Pikicapokica6
|
Joooj barby, se mi kar smiliš. No saj je tud pr nas hudo, ampak zdele je ati prišel domov in jo peljal mal ven, da sem končn lahko mejčkeno sama....Mi smo že pred dopolnjenim 4. mesecom dobili 2 zobka, ampak takrat ni blo tok hudo. Zdaj pa se zgoraj kaže en zobek in ma čist zateklo dlesen in je tako hudo, da se je niti dodaknit ne smem, saj jo tako boli. Tko da bi blo mogoče le možn, da so tud pri vas zobki. No ne vem. Drugače pa naša sama še ne sedi čist - no nekaj trenutkov ji uspe, potem pa pade ko klada na desno al pa levo stran. Obrne se iz trebuščka na hrbet, pa tudi malo se že plazi, ampak jo moram mal držat, ker drugač se takoj obrne na hrbet. Se ji očitno ne da preveč truditi. Kar se pa tiče alergije na gluten, pa jaz nisem vedela, da se lahko kasneje pojavi. Sem vedno mislila, da je to alergija kot alergija in se takoj pokaže. Jaz sem samo dojila polnih 6. mesecev, potem smo se matrali s sadjem, ampak že zelo kmalu smo zraven dali kakšen baby piškotek, ker drugače ni nič marala. Pa tudi košček kruha ji dam za grizljat. Res upam, da ne bo kaj narobe. Meni je dons mož očital, da sem pesimist. Hmmmm Menda da mu vsak dan težim, kok grozn bo, ko bom mogla nazaj na šiht. Ja porka , me zanima če katera mamica želi v službo, ko pa so otročki še tako majhni takrat. Dons je res mal čudn dan. Jaz se ves čas zgovarjam na polno luno. Pa še sprememba vremena bo. Zakaj pa ne bi bili še malčki mal tečni takrat, če smo odrasli lahko?
|