moci
|
mal grem komentirat, no. vseeno altati, čestitam za maxica, jaz ji dajem veliko piti, samo mislim, da ji tale čaj ni preveč všeč, bom morala nazaj na prejšnjega zasledovanje- jaz bedak še okrog razlagam , kok je fino na forumu in potem me sprašujejo na katerem sem, pa še to povem. potem imam pa še butast nik in z verjetno edino kombinacijo imen težko me najdejo, res zato pa ne upam preveč tašče šimfat muki, od kod izvira ta tvoja agresija vava, sem ti nevoščljiva, ker zdaj uživaš v masaži gaya, moj je takoj priletel pogledat motor po mojem da gaje sploh ni vidu mamica 81, hvala. upam, da bo zdaj ok. moj je prepričan, da maline in jabolka ne grejo skupaj kr neki frrrr, itak da si čudna zato te mam pa tok rada arabela, mirno noč vam želim pikabu, končno povratnica mis, a ti že pereš z oreški? poročaj. moji so še zmeraj pri nanici če jih ni že preprodala uf, kok sem bla pridna. tole bo pa post čez pol strani me prav zanima, kok sem jih zamudila. joj, samo da ne bo slučaaaaajno izginil ctrl+c
< Sporočilo je popravil moci -- 2.5.2007 22:04:33 >
|