Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
včasih sm se kopala v Soči na 8ih stopinjah, na morju v maju... lani mi je blo pa še julija težko it v vodo, pa čeprav mi je blo skoz vroče
nam je po kilometrih slabih 50 km več kot če gremo starše in taščo obiskat 
: na morju temperatura zraka 25 stopinj... ali lahko imam tamaučka v bodiju na kratke rokave + hlačke... ali potrebuje spodaj imeti bodi brez rokavov? pa še če ima kratko majico oblečeno, ali dam spodaj bodi brez rokavov? če bo meni za brez majice, potem mu valjda ne bom turila 2 zadevc gor... in če bo imel hlače na naramnice tudi ne... ali tudi sicer ni potrebno?
... meni pa je lepo rožice namočilo, še dobro da jih včeraj zvečer nisem zalila...
domov- komaj čakam
Poje in to je to.
. Danes grem pa z obema. Gremo v Massa čevlje zamenjat za Majo, pa še v H&M moram skočit tudi nekaj zamenjat.
...seveda bom potrebovala nekaj časa, da vas preberem in takrat vse pokomentiram...
(kot v nosečnosti...ampak sedaj je drugače)...
grah?