|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 15:30:54   
tejči77
Ja, nič. Se bom pa sama s seboj pogovarjala. Zvečer namreč za vaš maraton nimam časa. Že tko se z lubijem nič ne vidiva in hočem vsaj večer preživet skupaj z njim. A vidte kolk se žrtvujem. Še ta boljše ure ringaraje spustim zaradi njega.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
8.6.2007 15:36:22   
tejči77
Punce, a ima katera psa?
Moj ravnokar smrči na moji postelji in to na hrbtu. Reveža sem tako razvadila, da me je zdaj pošteno strah, da bo izjemno ljubosumen na otroka. Če je že na naju, ko se stisneva, takoj prileti in se tišči vmes. Pa spi seveda v postelji med obema, čeprav sem si rekla preden sem ga dobila, da v mojo posteljo že ne bo imela vstopa nobena žival.
no, zarečenega.....
Moj je tak majhen bel maltežan, ima dobrih pet kil, ampak zna pa zahtevat kar mu gre. Brezpogojno.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
8.6.2007 15:39:09   
tejči77
Verjetno vse pridno jeste kosilo. Pa dober tek. Jaz bom prišla na svoj račun šele zvečer. Bom pa zato zdaj vso sadje pojedla, ki ga imam v hladilniku.

Nič ni zabavno takole sama. Madonca sama sem doma, sama na forumu. Pa kaj je zdaj to.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
8.6.2007 15:39:50   
tejči77
Še dobr, da imam psa. Se bom pa z njim mal pogovarjala, če ve štrajkate.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
8.6.2007 15:48:01   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: corfu
No povejte mi izkušene, se lahko štiri tedne pred rokom kopaš v morju? 

Hm, jaz sem dobre 3 tedne pred rokom, pa še plavam v bazenu... Sicer s tamponom. V morju se lahko baje do zadnjega.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
8.6.2007 15:50:22   
ronja
Aja, corfu, a pol ne bo nič z mojo stilsko preobrazbo?user posted image user posted image

Hehe, punce, veste, kaj je najbolj hecno - da mi vsi rečejo, kako velik trebuh imam, očitno sem sicer res ena grintauser posted image ... Ma kaki grinta, samo športno postavo mam (no, če izzvzamemo joške, te res niso športnih mer - 80Fuser posted image ...).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
8.6.2007 16:31:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

No povejte mi izkušene, se lahko štiri tedne pred rokom kopaš v morju? 

Baje da ni najbolj priporočljivo, ker ne čutiš, če ti voda odteče. Ker v končni fazi se lahko vsaki od nas vsak čas zgodi, da gre rodit, ko smo že tako daleč.

tejči77, mi imamo dva psa, tudi oba razvajena 100 na uro, vedno sta bila prva, zadnja in edina, središče sveta, pa sta kljub temu lepo sprejela tamalo in so zdaj ful prijatelji. Sva ju pa vključevala zraven, nikoli podila stran ali kregala kaj okrog tamale.

Jaz sem pa prej nepričakovano prezgodaj obiske dobila, ki so mi še tamalo zbudli user posted image , zato sem tako na hitro mrknila, zdaj pa moram tudi počasi it pakirat, ker moramo čez dve uri od doma. No, zdajle možeka kar pustim malo samega pakirat, ker sem čisto fuč, ko sem par ur njegove obiske zabavala, njega pa ni bilo. Je pa čudežno našel eno sicer ne najcenejšo varianto na Bledu, ampak nekak nam bo še zneslo. Bom pa računalnik s sabo vzela in se kaj javim.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5032
8.6.2007 16:52:46   
Freycha
Tejči, tebi se pa res dogaja.... boga reva, jaz sem ravno spala takrat, ko si ti samevalauser posted image

mene zvečer tudi ne bo na maratonu, ker grema z dragijem ven - btw v lokal Maraton user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa morava še vse nazaj zvleči v sobico in jo opremiti tako, kot sem imela v mislih.....user posted image user posted image user posted image

joj, tako sem vesela, da je sobica KONČNO fertik, sploh ne znam povedati. To je enostavno bilo nekaj, kar je moralo biti končano preden grem rodit. Sem že prej dragemu rekla: evo, zdej grem pa lahko rodit......

Nam so tudi rekli, da po 34. tednu ni fajn plavati v vodi, ker ne veš, če ti odteče voda...

Tašonka, ti samo uživaj, denar se vedno najde nekako, tebi bo pa prav prišel tale mali oddih, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
8.6.2007 16:55:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka, ti samo uživaj, denar se vedno najde nekako, tebi bo pa prav prišel tale mali oddih, ne?

Bo kar pasalo, ja.user posted image Čeprav je bolj po sili razmer tale oddih. Ampak Bled je super!user posted image Ma zanima, če bom zmogla pot okrog jezera.user posted image Vam sporočim.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5034
8.6.2007 17:11:38   
tani33
Pa saj to ni mogoče !     Ženske na kak pogon pa ste vi zadnje dneve.

Danes sva šla v Avstrijo po nakupih za stanovanje , pa se vsedem za računalnik in kaj vidim??????????   200+user posted image user posted image user posted image . Zdaj bi mi prav prišla kratka obnova kaj se je kaj dogajalo na straneh od včeraj zvečer, ker me čaka kuhanje in pospravljanje in se ne smem zalepit na tale stol, čeprav bi pasalouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
8.6.2007 17:12:00   
Freycha
Jao Tašonka, ti si pa veliko upaš.... no, razen če bo tvoj za tabo z avtom vozil user posted image user posted image  No, jaz vem, da sedaj ne pridem naokoli oz. če bi se res posilila bi prišla, ampak bi pa tut potem kar v P šla....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
8.6.2007 17:30:41   
corfu
Ronja, kakšno preobrazbo, te ravno ne razumem najbolj?

Zdele sem požla kilo jagod, zdaj me bo pa samo še razgnalouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5037
8.6.2007 17:50:08   
simi27
Živjo, babe! Vi ste čisto zmešane. Sem sedaj 2 uri brala, da sem prebrala vse, kar ste napisale. user posted image

Anja O. - super novice. Upam, da bosta čmrlja čim dlje v trebuhu. Imaš pa lep datum za sproženi porod user posted image

Šiškamiška - čestitke! Super, da ste vsi ok. user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem še nekaj dni stara 28 let. Tako, da bom mama postala z 29. leti.

Seks - ste mi naredile takšne lušte, da sva po dooooolgem času tudi midva končno stopila v akcijo.

Moj bo prisoten pri porodu. Si ne morem predstavljati, da bi morala biti pri porodu sama. Rabim moralno pomoč.

Kopanje - na telovadbi nam je priporočila tampone, ki so namenjeni za kopanje. Po moje s tamponom opaziš, če ti slučajno odteče voda. Ali ne?

Aja, moj obseg je 105 cm. Rumba - meni se pa zdi, da imaš ti večji trebuh kot jaz. Jaz sem verjetno malo širša v bokih že odprej. Meni vsi pravijo, da imam manjši trebuh. Pa saj je vseeno, v glavnem da je mali ok.

No, upam, da se vam kasneje pridružim. Lepo se mejte!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
8.6.2007 17:51:09   
Ajvy
Joj babnice, ni čudno da tak dežuje , ko pa kar ne nehate klepetat.. sej tako je prav..
MIdva sva ravnokar prišla domu, sva šla ven jest, na tak nizkopritiskni dan se mi ne da kuhat, pa saj tako in tako nisem ne vem kaka kuharica... user posted image

Tejči mi imamo doma tudi skoraj enoletnega maltežana in moram reči, da brez njega ne bi zdržala tele bolniške.. tudi naš je razvajen, smo se pozanimali kaj je potrebno storiti ob prihodu novega člana domov, tak da upam da bo šlo ... sicer me pa niti ne skrbi , ker ima izredno rad otroke.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
8.6.2007 17:58:26   
Bonni
Ojla Čveke,

Pa saj ste nore, kolk čvekate user posted image user posted image user posted image  ... Jaz komaj sfolgam prebreti vse, kaj šele da bi vskočila smes s kakšnim komentarjem. Ste imele res teme vse od  A do Ž user posted image user posted image .
Aja, čestitamuser posted image za 200. stran. To pa je bila brzina. Boste prosim zdej malo upočasnile, da lahko tudi mi sledimo. PLIIIIIZ! user posted image user posted image  

Jaz sem zdele med pavzo likanja tetra planičk. Na vsakih 5 se vsedemuser posted image , ker sem že cel dan na nogah in komaj še gledam.

Tejči, midva imava tudi user posted image , pa me vsi sprašujejo, če me skrbi, če bo kaj ljubosumen, ker je drgač pravi crkljivček. Pa mislim, da bolj skrbi njih kot mene. Jaz vem, da bo vse ok. Bosta s user posted image  tavelika prijatelja, 100%.

Punce, a vam tud ful hitro vroče rata? Jaz drugače vročino noro dobro prenašam, ampak med nosečnostjo mi je pa ubitačna.

Aaaa, Rumba, sem pridna, ker držim obljubo in se večkrat javljam??? user posted image  Ampak sej pravim, težko vam je sledit za znoret user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5040
8.6.2007 18:03:48   
Ajvy
Bonni meni je med nosečnostjo vroče, kot mi še nikoli ni bilo... med likanjem pa se kar topim

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
8.6.2007 18:26:06   
Anonimen
Jaz sem pa tako zaspana, da komaj gledam.... Grem k mojemu pred televizijo.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5042
8.6.2007 18:52:49   
tejči77
Ja, Bonni. Vse življenje me je zeblo, še poleti sem imela mrzle noge. Zdaj mi pa vsaj noge tako gorijo, da ne vem več kako bi si jih ohladila.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
8.6.2007 19:05:33   
Ajvy
Tejči, tudi meni je prvič v življenju vroče, je zanimivo.. sploh pa paše...sam škoda k ni zima .. bi še bolj pasalo..

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
8.6.2007 19:31:22   
rumba
Simi27, ful hecno, kaj, meni vsi govorijo, kako ogromen trebuh imam, če grem danes rodit.... pa imam v bistvu enega najmanjših.user posted image  Hja, je pa res, da sem drugače še vedno suha in sem se zredila samo v trebuh, pa izgleda, kot pravi Ronja, da sem pojedla žogo in mogoče bolj izstopa.user posted image
Tejči77, pa dajva, sami štepajva do 300!user posted image
Bonni, po moje se bo sedaj malo ustavilo to norenje... tako vsaj sedaj kaže. Smo čez 200, Freycha se je že izjasnila, da je danes ne bo, kapica je omagalauser posted image , zvesto je urilo v horizontalouser posted image  (ja, sej mene bi tudi po tolikih strojih perila), ... Tudi jaz bom čez vikend bolj štrajkala, ker pridejo mulci domov.user posted image

Ajd, grem še mal naokoli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
8.6.2007 19:38:15   
rumba
Madonca mi je hecno, da mi po desetih minutah nobena ne odgovori.user posted image user posted image user posted image

A veste kaj, čeprav smo nad 200, še nismo zmagale. Saj ste ugotovile, marčevke so prišle na 269. O, nas še čaka delo. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5046
8.6.2007 20:51:09   
poldy
popi......bom!
Že tretjič pišem sporočilo, če me pa še zej vn vrže pa gre rač. v smeti!!
V glavnem. Dva dni sem rabla, da sem vas prebrala. Nekatere pač ne mormo več tolk časa pred računalniki presedet.

O seksu? Moj je tud bolj lene sorte, mene pa razganja, tako da dobro da obstaja tuš.....user posted image

NE BOSTE VERJELE SPET ME JE VEN VRGLO, KO SEM HOTLA SMEŠKOTA PRLEPT, PA SEM PREJ KOPIRALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela pregled pri G, dobila napotnico za porodnišnico, tako da grem lahko brezskrbi na izlet. Upam, da greva še na morje za par dni pred 28., ko imam pregled in CTG. Punčka je še enkrat potrjena, pa vse je v redu.user posted image

V glavnem čestitke za 200 stran, ampak vseeno bolj počasi, saj mamo še nekaj časa......UPAM!!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5047
8.6.2007 20:52:44   
poldy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uspelo

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 5048
8.6.2007 20:54:22   
kapica
Haj punce, evo, se vam pridruzujem, ce je se katera goriuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
8.6.2007 20:59:33   
kapica
Freycha, jupiiiii za sobico, smo radovedne za slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pridna, pridna, ja saj je ponavadi tako, da moremo zenske na koncu vse same opravit, ker ce cakamo na dede, bi trajalo vecnost in tri dniuser posted image user posted image .
Rumba, saj nisi jezna a ne, da sem ti vzela 200-tkouser posted image
Tejci, joj, si pa res samevala danes, jaz sem bila ravno takrat na kaviciuser posted image . Ponavadi nekako zjutraj in zvecer cvekamo, takrat nas ima najvec casauser posted image .
Tasonka, super da ste nasli ponudbo za izlet, pa saj ti ni treba iti okrog jezera, ti se vsedi in opazuj okolico, pa uzivaj!
Poldyuser posted image user posted image user posted image user posted image  vazickauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?