altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Dobro jutro! Hvala za želje. Noč za nami. Me je kar skrbelo. je bilo še kar v redu, čeprav je bila mala precej boga. Ob devetih je zaspala, pol pa ob pol desetih auf, se je premetavala... no pol ob desetih je pa zaspala. Jedla je potem ob pol treh, ob pol petih sem ji morala spet pumpico dat, pa je potem jedla ob 6h, vstali sva ob sedmih. Je pa celo noč jamrala, kašljala, se premetavala... jaz pa skor nisem spala k sem skoz poslušala. pa dudo ma težko v ustih ker hrope in pol verjetno težje diha. vročine nima. Altati, vsaka informacija pride prav. so mi razložili kako delat. plastenki tamali sva odbila dno, rob oblepila z vato, potem enkrat stran špricnem, pa potem noter, preštejem do 8, nato umaknem. po eni minuti ponovim. to delam na 8 ur. v petek zjutraj kontrola. kaj se tudi kakšen drugačen nastavek kupi? ja, kupi se prav za dojenčke. Ker tisto s plastenko je bilo meni mal mim ...V lekarni ga kupiš. Za bronhitise je značilno da ni vročine, to je ravno najbolj zavajajoče , misliš da ni nič, ko ni vročine. Pa res ji nujno daj pit po inhaliranju. Delci zdravil ostanejo po ustni votlini, to pa ni zdravo. Jaz imam doma ta nastavek za dojenčke, še od Tie. če ne boste hitro dobri, sporoči, pa ti ga posodim-samo razkužiti ga boš morala. V nekaterih ZD-jih jih posojajo, ker so kar dragi. Mi smo imeli pa bronhitis 9 mesecev in smo ga kupili.
|