ronja
|
afnica, jaz še nisem rodila, vendar so nam v dveh MŠ rekli, da ČE SI ŽENSKA SAMA ŽELI, lahko začneta s seksom tudi prej, samo mora prit želja od nje, ne (samo) od njega . Da mogoče na začetku malo bolj nežno pa ne kakih vratolomnih položajev... Sicer pa da mnoge začnejo "že" 4 tedne po porodu... Sicer se meni tudi to zdi dolgo, ampak verjetno prva 2 tedna itak ne veš zase, novorojenček, pa čišča, pa zmatran ko pes,... tako da verjetno ni take krize... Če te nič ne boli, lahko probata, skratka. Aja, an dojenje se pa res ne zanašaj - med mojim stricem in teto je 10 mesecev razlike v starosti... Zdaj pa računaj - je moralo ratat kar prvič, ko sta, če znam kaj računat... Freycha, ampak ti pa maš bušija! Meni sicer ful ven štrli, zgledam, ko da bi žogo pojedla, ne vem pa, kok sem konkreten kos ženske, sama sebi se zdim čisto konkretna, so me pa junijke ozmerjale z grinto , ko sem mere povedala, tak da... No, grem zmerit bušija, ste me lih spomnile... Hja, ne morem se merit z vami... 102cm če ga ful ven potisnem, 96, če ga ful not vlečem. No, saj se ne pritožujem, očitno bo mala tudi ena grinta;) Čeprav pravijo, da to sploh ni povezano...
|