32:58   
Anonimen
 
dopolnjeno...

user posted image 01. Jacqueline
user posted image 02. ~Nina~
user posted image 03. kati81,25 let 
user posted image 04. nogica
user posted image 04. Valentina76
user posted image 05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image 06. palčica,30 let 
user posted image 08. ŠpelaP,31 let,
user posted image 09. N & B 
user posted image 10. janapan
user posted image 12. Jasy, 24 let 
user posted image 12. zrak,31 let, Postojna

user posted image 12. Melaverde
user posted image 13. daria78
user posted image 16. babajči

user posted image  20.Anonimna-jest
user posted image  24.DORI,42 let
user posted image  28.Ketrin, 28 let,
user posted image  .Liona
user posted image  .Žabica26
user posted image  .Tracy
user posted image  .Pika79

 
 ...zaenkrat nas je na seznamu 23 srečk nosečk....

jest

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 10:42:33   
zabica26
Joj, klepetulje!
Že v prvih tednih smo tolk naklepetale, kaj bo šele do konca ratalo.

Držim pesti, da bo z vsemi vse ok! user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 10:57:52   
Anonimen
Če slučajno katero zanima, se je Skutica pojavila na novem naslovu, pod Upajmo skupaj....upanje po splavu...
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=894819&mpage=85
aja..mislim, da se kr dobro drži...sicer ima miljon vprašanj, kar je čisto normalno...ampak se mi zdi ja se je kr hitr vklopla v življenje...kar je super...

Pa lep dan...

Jest

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 11:18:33   
Tina26
Hojla srečke
Evo še mene: PDP predvideno 5.6 stara pa sem 28 let in je to moj drugi otrok...
Pregled imam v ponedeljek na NS pa bom tudi šla, saj se tam tako lepo vse vidi. Trenutno sem na bolniški saj bruham tudi po 10x na dan in mi je konstantno slabo. So mi pa punce razložile, da bo otro drugega spola kot prvi ker mi je drugače slabo ;) Jupi fantek bo ;)
Skratka dodajte še mene na seznam, jaz pa se vam javim ko bom kaj dalj časa lahko na nogah, brez da skoz v WC letam...

L.P. Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 11:37:57   
ŽogiMarogi
Ola junijke!

Ste pa res pridne, ste se vse tko razpisale, da vam sloh ne sledim. user posted image   
Evo še moje podatke. Po mojih izračunih je PDP  okoli 10.06, stara sm pa 29.  Bo prvi user posted image ,  upam da bo potekalo vse OK.
Daria78 moje mnenje glede nuhalne.Jest sm v prvo bila tudi skeptična glede pregleda, vendar sem bila kasneje hvaležna, da imaš možnost opravit pregled. Namreč na žalost je bilo zlo preveliko odstopanje, da sem mogla prekinit v 13 tednu, kar pa ni bilo prijetno. Tako, da se bom tudi zdaj naročila na pregled in upam da bo tokrat dobra novica.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 11:46:37   
zrak
žogica user posted image user posted image , srečno in da bo šlo vse dobro.. da bodo naši user posted image  zdravi...

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 11:56:51   
ronja
Ojla, punce! Anaonimka, mene si pa spustlauser posted image - 28 let, 1. noseča, PDP po mojih izračunih na RRji je 25.6., sestra v ZD mi je pa zračunal a24.6., ampak verjetno bo kasneje, ker je bil narejen enkrat od 1.10 dalje - tak da napiši, kar ti pašeuser posted image , enkrat konec junija-začetek julija, skratka.

Jaz sem se šla danes zjutraj naročit za pregled in ga imam 16.11., še en mesec torej.
Za njuhalno svetlino bom šla na pregled, prvič zato, ker bi rada bila pomirjena in tako imaš tisti dober občutek, ko ti rečejo, da je vse ok in te je manj strah, da bi bilo kaj narobe. Če pa je kaj narobe, pa imaš možnost pravočasno urgirat... Ker bo to moj prvi otroček, si komaj predstavljam in zaupam bit mamica zdravemu otročku, za prizadetega pa ne vem, če sem dovolj sposobna... Vseeno rabijo več... S fantom sva se tudi že pogovarjala o tem že prej in sva bila oba za, da bi v tem primeru splavila - se mi zdi v redu, da se take stvari prej zmeniš, da vidiš, če se približno strinjata partnerja, seveda pa oba dopuščava možnost, da bi si premislila. Ampak to je samo zato, da si teoretično pripravljen na stvari, ker se potem take, na katere si pripravljen ne zgodijo, eheh:)

Itak bo pa z našimiuser posted image vse v najlepšem redu:) Mogoče bojo mal živahni, ampak to je znak zdravja, a ne?

Meni je bilo pa včeraj zvečer malo slabo, ampak ne tako grozno, nisem bruhala niti nič takega. Danes mi ni nič.
Hlače so mi vse še prav, sploh se ne počutim ravno noseče, samo v trebuščku me kdaj pa kdaj mal zbode, čisto narahlo:)

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 12:30:42   
Anonimen
Mislim, da sem se takoj na začetku opravičila, če bom katero pozabila....pa še enkrat....
...no, seznam se lepo polni...vedno več nas je....
user posted image user posted image user posted image



user posted image 01. Jacqueline
user posted image 02. ~Nina~
user posted image 03. kati81,25 let 
user posted image 04. nogica
user posted image 04. Valentina76
user posted image 05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image 06. palčica,30 let 
user posted image 08. ŠpelaP,31 let,
user posted image 09. N & B 
user posted image 10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image 12. Jasy, 24 let 
user posted image 12. zrak,31 let, Postojna

user posted image 12. Melaverde
user posted image 13. daria78
user posted image 16. babajči

user posted image  20.Anonimna-jest
user posted image  24.DORI,42 let
user posted image  24.Ronja,28 let
user posted image  28.Ketrin, 28 let,
user posted image  .Liona
user posted image  .Žabica26
user posted image  .Tracy
user posted image  .Pika79

 
 ...zaenkrat nas je na seznamu 26 srečk nosečk....
user posted image user posted image user posted image
jest


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 13:43:26   
melaverde
anonimna pozdravljena !

jaz pa jih imam 26...let

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 14:50:44   
Kati81
Hojla punce, jaz sem ravno iz H&M in sem si kupila en tak črn brezrokavnik, ki je čez prsa oprijed pod prsmi pa gre tko na široko kot eno krilce tja do malo nad koleni , pa še tko kot puli je okrog vratu,  pol sem si pa nabavla še en tak pulover, ki je tak bolj širok in je dolg mal čez ritko. Mislim da bo to zdržalo čez celo zimo pa še moži je reku da mi bo kaj kupu, sam njegabom raje vzela v trgovino za nosečnice, da mi bo kaj res lepega kupu.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 15:31:18   
ŠpelaP
Pozdravljene, user posted image !
Nas je pa res zmeraj več. user posted image
Tina26, a to drži glede slabosti, kar si napisala zgoraj. Da če ti je drugače slabo kot v prvi nosečnosti, da bo potem otrok drugega spola. user posted image Kako bi bilo to fajn, da bi bilo res.
Potem bi mi v drugo dobili punčko. Mi v prvo sploh ni bilo slabo, zdaj pa skoz čutim tako rahlo slabost v grlu. 

A ste ostale tudi tako zmučene? Kako sem jaz čakala ta vikend, da se spočijem, kot mali otrok na božička. Pa sem bila samo tri dni v službi, ker sem bila do srede še v bolniški. Hvala bogu, da bodo čez en teden krompirjeve počitnice.

Palčica - še 5 dni, pa pregled. user posted image Upam, da bo res vse user posted image !

Lep pozdrav vsem,
Špela

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Junijke 2007
20.10.2006 16:55:26   
daria78
Ojla junijke!
Tudi jaz sem koooomaj dočakala vikend in prav fajn se mi zdi, da bo malo bolj slabo vreme, da bom lahko brez slabe vesti malo več počivala. Res sem zelooo utrujena in brez kake posebne volje do dela. Tudi okus se mi je zelo spremenil. Ful mi dišijo slane stvar (npr. burek) a slaščic, na katere sem sicer nora, tudi pomisliti ne smem, ker mi kar želodec dvigne. In kljub temu, da mi je skozi po malem slabo sem kar naprej lačna. user posted image
Hvala tistim, ki ste si vzele čas in mi napisale kaj menite o NS. Nisem namreč vedela, da se lahko že po NS odločiš za splav v primeru zelo povečanega tveganja. Sicer pa res ne moremo vedeti kaj se nam vse lahko zgodi in npr. cerebralna paraliza, je največkrat posledica zapletov ob porodu. Zato si ob + izvidih NS res ne morem popolnoma oddahniti. Vendar proč s takimi mislimi, kajne. Upam, da vas nisem razjezila ampak tokrat me je veliko bolj strah, kot me je bilo pri 1. user posted image , ko skoraj pomislila nisem, da bi šlo lahko karkoli narobe.

Jacqeline se podpišem pod post, ki ga je napisala zrak.
Čvekice....lep viken vam želim!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?