muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: moci kje je pa muki, pa maxica, pikabu...? Pikabu je imela obiske, zdaj je pa gledala BB. Maxica se je malo zjutraj oglasila, muki nas pa spet ignorira. MUKIIIIIIII, pogrešamo te.... Ej, ne noooo, ne ignoriram vas namenoma, to sploh ne, ampak enostavno mi ne znese. Če imam slučajno časa pol urce, da grem malo na RR je to absolutno premalo, da vas preberem in odgovorim, ker mimogrede nastane pet novih strani. Jaz si za vas vedno vzamem čas. Je pa res,da smo ga zdaj dva večera žurali . Ponavadi se takrat malo vsedem pred računalnik. V petek smo imeli še Nežin rojstni dan part.2, so bili moji in moževi prijatelji, tako da je bil en fajn popoldan, čeprav kaj dosti nisem imela časa klepetati, ker sem bila skoz v pogonu. Včeraj je bil tak sonček, smo tudi dopoldan okrog hodili, popoldan sva z Nežo pekli tortoi, ki nama ni uspela , pa pospravljala in čistila sem, zvečer pa sva šla z možem na rojstni dan. Je njegova sestrična praznovala 40. let in je bil en tak rokerski žur. Sem se ga malo nakrokala . Danes ima moj oče rojstni dan in ravnokar je začelo dišati, bomo spet piknikovali........ zaspana sem pa kot bi nič ne spala že tri dni. Sem čisto iz forme.