lucika
|
dobro jutro vsem skupaj!!! današnja noč je bila super v primerjavi s prejšnjo. mogoče je bil včeraj samo toliko zmatran od poti in vsega dogajanja čez celi dan...kaj te vem. v usta gre vse, vidi se pa nič, če bo kje kak zobek ali ne. je pa tud res, da si ne pusti preveč podrobno gledat... naša koža je katastrofa. sem že zadnjič pisala vse one variante, od česa bi lahko bilo. melona, voda, ali pa moji morski sadeži, paradižnik, kumare...pojma nimam. je pa to očitna alergija, ker je kot koprivnica...lahko je tudi sonce, bog ve...komaj čakam, da si pridemo do dermatologa. vsak dan imam kaj...grozno. rovinj je padel v vodo, saj sem povedala. zdaj čakamo na te banjole. če ne pa nikamor, men se že ne da več tuhtat... včasih je bilo super. sva se odločila, koliko dava za dopust, pobrskala po netu, nasla zadevo, navadno last minute, šla plačat, čet kak dan sva pa že ležala pod kakšno palmo. zdaj ko imam pa otroka....hm....sem bila glasna kak bo, ko bo...zdaj sem pa raj kr tiho:) pikabu, fuuuuuuuuuuuuuul sta bila lepa. nevesta sploh!!! pa priča tud ni slabo zgledla:) altati ma pa novo frizuuuuuuuro! tudi vi ste bili lepi. mama sploh, pa mali sploh. ostalče sta zasenčila...tak da če hočeš mnenje o drugih, moram še enkrat pogledat. ok, pa tud pupike so ful lušne, to sem še tud opazla. drugih pa res ne...hihihihi... lep dan...
|