Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Evik ojla, no najprej da povem, kaj je tamauček včeraj ušpičil. ga dojim pa je imel kmalu dosti pa sem ga za vsak slučaj še enkrat pristavila, on pa skrabi joško pa začne pihat vanjo - kot da bi balon napihoval... Isto meni dela. Sem mu že zadnjič razlagala, da ravno obratno mora delat, ampak ne, on kar napihuje. drugače sem pa tudi razmišljala o tem, da se vedno razkrije, včeraj, ko sva prišla domov in je kar spal, sem ga pa kar v pajacu pustila - in potem sem mislila, ma saj pajac je še manjše debeline kot kovter pa še razkriti se ne more... Tudi mi smo včeraj prišli domov iz obiskov in sem ga kar v kombinezonu odložila v prenosno posteljico in je revež spal še eno uro. Drugače ga pa sedaj ponoči dajem kar v spalno vrečo in je zakon. Amazona, stolček je res krasen. Vsaka čast dedku. No, moja kavica je skuhana, grem zdaj Lana na joško priklopit (še en tak dečko, ki se rad na joški cerklja, pa brez ritma sva itd.itd.itd., ampak jaz sem že rekla, da pri enem letu vsega tega ne bo več počel, tako da zdaj mu kar pustim ), pol pa spet malo ven. En sprehod je že za nami, zunaj je 17 stopinj, kar pomeni, da je POMLAD TUUUUUU.