Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), saj moram tako darila začet kupovat.. grozaaaa... 
ČESTITKE LUKCU ZA 2MESECA!!!
, vse kosti so me bolele vročina,... skratka cel šit. Za povrhu vsega pa še mala ni hotla zaspat do 10.30. Pol sem vzela lekadol in šla spat. Sem se mal prepotila. Mala pa je spala do 4. Pojedla in spala do 8.30
Mejčkn pa res pomagajo se mi zdi.
Tudi pri nas dežuje, vrhovi okoli nas so pa že beli. Tam mi je čisto lepo. Lepo nedeljo vsem.
so še so,...ampak moj mali mož spi in sm takoj gor na rr letela.ponavadi sem šla takoj likat,zdej pa ko imam mal ulavfane zadeve in ne kompliciram več.....no saj nisem tud prej,...sam sej vete...štorast si.
Še dobro, da je mož nabavil DVD predvajalnik in smo gledali pač risanke. Zdaj moram pa vse nadoknaditi, oprati moram še dva stroja cunj, pol pa gremo malo počivat, popoldne pa verjetno na obisk k moževim starim staršem. Kaže se sonček, upam, da bo lepo, čeprav je kar hladno. Se beremo kasneje.
Lanu!!!