|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.2.2007 17:31:27   
Anonimen
no včasih moj mali tud mene polula pa mu moj da roko in čestita pa reče-.--bravo andarž tko se delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5426
12.2.2007 17:33:20   
Pikabu
Vava, sta si pa res podobna v kombinezonu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
12.2.2007 17:39:41   
Pikabu
Zdaj pa grem, ker se je Ema zbudila. Mi je rekla: "Ti si poledna mamica..." Le zakaj, hitro grem, da ne bom še bolj poredna. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
12.2.2007 17:57:04   
Arabela
Sploh ne morem verjet, moja mala še vedno pančka v vozeku na hodniku.. pa smo mimo nje hodili pa nič..
Mami je tako šokirana, da sploh ne ve kaj bi sama s seboj... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
12.2.2007 18:05:57   
štorkljica
Sem mela 5 str za prebrat. Pa kaj ve nič ne delate čez dan, samo čvekate tukaj gor al kaj?
Frrrr mi tudi čakamo Ajdino osebno, naj bi jo dobila jutri ali pa v sredo. Komaj čakam, gremo pol v četrtek v Graz (šopinguser posted image )

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
12.2.2007 18:06:36   
mis
Tudi me smo se danes dolgo potepale. Zdaj pa sem jo spet uspavala, ker je po dobri urci ratala tečkasta. Jasno kombinezon, duda, malo zibanja in spiuser posted image

Vava srečno jutri. DVD pa ko bo. Ne sekiraj se!user posted image

Med dojenjem ma naša tolk dela da je noro. Z rokami jasno skoz neki praska, modrc vleče, boža.... Pa vse jo zanima kaj se dogaja... Pa tako lepo pogleda, se zasmeji, pravi cuker...

Odkrila sem super trgovino z lesenimi igračami. Jutri dobim kataog. Če kero zanima: www.igraca.si.

Glede nočnega spanja: tudi mi smo imeli res sladke noči. Ene 14 dni je spala prvo rundo 8 ur. Kje je že touser posted image  Zdaj pa na dve uri. A to pomeni da ma premalo mleka al kaj? Pojma nimam. Tako krajša runde...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
12.2.2007 18:07:17   
štorkljica
Vava tudi jaz držim pesti za jutri evo še en user posted image  zate in enuser posted image  za Lukca. Fajn lula tale vaš Luka, hehe, kaj je to blo slučajno na postelji?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
12.2.2007 18:08:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Pikabu, Ema pa ne bo več kdaj sama Radenske odpirala

Upam, da ne, predvsem pa, da ne bo tako jokala, če se samo kaj takega naredi. Res sem se ustrašila, pa kot zanalašč so me malo prej take misli obhajale.

ne smeš imet takih misli, ker s tem privlačiš nesrečo - law of attraction... misli pozitivno! js večkrat vidim kakšno prometno, ko sem sama za volanom, al pa moža ni doma in me spreleti slab filing... hitro slabe misli nadomestim z lepimi... no, pa pr možu preverim, če je res vse ok

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
12.2.2007 18:08:46   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Sploh ne morem verjet, moja mala še vedno pančka v vozeku na hodniku.. pa smo mimo nje hodili pa nič..
Mami je tako šokirana, da sploh ne ve kaj bi sama s seboj... user posted image

Bravo Katarinauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
12.2.2007 18:09:50   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci
frrrr, kaj pa ti tok poštarja čakašuser posted image

mi je v soboto , ko me ni blo doma, listek pustil na katerem piše: 12.2. med 8. in 10. bodi doma user posted image osebno od Jaše bi moral prinest

Si ga dočakala? user posted image user posted image user posted image

ne user posted image imam pa samo listek, da nej bom doma... za dvignit pa ne user posted image bo jutr šel mož na pošto vprašat...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
12.2.2007 18:10:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Odkrila sem super trgovino z lesenimi igračami. Jutri dobim kataog. Če kero zanima: www.igraca.si.

mi pri njih nabavljamo družabne igre in so super....vse leseno...pa enkratne igre za celo družino. še midva z možem uživava zraven!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
12.2.2007 18:10:32   
štorkljica

Pikabu, Ema pa ne bo več kdaj sama Radenske odpirala

Upam, da ne, predvsem pa, da ne bo tako jokala, če se samo kaj takega naredi. Res sem se ustrašila, pa kot zanalašč so me malo prej take misli obhajale.

ne smeš imet takih misli, ker s tem privlačiš nesrečo - law of attraction... misli pozitivno! js večkrat vidim kakšno prometno, ko sem sama za volanom, al pa moža ni doma in me spreleti slab filing... hitro slabe misli nadomestim z lepimi... no, pa pr možu preverim, če je res vse ok

To je pa po Murphiju - Murphijevi zakoni!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
12.2.2007 18:15:06   
štorkljica
Pri nas je pa glede spanja bolj tako. Na začetku je spala ful, v prvi rundi vsaj 6-7 ur skupaj, pol pa še 3-4 ure v naslednji pred bujenjem zjutraj. No zdaj pa ko smo začeli prej hodit spat, pa spi kot prepih - malo ja malo ne. Včeraj mi je v pvi rundi spala 5 ur, pa se je pol spet do juta budila na uro in pol, včasih pa mi že takoj po tem kdaj zaspi serje in se zbuja na uro do uro in poluser posted image  Pol pa bodi naspan in dobre volje cel naslednji dan.

Neposredna povezava do sporočila: 5438
12.2.2007 18:17:29   
frrrr
Med dojenjem ma naša tolk dela da je noro. Z rokami jasno skoz neki praska, modrc vleče, boža.... Pa vse jo zanima kaj se dogaja... Pa tako lepo pogleda, se zasmeji, pravi cuker...

meni so lesene igrače tut full všeč... ampak za zdej je verjetno še prehitro, ker se z njimi po glavi tolčejo...

dojenje - Jaša me vleče za modrc, majico (kot Katarinca Arabelo)... včasih pa dlan steguje in krči kot kakšna mala muckica med predenjem user posted image full je luštkan... pol pa une učke upre vame in se mi nasmehne... nepopisno.... bi kr od veselja jokala

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
12.2.2007 18:18:13   
štorkljica
Pa kaj se Maxica res ne misli več tukaj javljat al kaj? Prejle sem jo ujela na čvekanje v tri dni.
Maxica - BEJBI COME BACK!!! Sej to je res brezveze, da se zdaj ne boš več javljala pri nas, ne vidim nobenega logičnega razloga za touser posted image  Kaj je blo je blo, to se da tudi drugače rešit, ne smeš se zdaj skrivat zaradi tega - mi te mamo še vedno radiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5440
12.2.2007 18:19:33   
frrrr
vava - luštkan je vaš Luka... pa še Jaši je všeč njegov vodomet - ga je očka mimo prinesel in se je nasmehnil ob pogledu na fotko... pa bravo mamici za fotografski dosežek user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
12.2.2007 18:21:32   
Arabela

Glede nočnega spanja: tudi mi smo imeli res sladke noči. Ene 14 dni je spala prvo rundo 8 ur. Kje je že touser posted image  Zdaj pa na dve uri. A to pomeni da ma premalo mleka al kaj? Pojma nimam. Tako krajša runde...

Tudi jaz sem mislila da mi mleka zmanjkuje pa se mala redi ko mali pujsek... jaz mislim da so pri nas zobki... Pa tako hitro kot sem se navadila spati 8ur, tako hitro sem se spet navadila nočnega dojenja.. saj bo boljše, če ne jutri pa pojutrišnjem sem nekje prebrala

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
12.2.2007 18:23:08   
štorkljica
Mene Ajda pri dojenju vedno tako lepo boža z rokicami ali pa včasih prav grobo cuka za joško z tistimi krempeljčki in me zgrabi, pa si joško ven iz ust potegne pa si jo spet nazaj not naštima. Ko pa se napapca, pa se odstavi in pol ali okoli gleda pa se sama s sabo pogovarja ali pa gleda mene pa se z mano pogovarja (tko bolj v grulečem smislu). Bog ne daj da bi med dojenjem bil ati v istem prostoru, ker pol sam njega gleda in ga šarmira.
Včasih pa ko je že na pol sita se tko zaporedoma priklaplja in odklaplja z joške zmes kaj pove, se nasmehne, malo okrog prečekira, lučko pogleda... Prava srčika maminauser posted image  Sve se pa začele spet nazaj leže dojit, vendar samo občasno. Nama prav paše, se tko na luštno pocartave.

Neposredna povezava do sporočila: 5443
12.2.2007 18:23:56   
Arabela
Ej punce kolko pa smo me danes strani naklofale?! Nam bodo otroke vzeli, saj zgleda kot da se sploh ne ukvarjamo z njimi...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
12.2.2007 18:24:46   
štorkljica
Tole je pa zanimivo, da sem gor in nisem sama...

Neposredna povezava do sporočila: 5445
12.2.2007 18:25:32   
štorkljica

Ej punce kolko pa smo me danes strani naklofale?! Nam bodo otroke vzeli, saj zgleda kot da se sploh ne ukvarjamo z njimi...user posted image user posted image user posted image

Ja katastrofa, socialne službe bodo mele kaj za delat...user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
12.2.2007 18:26:34   
Arabela
Katarina še vedno spi user posted image ...  Joj joj kaj bomo le počeli ponoči user posted image ...
Ponavadi spi najkasneje do 18ih, nato se igrava, ob 19ih kopava... pustimo se presenetiti

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
12.2.2007 18:28:00   
Arabela
Amazona je prav luštno da nimava samogovorov, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
12.2.2007 18:30:33   
štorkljica

Amazona je prav luštno da nimava samogovorov, a ne?

Ah moram it, mamo neke bedne obiskeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
12.2.2007 18:31:09   
štorkljica
Sam Arabela midve se pa vedno najdeve...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?