Pikabu
|
No, gremo malo bolj resno. Vava, , da je z Lukcem vse v redu. Sicer se pa glede RA strinjam z muki. Ko sem zjutraj prebrala še drugo sporočilo, sem natanko tako razmišljala kot muki, samo zapisat nisem imela časa. Muki, upam, da nisi huda, če se kar pod tebe podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: Arabela A VE NIMATE OTROK???!!!! Imamo, imamo, pa zvečer pridno spijo. Maks gre spat po osmi uri, Ema okoli devete. Danes bo še večji luksuz, ker ima mož pevske, gre Ema pred osmo, jaz pa potem samo še Maksa spravim spat in sem frej. Arabela, blagor, če se še vedno lahko dojita kjerkoli. Naš je prevelik firbec. Zdaj se še v spalnici in leže noče dojiti, če je Ema zraven. Je vse drugo bolj zanimivo. Citiranje: morate paziti, da ne zbrišete tisti quote zgoraj in spodaj, potem pa pride lepo. Pojma pa nimam, zakaj Gayi vrže tako na sredino. Tasha: za srečanje ni nič točnega določeno. Zaenkrat velja v začetku februarja. Clody, WB. Kam greš med jutranje ali večerne čveke? MSN: če si še to naštimam, se mož loči, kaj bo z otroci, se ne ve. A je to že ena napisala? No, pri nas bo isto. Drugače pa sploh ne vem, če bi meni to delalo, ker midva nimava windovsov ampak linux. Kaj pa, če si na čvekanju v tri dni odpremo novo temo, ki bo naša, pa tam takole čvekamo, da nam tukaj ostane o naših otročkih? Smajliji: meni to ne deluje. Verjetno je krivo, ker imava linux. Bom možička vprašala, če se da kaj drugega narediti. Meni samo skopira stran. Zdaj sta pa oba budna. Pridem zvečer. Se še katera javi za čvek?