Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:26:29
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša . Kje to? a zraven lešnika?
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:38:04
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: srki še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša . Kje to? a zraven lešnika? tam kjer fila pride vn...
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 20:02:36
Anonimen
4 strani in nobene akcije - sem bla zihr da je gor že link do posnete akcije... Grem kar spat
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 21:26:14
mojamura
tjazy--->
_____________________________ Assumption is mother of all fuc*k*ups.
RE: Moja fantazija.. :)) 11.10.2006 19:53:20
Rosada
Tjazy tvoja fantazia je čudna.Da li je tvoja žena zadovolna u seksu?Ako je imaš lahko še enu zraven.Ako ni ne možeš. Ka tvoj doktor reče na tu fantaziu?Ker to ni u redu.To ni zdrava fantazia. Ako bi moj muž imao takvu fantaziu ja bih ga zaklučala u kuču.
RE: Moja fantazija.. :)) 11.10.2006 20:45:02
Anonimen
Rosada samo njegove žene ne omenjaj, je zelo občutljiv imam občutek. Jaz mislim, da njemu noben doktor ne pomaga. Pa saj Tjazy je zaključan, še dobro, da ima službo, da ga lahko čujemo
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:14:33
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: srki še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša . Kje to? a zraven lešnika? tam kjer fila pride vn... O, zahi, zdaj se mi je pa skoraj dvignil-želodec. Domišljija, Tjaži, domišljija, saj zate je vse tako preprosto.....
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:36:42
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada Ako je imaš lahko še enu zraven.Ako ni ne možeš . Zadela si bistvo Rosada.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:47:28
Anonimen
Ahhh Rosada.. ti si vedno tko resna.. Zakaj? A se res nikoli ne pohecas.. ?? To tudi ni v redu.. a ves.. Ziher si edina, ki misli, da je to resnicna fantazija.. Odkar sem doktorju povedal za fantazijo se je tko zagrel, da mi je na recept ježke predpisal.. Zdaj se dobijo v lekarni.. tko da ti ni treba v gozd hodit pod kostanje seksat.. ampak si jih lepo zlozis po postelji in hooopaaa.... Aja.. ne vem no.. bomo pa vprasali mojo zeno.. kolk je zadovoljna.. Tanikaa, ki ima izkusnje z mano.. sicer pozna odgovore na taksna vprasanja.. tko da kaj cem... razkrinkala me je.. Nivess.. s tabo bom pa ze poracunal.. brez skrbi.. a to si pa zdaj koncno ti na avatarju?? Zakljucan..
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:49:52
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada Ako je imaš lahko še enu zraven. Ampak.. se mi zdi, da je prava milina imeti muslimanko za zeno.. Samo preoblekel bi te.. se pravi slekel.. in vse drugi bi bilo sanjsko.. Tega si pri nasih frajlah, ne mores kar tko privosciti..
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 8:08:11
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tega si pri nasih frajlah, ne mores kar tko privosciti.. Kako da ne??? Samo šminko nam dol spereš in .... vaula.... nova ženska
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 9:03:22
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Zahi tam kjer fila pride vn... O, zahi, zdaj se mi je pa skoraj dvignil-želodec. še ena ki ne mara papcat sperme
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:56:20
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi še ena ki ne mara papcat sperme Joj, Zahi, a veš da sem te narobe zastopila, sem mislila tisto filo, no saj veš, tisto kar vsi delamo-kakamo O Marija, kok sem ga pa zdej usrala. Tam ja, Zahi, tam, jer si napisal in kar si mislil, pa sem si jaz narobe predstavljala . Kriza!!
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:58:29
baguSka
pa sem si jaz narobe predstavljala no zdej pa vidmo kdo je bl pokvarjen
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:59:08
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Zahi še ena ki ne mara papcat sperme Joj, Zahi, a veš da sem te narobe zastopila, sem mislila tisto filo, no saj veš, tisto kar vsi delamo-kakamo O Marija, kok sem ga pa zdej usrala. Tam ja, Zahi, tam, jer si napisal in kar si mislil, pa sem si jaz narobe predstavljala . Kriza!! no.. sam da je zdaj rešeno.. torej rada papcaš? al si tista kateri ima okus po ogrski salami?
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:59:54
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa sem si jaz narobe predstavljala no zdej pa vidmo kdo je bl pokvarjen pa vas mamo!!! desci smo čist pridni.. ve pa prec umazane.. c c c .. shame on you...
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:07:42
baguSka
desci smo čist pridni.. ve pa prec umazane.. c c c .. shame on you... no no no... me to naglas priznamo... vi pa skrivate
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:08:07
Anonimen
Joj.. joj.. srki hudooo... V bistvu sem kar vesel zdele, da so se veliiiiik bolj pokvarjeni od mene..
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:11:57
baguSka
V bistvu sem kar vesel zdele, da so se veliiiiik bolj pokvarjeni od mene.. .... a kukuruza nema...
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:12:55
Anonimen
eee.. kukuriza kolko očeš.. kaj si zdaj pripravljena na sendvič?
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:16:14
baguSka
kaj si zdaj pripravljena na sendvič? za sendvic zmeri.. ampak zahi neki sanja o 1on1.. tko da ne vem kako se bosta zdej zmenila
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:21:53
Anonimen
Ja kaj se nista 1on1 fertik? Nic.. bomo kar preskocili ta 1on1.. zdaj gremo sendvic..
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:22:12
Anonimen
Pa saj še sama ne vesta kaj hočeta...drug čez drugega govorita.., drug drugega hočeta
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:23:58
baguSka
drug drugega hočeta verjetno ja..
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:34:46
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kaj si zdaj pripravljena na sendvič? za sendvic zmeri.. ampak zahi neki sanja o 1on1.. tko da ne vem kako se bosta zdej zmenila ja nč.. tkole bomo.. ti se lepo namesti.. pa te bomo v sendviču mel.. 1on1 je že mimo
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Berete? Lilita Ste ta teden že brali kakšno knjigo? Da (
43% )
Ne (
57% )
Število vseh glasov: 47 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !