beki24
|
Maxica- upam, da hitro odkrijete vzrok Lanove vročine, pa da bo svečka prijela! Baje pa neka viroza razsaja, ki se lepo prime malčkov!!! Moci- ja, res mi časa zmanjkuje za vse! Vsega še prebrati ne morem več, malo po malo! Altati- za nov avtarček! Tvoji otroci - pa brez besec- sej sama veš, da so eden lepši od drugega! Sem pa prav premišljevala, kako mi Tia na slikah, sploh ne deluje kot 5 (6- letnica). Fino, da imate Jaša, da se smeji na slikah, ker sta drugi dve pravi resni manekenki Frrrr- živjo , sej sigurno mam kej za komentirat, pa se ne spomnim Nanica in Moci- mi delata lušte s tem morjem Včeraj sem bila na Bledu, ful fino je bilo, komaj čakam, da bo poletje in da se grem namočit. Danes sem staro mamo peljala v Želimlje, k nečaku- imajo tudi 3- mesečno punčko ( same babe- tko, da če mi katera pove, da je noseča, ji kar povem, da bo punčka, ker- od kolegic nima nobena fanta ), Tinkara bi se pa kar pri vsakemu pestovala, pa vsem se smeje.....res pravi dobrovoljček! No in tako je minil še 1 dan!