|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 12:58:04   
Freycha
bemti, meni je spet za 1 cm zrastel buši.... se mi je zdelo, ker me je sedaj dva dni noro srbel in takrat mi navadno zraste... sedaj je že 129 cm velikuser posted image user posted image

mi je včeraj prodajalka v Pikapolonici rekla (me že pozna) " ja kaj vi še vedno niste šli rodit? Ja kak trebuh pa že imate... boga reva"user posted image user posted image  sej sem res kot bi nosila trojčke tik pred rokomuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
8.6.2007 13:00:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tašonka... tukaj žal ne znam svetovati.

Kaj pa kak "hotel" pri starših ali pri tašči?

Ja, sej starši so nam v vodo padli.user posted image Pa smo začeli Kranjsko iskat in ugotovili, da nam veze in poznanastva ne pomagajo niti pri tem, da bi pse vzeli, kaj šele da bi bila cena nižja. Drugi, ki pa vzamejo pse, so pa dragi ko ****.user posted image

Bom šla počekirat cene za Banovce. Čeprov nam je to daaaaleeeeeč za znort!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5002
8.6.2007 13:02:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

bemti, meni je spet za 1 cm zrastel buši.... se mi je zdelo, ker me je sedaj dva dni noro srbel in takrat mi navadno zraste... sedaj je že 129 cm velikuser posted image user posted image

Uh, pa le nimam največjega trebuha, čeprav je res ogormen. Imam 124 obsega in me že tud dva mesca rodit pošiljajo.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5003
8.6.2007 13:04:36   
Anonimen
uf freycha 129user posted image kolk si pa vlkauser posted image mater, že jaz se sama seb zdim kot nasedu kit, pa mam 101user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5004
8.6.2007 13:08:53   
Ajvy
Jst mam šele 104 cm velik trebuh... sej se ga meri pr popku, a??

Snovik ima ugodne ponudbe, samo ne vem če imaš lahko s seboj psa??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
8.6.2007 13:10:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

uf freycha 129user posted image kolk si pa vlkauser posted image mater, že jaz se sama seb zdim kot nasedu kit, pa mam 101user posted image

175 cm sem velika.... pa nikoli nisem bila pretirano suhauser posted image  sem kar konkreten kos ženske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
8.6.2007 13:10:51   
Freycha
ajvy... jaz ga pri popku merim, jauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
8.6.2007 13:11:26   
Anonimen
aha, no jst mam bogih 159user posted image tak da bohnedaj 129 čez trebuhuser posted image bi me prekucnalouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5008
8.6.2007 13:11:55   
Ajvy
Freyca, ja pol je to to, ti pa maš potem trebušček, revca... jst ga bolj not nosim

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
8.6.2007 13:14:56   
Ajvy
Frevcha, se opravičujem ker sem narobe napisala tvoj nick, brez zamere user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
8.6.2007 13:22:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Frevcha, se opravičujem ker sem narobe napisala tvoj nick, brez zamere user posted image

ah kaka zamera user posted image  jaz se tudi velikokrat zmotimuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
8.6.2007 13:23:44   
Ajvy
Zdej so spet vse pobegnile, 200 vas je utrudila??? Al se vse kosilate??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
8.6.2007 14:21:42   
Anja O.
Pozdravljene punce!
Ponovno za vikend iz p. KOMAJ me je g. spustila še zadnjič verjetno samo. Zaenkrat sem o.k čmrlja še vedno vztrajata noriuser posted image user posted image . Čeprav pri user posted image  preverjajo na uz vsak drugi dan plodovnico. Včeraj sem imela ponovno uz. Mere mojihuser posted image user posted image  so:
user posted image 2750 g, user posted image 2100g (g. pravi da ji dela sive lase), ker skoraj vedno kadar sem na ctg ali na uz spi.
Sicer pravi da tudi če bi se sedaj rodila (že 36 teden) ni panike tako da jst upam sicer da vsaj še kakšen teden zdržita, če pa bosta zdržala do konca mi bodo v začetku 38 tedna 21.6. naredili carski rez. Tako da če ne prej bom takrat videla svoja čmrlja. Komaj čakam.
Hval za vašo skrb in pozdravćke. Feycha mi je poslala sms in me lepo pozdravila od vseh vas, sem bila zelo vesela.
user posted image siskamiska in Baja za vajine sončke

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
8.6.2007 14:23:04   
Anonimen
Jaz sme knjigco brala, pa cotke vesla. Zdaj pa dobim obiske, pa še mojga čakam, da pride iz službe.

Bova šla kar ven jest, se mi ne da kuhat.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5014
8.6.2007 14:36:39   
rumba
O la, pa sem izvisela.user posted image user posted image user posted image
Kapica, user posted image ! No, pa vseeno čestitam za 200-tko. Ma, kaj nismo rekle, da za nagrado ne smeš na piknik? Pa ti MORAŠ prit, ker sicer ne bomo imele kaj za podkurit.user posted image user posted image  Premejduš no!
A, zdej ste pa vse pobegnile, kaj. No, prav, bom pa kr sama naklofala nasednjih 98 strani in osvojila 300-tko. E. user posted image
AnjaO, krasno, da si lahko malo doma!!! Pa tvoja dva sta že prava korenjaka. Pol se pa ni več kaj bati. Aaaaa še malo pa se boste cartali.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
8.6.2007 14:43:22   
ronja
afnica, jaz še nisem rodila, vendar so nam v dveh MŠ rekli, da ČE SI ŽENSKA SAMA ŽELI, lahko začneta s seksom tudi prej, samo mora prit želja od nje, ne (samo) od njegauser posted image . Da mogoče na začetku malo bolj nežno pa ne kakih vratolomnih položajev... Sicer pa da mnoge začnejo "že" 4 tedne po porodu... Sicer se meni tudi to zdi dolgo, ampak verjetno prva 2 tedna itak ne veš zase, novorojenček, pa čišča, pa zmatran ko pes,... tako da verjetno ni take krize... Če te nič ne boli, lahko probata, skratka.
Aja, an dojenje se pa res ne zanašaj - med mojim stricem in teto je 10 mesecev razlike v starosti... Zdaj pa računaj - je moralo ratat kar prvič, ko sta, če znam kaj računat...

Freycha, ampak ti pa maš bušija! Meni sicer ful ven štrli, zgledam, ko da bi žogo pojedla, ne vem pa, kok sem konkreten kos ženske, sama sebi se zdim čisto konkretna, so me pa junijke ozmerjale z grintouser posted image , ko sem mere povedala, tak da... No, grem zmerit bušija, ste me lih spomnile...
Hja, ne  morem se merit z vami... 102cm če ga ful ven potisnem, 96, če ga ful not vlečem. No, saj se ne pritožujem, očitno bo mala tudi ena grinta;) Čeprav pravijo, da to sploh ni povezano...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
8.6.2007 14:49:52   
tejči77
AnjaO, lepo da so te še spustili domov. In tvoja dva čmrlčka sta tudi že velika. Prav lepo sta se uspela poredit in ni panike. Upam, da bo do konca vse v redu. Povej a si v celjski p? Ker jaz bom tudi tam rodila. Kako je kaj v p, še nikoli nisem bila tam. A je osebje prijazno?
Ulla80, ti pa moj lubi bi morala bit skup - jaz si tako želim, da bi bil pri porodu ( no to sem si uspela priborit, če le ne bo v tujini takrat), ampak mi je striktno rekel, da bo stal samo pri glavi in da ni preveč navdušen, da bi bil do konca, kaj šele da bi popkovino prerezal. Mu rajš ne dam za brat tvojih postov, ker mi bo rekel, no vidiš, da nočejo vse, da so lubiji zraven.
Men se bo pa pomoje zmešal, če ga ne bo. Bi se počutila kot da me je pustil na cedilu. Vso težko delo naj pa sama opravim. Ne! Hočem moralno podporo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
8.6.2007 14:50:06   
rumba
Ronja, čao! Ma, po moje obseg trebuščka res nima neke velike veze s težo user posted image . Meni že lep mesec stoji na 101cm.user posted image  No, ja, mi je pa G na zadnjem pregledu skoraj zamenjala glavico z ritko, ker ima baje tako koščeno ritouser posted image . Ah, jaz itak ne pričakujem obilnega bebija, ker sta moja oba suhca.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
8.6.2007 14:54:32   
rumba
Freycha, a ti nas spet z viška opazuješ, ali si pa spet samo logirana, da nas strašiš al kaj?user posted image user posted image user posted image
Nič, vidim da ste vse crknjene od tipkanja, pridem nazaj zvečer.
Pa-pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
8.6.2007 15:00:01   
Freycha
ooo AnjaO. full sem vesela, da si lahko šla še domov čez vikend user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image No, tvojedva sta tudi že prava korenjaka in nič bat, če se odločita priti ven...... Full sem vesela za njiju user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam veselo novico, da je sobica fffeeerrrtttiiiikkkkkk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na koncu je izpadlo tako, da sem jo sama pobarvala in je profesionalno!!

Ko bo vse posušeno in postavljeno na svoje mesto, jo pa malo pofotkam, da boste videli najlepšo sobico na svetu user posted image user posted image

joj, jaz sem tako ponosna nad sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
8.6.2007 15:05:43   
Ajvy
Zvesta , pozabila sem ti povedat, tiste tvoje bele pikice al srebrne, k si jih vidl- to pride če prehitro vstaneš, ali pa če ti pritisk nenadoma hitro pade.. takrat potem tudi oči malo odpovejo.. najbolje se je uležt, noge u luft, al pa spit kako kavo ali Coca Colo.. MEni je enkrat zmanjkal cel del vidnega polja, bila na pol slepa in to vse zaradi pritiska... tak da nič se sekirat, sej danes je tak dan...

Ronja, Rumba, tudi jst imam majčken trebušček, ampak je baje user posted image  glih ta prav, suhcan ampak v redu.. nč hudega...

Anja o, tvoja dva čmrljčka sta pa že kr velika, super, po mojem si si kar malo oddahnila... srečno še naprej

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
8.6.2007 15:18:29   
tejči77
Babike, ko bi vedle, kaj jaz zdajle delam. V masažni kadi si z mrzlo vodo masiram noge. Božansko. Sem imela žareče noge, ker že cel dan od zjuraj pucam. Sem imela kar generalko kopalnice, med drugim. Uglavnem vse sem počistila, jutri pa perem. Zdaj pa samo še kosilo, bolj večerja, ker moj pride iz službe okoli osmih. Pol se pa cartamo in masiramo. Juhej.
Sem vam že povedala, kako blagodejna je za otekanje nog masaža? Kadar me moj zmasira mi drug dan noge nikoli ne otečejo. Poskusite.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
8.6.2007 15:21:06   
tejči77
Saj vidim, da se vam je šlo samo za 200-tko. Zdaj ste pa mrknile. Kje si rumba, a bova same štepale tristotko?

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
8.6.2007 15:21:49   
corfu
Evo, pa ste naklofale 200 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No povejte mi izkušene, se lahko štiri tedne pred rokom kopaš v morju? 

Ženske jaz imam danes tak dan, da bi požla vse, sladko, slano, kislo...sem sama nase jezna, sploh ne vem kam pada?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
8.6.2007 15:25:49   
tejči77
Corfu, glede kopanja se mi ne sanja. Lahko ti pa povem, da imam jaz tak napad že ves mesec - mislim to, da vse pojem kar vidim.
Freycha, ti pa hitr pofotkaj sobico, da vidimo kakšna je najlepša. Moj lubi je začel sobico za našo tamalo delat pred tremi meseci, pa še vedno nima ne sten ne okna in ne strehe. Tako, da bo revica zaenkrat ostala brez sobice. Dobr, da ima mamico, ki je vsaj za vse ostalo poskrbela, drgač bi bil ta otrok pravi sirotek.

Slikice naše Larise

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?